Arama sonuçlarınız

1. M

Çakı ve Bıçak Seçimi

Biz ona satır diyoruz :D günümüz kılıcı

2. M

Trene En Son Ne Zaman ve Nereye Gitmek İçin Bindiniz?

Ynt: Trene En Son Ne Zaman ve Nereye Gitmek İçin Bindiniz? Kesinlikle kesinlike . Yol boyunca bir tarafınızda dağlar var , diğer tarafınızda denize doğru uzanan düz bir ova , tarlalar , ağaçlar . Canınız hiç konuşmak istemiyor , sadece manzarayı izlemek istiyorsunuz , bambaşka yerlere...
  3. M

Trene En Son Ne Zaman ve Nereye Gitmek İçin Bindiniz?

Ynt: Trene En Son Ne Zaman ve Nereye Gitmek İçin Bindiniz? İstanbuldaki metrolar'da bir nevi tren , onları saymadığımızı varsayarak , yani şu bildiğimiz çufçuf trenlerden bahsediyorsak eğer , en son Mersin'den Adana'ya giderken binmiştim . Derler ya şu hayatta yapmanız gereken şeyler listesi...

4. M

En İyi Kokoreç Nerede Yenir?

Ynt: En İyi Kokoreç Nerede Yenir? En iyi kokoreç köşe başlarında tablalarda yada çok kuytu yerlerde salaş mekanlarda yenir . Her şehrin bir kokoreççisi vardır :D aralarında yarışma bile düzenlenebilir :P araç için sticker ararken kokoreç başlığına nasıl geldim ben ::)
  5. M

Her çeşit Sticker , Özel Sticker , duvar,yer,araç stickerları.

Ynt: Her çeşit Sticker , Özel Sticker , duvar,yer,araç stickerları. Merhaba , bende aracıma bu tür bir sticker yaptırmayı düşünüyorum , henüz tam karar veremedim ama arka cam en uygun yer olur sanırım . Günlük kullandığım aracım , çok sırıtmayacak birşey olsun istiyorum . Daha önce forumda bu...

6. M

Alttaki senin yazdığın şeyi yapabilir mi?

Ynt: Alttaki senin yazdığın şeyi yapabilir mi? Yolsuzluklar engellenirse ekonomi kendi kendine düzelir . Alttaki , ninni söylermisin uyuyamıyorum : )

7. M

Saraybosna 3-5 resim bilgi

Ynt: Saraybosna 3-5 resim bilgi Evet hep acı çeken ezilmiş bir halkları var . En son İncir Kuşları diye bir roman okumuştum , onun da etkisi var sanırım . Türkleri de çok severler , fakat 1995'te onlara hiç yardım edemedik , bunun üzüntüsü biraz da ...
  8. M

Saraybosna 3-5 resim bilgi

Ynt: Saraybosna 3-5 resim bilgi Paylaşım için teşekkürler , Bosna beni hep hüzünlendiren bir ülke olmuştur .
  9. M

Pompalı Tüfek (Pump Action Shotgun) Seçimi

Ynt: Pompalı Tüfek (Pump Action Shotgun) Seçimi Bizde 2 tane Sarsılmaz var , biri kısa dipçikli diğeri uzun , kötü tüfek değil , şu ana kadar hiç sorun çıkarmadı . Çok bilgim olmadığı için detaylı yorum yapamayacağım : )

10. M

Otobüslerde Yaşanan Diyaloglar

Ynt: Otobüslerde Yaşanan Diyaloglar Hahahahaha süperrrr :D ben de öğrencilik zamanlarımda bol bol otobüs yolculuğu yaptığım için bu tür geyikler döndüğünde şıppp diye damlıyorum :P ama ne hikmetse şu an aklıma hiçbir şey gelmiyor .

11. M

DİZEL-OTOMATİK VİTES ARAÇ TAVSİYE (ACİL)

Ynt: DİZEL-OTOMATİK VİTES ARAÇ TAVSİYE (ACİL) Crossover tarzı otomobillere bakabilirsiniz , veya o fiyata bulabilirseniz Nissan Qashqai alabilirsiniz .
  12. M

Ynt: Alttaki senin yazdığın şeyi yapabilir mi? Aynı biberden bahsediyor olabiliriz . Minik minik oluyor , bana da hediye gelmişti :D hediye turşu Acı olduğunu söylemişlerdi ama ağzından alev saçarsın dememişlerdi :D İddia ediyorum ve kesinlikle abartmıyorum , dünyanın en acı biberi olduğuna...

13. M

Ynt: Alttaki senin yazdığın şeyi yapabilir mi? Motosikletinle Meksika - Abd arasında kaçakçılık yapabilirsin :D Pardon doğru - dürüst kısmını kaçırmışım , kaçakçılık demeyelim o zaman , ticaret diyelim ::) Alttaki , Antalya yöresine ait minik süs biberi turşularında bir tane yiyebilir misin...
  14. M

Kemal Merkit'i Kaybettik

Ynt: Kemal Merkit'i Kaybettik Kemal abi şahsen tanıdığım çok iyi bir insandı . Yaptığı işin tehlikesinin farkındaydım . Çok üzüldüm . Allah rahmet eylesin .
  15. M

Kedi Yavruları

Ynt: Kedi Yavruları Yeni bir kedim daha oldu arkadaşlar :D Daha önce büyüttüğüm hayata kazandırdığım kedilerin bir tanesi hariç hepsi gittiler , o bir tane de hala ara ara bahçeye gelir , at gibi kocaman bir kedi oldu :D 2 haftadır başka bir yavruya bakıyorum , bu garibimin ne kardeşleri ne...

16. M

Ynt: Alttaki senin yazdığın şeyi yapabilir mi? Evde otururum hiçbir yere gitmem . Zaten normal şartlar altında hergün yaklaşık 200 km yol yapıyorum . Bari bayramda evimde olayım . Alttaki ; tek başına odanda oturuyorsun , gece saat 02.30 civarı , pencereden dışarı bakıyorsun ve bir adet...
  17. M

Motorsiklet Eğitimi -Antalya-

Ynt: Motorsiklet Eğitimi -Antalya- Antalyada varmıymış eğitim veren kurum . Çok güzel . Kaçırmayın derim almak isteyen arkadaşlar varsa . İyi sürüşler .
  18. M

Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? Yalnızlık benim eski sevgilim , yalnızlık benim en vefalı yarim , Ben onu kimler içim terkettim , o beni bırakmıyor . http://www.youtube.com/watch?v=OGylgaCLhq4&feature=related

19. M

Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? http://www.youtube.com/watch?v=b-I2s5zRbHg&feature=related
  20. M

En Çok Neden Korkarsınız?

Ynt: En Çok Neden Korkarsınız? Sahibine sordum , neden böyle yetiştirdiniz bunları çok tehlikeli insanlar için dedim , bana şunu dedi , siz yabancı biri evinize yaklaştığında nasıl davranırsanız işte bunlar da öyle davranıyorlar : ) ilginç bir cevap . Aynı köyde yine bir başka evin önünden...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri