Arama sonuçlarınız

1. demir59

Şarköy - Uçmakdere gezimiz 04.Temmuz.2010

Ynt: Şarköy - Uçmakdere gezimiz 04.Temmuz.2010 tırmanışımıza ait kareler

2. demir59

Ynt: Şarköy - Uçmakdere gezimiz 04.Temmuz.2010 Uçmakdere'nin içi... hem karavanlı hem de çadırlı kamp alanı.
  3. demir59

Ynt: Şarköy - Uçmakdere gezimiz 04.Temmuz.2010 Dum-dum çeşme mola yerimiz.

4. demir59

Ynt: Şarköy - Uçmakdere gezimiz 04.Temmuz.2010 Yolumuzun üstünde Gaziköy'de düğüne rastlıyoruz. Trakyalı olupta davul ve klarnet sesini duyup oynamayacak adam tanımıyorum. ;D
  5. demir59

Ynt: Şarköy - Uçmakdere gezimiz 04.Temmuz.2010 ...

6. demir59

Şarköy Bisiklet kulübü olarak toplam uzunluğu (gidiş-dönüş) 70 km olan Şarköy-Uçmakdere gezisini gerçekleştirdik. Gidiş-dönüş toplam 5 saat pedal çevirdik. Mustafa Veis beyin aracı arkamızdan eskortluk yaptı. Böylece su ve yiyeceklerimizi taşımak zorunda kalmadık. Uçmakdere'ye vardığımızda bazı...

7. demir59

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları kumdan yapılanı da var
  8. demir59

Tekirdağ - Şarköy - Sufunya gezimiz (30 mayıs 2010)

Ynt: Tekirdağ - Şarköy - Sufunya gezimiz (30 mayıs 2010) Sesinizi duyacak kişi ben oluyorum. Tatildeydim bugün döndüm. Gezilerimizi Şarköyspor Bisiklet Kulübü çatısı altında gerçekleştiriyoruz. Her çarşamba ve her pazar gezimiz oluyor. Bu genellikle bisiklet gezisi oluyor ancak bazen böyle...
  9. demir59

Tekirdağ - Şarköy - Güzelköy'den Radar (Uçmaktepe) Gezimiz (27 Mayıs 2010)

Ynt: Tekirdağ - Şarköy - Güzelköy'den Radar (Uçmaktepe) Gezimiz (27 Mayıs 2010) Evet dostlar 01.Temmuz-20.Temmuz arası mali tatil ve ben yarın tatile çıkıyorum. Bu süre içinde Şarköy'de olacağım. Ayrıca 11.Temmuz'da çocuklarımın sünnet düğünü olacak... ;) Yolu düşen tüm dostları veis dondurmaya...

10. demir59

Ynt: Tekirdağ - Şarköy - Güzelköy'den Radar (Uçmaktepe) Gezimiz (27 Mayıs 2010) Burada bir süre yağmurun dinmesini bekliyoruz ancak yağmurun dineceği yok. Şarköy'ü arıyorum orada hiç yağmur yağmamış millet denize giriyormuş. ??? Bizde yağmur altında dönme kararı alıyoruz ve düşüyoruz yollara...

11. demir59

Ynt: Tekirdağ - Şarköy - Güzelköy'den Radar (Uçmaktepe) Gezimiz (27 Mayıs 2010) Yağmurdan sığınmak için binanın içine giriyoruz. Ancak açlık ağır basıyor ve yağan yağmura aldırmadan bahçede ateş yakıp yanımızda getirdiğimiz sucukları pişiriyoruz. Açlıktan gözüm dönmüş olacak ki burada foto yok.
  12. demir59

Ynt: Tekirdağ - Şarköy - Güzelköy'den Radar (Uçmaktepe) Gezimiz (27 Mayıs 2010) Çayırlıktan sonra daracık patikalardan tekrar tırmanışa geçiyoruz. Bir ara dinen yağmur burada tekrar hızlanıyor.

13. demir59

Ynt: Tekirdağ - Şarköy - Güzelköy'den Radar (Uçmaktepe) Gezimiz (27 Mayıs 2010) Birinci tırmanma etabından sonra uzun bir çayırlık çıkıyor karşımıza. Gideceğimiz yer resimde silik olarak anteni gözüken radar mevkii. Çayırlığın diğer tarafı uçurum ve müthiş bir manzara.
  14. demir59

Ynt: Tekirdağ - Şarköy - Güzelköy'den Radar (Uçmaktepe) Gezimiz (27 Mayıs 2010) Bu arada Uçmaktepe, meşhur Uçmakdere'nin üstü oluyor.
  15. demir59

Ynt: Tekirdağ - Şarköy - Güzelköy'den Radar (Uçmaktepe) Gezimiz (27 Mayıs 2010) ...

16. demir59

Ynt: Tekirdağ - Şarköy - Güzelköy'den Radar (Uçmaktepe) Gezimiz (27 Mayıs 2010) Ciseleyen yağmur hızlanıyor ve ben karakartalımın kanatları altına sığınıyorum. :D
  17. demir59

Ynt: Tekirdağ - Şarköy - Güzelköy'den Radar (Uçmaktepe) Gezimiz (27 Mayıs 2010) Hiç bu kadar büyük çekirge görmüşmüydünüz? Ben şahsen görmemiştim.
  18. demir59

Ynt: Tekirdağ - Şarköy - Güzelköy'den Radar (Uçmaktepe) Gezimiz (27 Mayıs 2010) Yürüdüğümüz yol eski köy yolu. Yeni yol yapıldığından artık bu yol kullanılmaz olmuş ve yol iyice bozulmuş. Aslında iyi bir offroad parkuru, ancak bazı yerler çok kötü.

19. demir59

Ynt: Tekirdağ - Şarköy - Güzelköy'den Radar (Uçmaktepe) Gezimiz (27 Mayıs 2010) ...
  20. demir59

Ynt: Tekirdağ - Şarköy - Güzelköy'den Radar (Uçmaktepe) Gezimiz (27 Mayıs 2010) Yeni tişörtlerimizle ilk gezimiz. Ben tişörtümü sonradan değiştireceğim. Köy meydanındayız. Meydandaki dut ağacına deyinmeden geçemeyeceğim, çok lezzetliydi.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri