Arama sonuçlarınız

1. cesuregelim

Karadeniz Gezimiz

Ynt: Karadeniz Gezimiz 2010 ' A MERHABA DİYEREK, Yaz ayı başlarında, İzmir Zirve Dagcılık grubu ile Karadenize 8 günlük bir tur gezisi yapılmıştı. Tüm Doğu Karadenizi kapsayan ve Maçahal'a kadar uzayan bu gezinin bizde bıraktığı doyumsuz tat'ı hala duyumsamaktayım..Bilemiyorum. Eger 2010...

2. cesuregelim

Balaban Gölü Gezisi (20 Aralık 2009)

Ynt: Balaban Gölü Gezisi (20 Aralık 2009) tüm arkadaşlara merhaba, bir kurufasulye pişirimi kadar uzak kaldığımı bilmiyordum. aranıza girebilirmiyim.elimde kaşık, her zamana ekmeğim hazırdır.fasulye-pilav ancak,, ekmek olmazsa olmazıdır. her tür organize için şimdiden varım.önerilere açığım...
  3. cesuregelim

2009 Yazı Böyle Geçti

Ynt: 2009 Yazı Böyle Geçti sevgili egeli, paylaşmak çok güzel,gezmek görmek tadında, yeni resimlerinizi büyük bir merakla bekliyoruz.sağlıcakla kalın...

4. cesuregelim

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) mahmut kardeş hoşgelmişsin. genç olmak ne kadar güzel..bu yaşlarda karavancı olmak hakiketen dikkate deger. ben ancak emekli olabildikten sonra böyle bir olanağı yakalayabildim.ancak çok memnunun bu ayrı bir mesele,, ölünceye kadar karavancı olacam diye...
  5. cesuregelim

Adapazarı Poyrazlar Gölü Kamplı Gezisi (17-18 Ekim 2009)

Ynt: Adapazarı Poyrazlar Gölü Kamplı Gezisi (17-18 Ekim 2009) sevgili cem, her güzel yeri görmek dürtüsü, demekki insanı böylesine serüvenci yapan. poyraz resimleriniz de herşeyi anlatıyor. ama görmek istermiyim.evet. kısmet olursa her güzel yerler kategoriisne orayıda dahil edeceğim. esen...

6. cesuregelim

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu merhaba, ege İzmir'den herkese iyi akşamlar.gezmeyi seven,güzelden anlayan,müziğe tutkun bir seyyahım. resim yükleyemedim.herhalde bir müddet sonra onu da bulur hallederim.Hymer 90 karavanımla haşır neşirim. Güzel memleketimi ve seyahati seven...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri