Arama sonuçlarınız

1. cesuregelim

Bu Kez Haberdar Olun Arkadaşlar.Kimseye Haber Vermeden Demeyin!

Ynt: Bu Kez Haberdar Olun Arkadaşlar.Kimseye Haber Vermeden Demeyin!

2. cesuregelim

Ynt: Bu Kez Haberdar Olun Arkadaşlar.Kimseye Haber Vermeden Demeyin! hani ..fotoğraf makinesinin arkasında ben varım arkadaşlar..onları çekiyorum..gördüğünüz enişte ve kızkardeş..çeken ben olunca ..nerde demeyin..cidden ordaydım..ama resim..resim yok...
  3. cesuregelim

4. cesuregelim

Ynt: Bu Kez Haberdar Olun Arkadaşlar.Kimseye Haber Vermeden Demeyin! İğneada orman içerisindeyiz.Etrafta kaybolmanın da keyfi olur muymuş? onu yaşıyoruz. Cidden bir harita veya kroki olsun nereye gideceğimizi anlatacak bir tabela yok. Ama oksijen bol. Çepeçevre yaban meyvası var...
  5. cesuregelim

6. cesuregelim

Karadeniz- İç Anadolu İzlenimleri - 2011

Ynt: Karadeniz- İç Anadolu İzlenimleri - 2011 Keyifle, yaşamışcasına takip ettik.Çok güzel olmuş. Ellerinize sağlık.İyi yıllar diler,mutlu serüvenler dilerim. Sevgiyle kalın.

7. cesuregelim

simulatör uçuş

Çok degişik bir tarz, ancak bu konu ile ilgilenen arkadaşlarım varsa , ayaklarının yerden kesilmesini istemeyenler için bir alternatif simulatör uçuşu birebir sağlayan ve yoğun kış dönemlerinde ise ayrı bir keyif verecek bir eğitimden konu açmak istedim. Pilotların böyle bir...
  8. cesuregelim

Üyelerimizden Prof. Dr. Metin Özpoyraz'ı Kaybettik

Ynt: Üyelerimizden Prof. Dr. Metin Özpoyraz'ı Kaybettik Metin Bey'e Allah'tan rahmet diliyorum.Gezi yazılarını okumakta iken böyle bir haberle karşılaşmak beni şok etti.Zirve'den tabana vurmuş gibi oldum. İnsan ve yaşam . Böylede bir gerçek...
  9. cesuregelim

Ynt: Bu Kez Haberdar Olun Arkadaşlar.Kimseye Haber Vermeden Demeyin! İğneada'nın orman içerisinde var olduğunu bildiğimiz gölleri ve km'leri. Ancak ulaşmanın mümkün olamadığı bir durum..Orman içinde kaybolan kaybolana.. Resimleri takip ederseniz..bunu açıklıkla göreceksiniz..

10. cesuregelim

Ynt: Bu Kez Haberdar Olun Arkadaşlar.Kimseye Haber Vermeden Demeyin! Söz konusu iğneada Öğretmen kampı bu bölgenin ciddi en güzel bir kamp yeri. Denizinden yerleşim yerinde ki o göz alabildiğince yeşilliğin ortasında sahipsiz. Ve insan bu durumda bir yaptırım eksikliğini duyuyor...

11. cesuregelim

Ynt: Bu Kez Haberdar Olun Arkadaşlar.Kimseye Haber Vermeden Demeyin! Eveet..İğneada gezimizi bitirdik..Gidenler bilirler ancak gidecek olanlar için birşeyler yazmak isterim.Hani memnun musunuz? diye soran olursa ve not vermemi isteseler 100 üzerinden doğası için 99 ancak yeterli tesis...
  12. cesuregelim

Ynt: Bu Kez Haberdar Olun Arkadaşlar.Kimseye Haber Vermeden Demeyin! Sevgili Gezmen, Düşüncelerinize oldukça katılıyorum.. Oldukça diyorum çünki karar verirken grub arkadaşlarının da ortak düşünceleri hakikaten kıyı şeridi tercihli oluyor...

13. cesuregelim

Ynt: Bu Kez Haberdar Olun Arkadaşlar.Kimseye Haber Vermeden Demeyin! Sevgili Karagozlers, İnternet bilgilerini oldukça inceledim. Sizlerin de tavsiyeleriniz için çok teşekkürler. Resimlerimi yayınlayacağım. Geçen sene maçahal ve Gürcistan sınırlarını görmüştük...
  14. cesuregelim

Ynt: Bu Kez Haberdar Olun Arkadaşlar.Kimseye Haber Vermeden Demeyin! Güngör Bey, İstanbul grubu, Citroen Hymer Karvanı olan,Abdurrahman Taşbaşı ve EŞİ ,Onların bir arkadaşı olan Yavuz UYSAL ve EŞİ yine Karavanları ile birlikte katılacak, ve de Bu üç karavanın bayağı da misafirleri var...
  15. cesuregelim

Kimseye haber vermeden gideverdiniz demeyin.! Bayramdan iki gün önce , bütün Bayramı kapsayan,ve sonraki iki gün dahil, bir İğneada gezisi düşündüm. Rotam İzmir, Dikili, Bergama, Çanakkale, Keşan, Tekirdağ, Kırklareli ve İğneda. İki gün süre ile sayfalarımızdan...

16. cesuregelim

Düldül Fethiye Yollarında

Ynt: Düldül Fethiye Yollarında Gönlünüzce , neşeli bir yolculuk dilerim.Tabii düldülü bu ara merak etmedim değil. bir gün biryerlerde tanışmak ümidiyle keyifli tatiller..
  17. cesuregelim

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) bütün arkadaşlarıma merhaba diyorum.hoşgeldiniz. arkamızda uzun bir kış ayı bıraktık gibi..ama böylesi havalar bizleri durdurmamalı değilmi? ne şekilde, hangi imkanlarla seyehatlerimizi gerçekleştirmiş olsakta, kamp ve karavan serüveni işte başlamak için bizleri...
  18. cesuregelim

Ynt: 1.Geleneksel Taraklı Karavan Festivali (1-5 Haziran 2011)

Kısmet olursa, İkinciye ...sevgiyle kalın..

19. cesuregelim

Ah Şu Kadınlar...............

Ynt: Ah Şu Kadınlar............... ne kadar ince bir mesele. bence sevgi herşey için tek anahtardır. ayrılırken bile sevgi vardır. bunu bilerek söylüyorum.hiç değilse ben böyleydim. ayrılıklarımiz birleşmelerimiz sevgi odaklı oldukça her mesele mutlaka yıpratıcı bir süreç içinde...
  20. cesuregelim

Güneş Doğar ... Güneş Batar ... Gezen çeker…

Ynt: Güneş Doğar ... Güneş Batar ... Gezen çeker… Tabiat'ı , Gezmeyi, İnsan'ları, velhasıl Yaşam'ı , seviyorum arkadaşlar ..İşte insanan Karavancı olması için binbir nedenlerinden bir kaçı..Direksiyonda yolun akışı ve saniyelerle çakışan o...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri