Arama sonuçlarınız

1. Y

Duster Hiz Sabİtleme - Gİzlİ Özellİk Aktİvasyonu

İlk resimde görülen PSA grubu araçların butonunda direnç vs. herhangi bir değişiklik yapıldı mı? Açma kapama düğmesini bulup taktım, CC özelliğini de açtırdım. Fakat ayar tuşları yok. İlk resimdeki kolu alıp direk bağlayabilir miyim? Bağlandığı yer de direksiyonun üst kısmında anladığım kadarıyla.

2. Y

Webasto 2017-2018 Sezonuna Süper Bİr Gİrİş Yapmak İsteyenler İçİn Burdayiz

Mesajlara cevap vermezseniz ilgisiz bir firma olarak bellenirsiniz.
  3. Y

Dacia Duster Sustalı Anahtar Yapımı

Ben de 2015 var. Bir tane aldım fakat malzeme kalitesi pek tatmin etmedi. Fazla zorlamaya gelmiyor. Kadjar anahtarını kopyalıyorlarmış fakat 300 lira civarı fiyat çektiler.

4. Y

Suv Lastik Bilmecesi

Hem offroad hem de kış özelliği olan bir lastik bilmiyorum. Hamurları farklı oluyor. Fakat BF goodrich urban terrrain veya all terrain kullananlara bir danışın derim.
  5. Y

16 Jant 5*114.3

Jantlar Üraniye Çakmak köprüsünün yanında bir işyerinde emanet olarak bulunmaktadır. İsteyen bakabilir.

6. Y

16 Jant 5*114.3

Genellikle uzakdoğu araçları için kullanılan, temiz 4 adet demir jant satılıktır. 5 x 114.3. İkinci el olarak aldığım lastiklerle geldi. Lastikler 2 ay kullanılmış jantlar da temiz. Piyasasını bilmediğimden fiyat olarak bir rakam yazmıyorum.

7. Y

Kısa, Uzun Far Gösterge Işığı Sorunu

Tahminim H1 tipi led kullandınız. Selektör yaparken iyi oluyormuş. Fakat aydınlatmada pek başarılı değil, ışığı dağıtıyor diyorlar. Sizin tecrübeniz nasıl?
  8. Y

Dusteri Alçaltmak

Parçalar ebayda mevcut fakat paypal sorunu var. Orjinali 215 65 16 olan lastikler yerine 215 60 16 seçsem 22 mm alçalıyor. Fakat bu yanak konforu ciddi olarak etkiler mi bilmiyorum.
  9. Y

Dusteri Alçaltmak

Evet

10. Y

Dusteri Alçaltmak

İyi günler forum sakinleri. Genellikle araç yükseltme konuları açılır ama benim isteğim tersi. Aracı genellikle şehiriçi-şehirdışı kullanacağım. Yol tutuşunu biraz daha iyileştirmek için sağlıklı bir şekilde alçaltma yapmak istiyorum. Neler yapılabilir? (Düzeltme: Offroad kullanmayacağım)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri