Arama sonuçlarınız

1. Erkut

Likya Yolu Için Şişme Mat Öneriniz Nedir

Merhaba, ben de Likya yolu için Ekim ayını planlamıştım ama iş değişikliği sebebiyle herhalde yetişemeyeceğim ve Nisan-Mayıs ayına kalacak. Çadır mı bivak mı kullanacaksınız?

2. Erkut

Çanta Alacağim Tavsİyelerİnİzİ Beklİyorum

Ben Decathlon ürünlerini seviyorum, bir sorun olduğu zaman ürünün arkasında duruyorlar. Çantayı mutlaka deneyerek alın, özellikle Decathlon dan alırsanız önce fitness kısmından ağırlık alın sonra uyku tulumu alın 2-3 tane, ağırlıklarla birlikte uyku tulumlarını aynı anda çantaya doldurup öyle...
  3. Erkut

Çanta Alacağim Tavsİyelerİnİzİ Beklİyorum

ilk soru; Nasıl bir etkinlikte kullanacaksınız, mesela içine eşyaları koyar uçak ile konaklayacağım yere gider oraları gezerim derseniz istediğiniz çantayı alabilirsiniz. Ama yok ben o eşyalarla doğada gezer, yürür, sonra çadır kurarım diyorsanız o zaman vücut yapınıza uygun, ergonomik, bir...

4. Erkut

Bıçak, Balta Vs Gibi Aletleri Kanunen Taşıma Durumu Nedir?

Ben her kampa balta, en az 2 adet bıçak ve testere götürüyorum, çantanın yan ceplerinde taşıyorum, motosikletle veya arabayla gittiğim hiç bir yolculukta tek bir kere bile sorun olmadılar. Fethiye de Jandarma bagajı kontrol etti gördü ama sıkıntı olmadı. Şehirde de yanımda bıçak veya çakı...
  5. Erkut

Etkinlik Dönüşü Ekipmanlarınızı Nerede Tutuyorsunuz?

ters yüz ederek silkelemek böcek sorununu çözüyor ama biraz vakit ayırıp bu işlemi detaylı yapmak gerekli. toplanırken hava rüzgarlı ise zaten her şey çok kolay. Yine de çok hassaslık varsa malzemeler çöp poşetinin içine koyulup böcek ilacı sıkılıp bir müddet bekletilirse kesin çözüm sağlanır...

6. Erkut

Çadır Tavsiyesi [İlk Çadır]

Merhaba, Çadır seçmek için önce ihtiyaçların belirlenmesi lazım, yoksa ya verimsiz olur ya da bezdirir, can sıkar. Çadır seçmek için önce vazgeçilmez kriterlerinizi sonra daha az önemli olanları önem sırasına göre belirlemeniz lazım. Mesela 1. Kaç kişi kalınacak 2. Hangi hava koşullarında...

7. Erkut

Etkinlik Dönüşü Ekipmanlarınızı Nerede Tutuyorsunuz?

Herşeyi tek tek çantadan çıkarırım, iç tente, dış tente özellikle uyku tulumunu sererek boylu boyunca bazanın altına yatırıyorum. Ekipman temizliğini kampta toplanırken yapıyorum, zaten kamp boyunca çadırın fermuarlarını hep kapalı tutarım içeri sinek böcek girmesin diye, toplanma zamanı...
  8. Erkut

Doğa Yürüyüşü Ve Kamp Için Önerilerinize Ihtiyacım Var.

Suçlar genelde çıkarlar sebebiyle veya aniden gelişen olaylar üzerine işleniyor. Aslında böyle olaylara şehirlerde karışmak çok daha kolay ve sıradan. Bence çekinmenize gerek yok. Bu tip sohbetlerde aklıma hep Serdar Kılıç ın aşağıda paylaştığım sözleri geliyor. Video...
  9. Erkut

Backpacker Önerisi

Merhaba, backpacker sırtında çanta ile gezen kişiye deniyor. Siz backpak yani sırt çantası istiyorsunuz. Benim önerimlerim; 1. Aslında çantayı seyahat tipi ve süresi belirler ama bence ortalama minimum 50+15 lt lik bir çanta almanız. 2. Fazladan oluşucak 300-400 gram beni rahatsız etmez...

10. Erkut

Çok Az Kaldı :)

Fiyat & Performans, garanti, iade gibi konular bir araya geldiğinde aşağıdaki iki ürünü tavsiye edebilirim. Kafa lambası alırken özellikleri aynı olan lambaları lümen/fiyat oranı ile puanlıyorum. Balıkçılar İçin Kafa Lambası - Decathlon

11. Erkut

Bot Tavsiyesi

Merhaba, Ben Solomon seviyorum çünkü çok dayanıklı oluyor. Merell çok çok rahat ama bir o kadar çabuk deforme olup eskiyor. Aslında araştırmalarım sonucu sonraki botum da Vasque olacak çünkü tam bir hiking botu rahatlık ve konfor açısından herkesin görüşü bu yönde.
  12. Erkut

Uyku Tulumu Tavsiyesi

Eğer o belirttiği etiket değerlerini karşılıyorsa işinizi görür ama duruşu sanki karşılamayacak gibi. Aslında yaz olduğu için büyük ihtimal ile çok sorun yaşamazsınız. Ben yazlık uyku tulumunu Praktiker den almıştım, ama bu uyku tulumu sonbahar da yaylalarda yetmiyor o kadar sınırlı yani.

13. Erkut

Uyku Tulumu Tavsiyesi

Merhaba, hava ısıyı ilettiği için şişme yatağı mat ın üzerine koymanız çok bir fayda sağlamayacaktır, çünkü şişme yatak sizden gelen ısıyı sürekli alacaktır. Şişme yatağın üzerine mat sermeniz daha sıcak kalmanızı sağlar. Yani mat sizden gelen ısının alta geçmesini azaltarak sizi sıcak tutar...
  14. Erkut

Yurt Dışından Gerber Survival Bıçak Gümrüğe Takılır Mı

Gerber ile ilgili hatırladığım birşey daha var o zaman ki araştırmalardan aklımda kalan vakumlu paket orijinal olandı, birde kutunun içinden çıkan vardı onlar taklit olandı. Benim aldığım model aşağıdaki 2012 Eylül de $57.60 almışım. Amazon.com: Gerber Bear Grylls Ultimate Knife, Serrated Edge...
  15. Erkut

Gerber için söyleyebilirim zamanında araştırdım çünkü; Bear Grylls Ultimate Pro Fixed Bıçak (31-001901) Search | Gerber Gear Amazon daki fiyat biraz düşündürücü gibi geldi. Zirve Türkiye Distribütörü ama fiyat her zamanki gibi saçmalık. Ben anlamıyorum bu nasıl bir distribütör, zamanında biraz...

16. Erkut

Ben daha evvel Amazon.com dan Gerber Bear Grylls bıçak almıştım, daha sonra da Fiskars ın x11 baltasını aldım ikiside sıkıntısız bir şekilde kapıma kadar geldi teslim edildi. Resim1 Resim2 Resim3
  17. Erkut

Husky Model Seçimi

Kışın kamp yapanların bence mutlaka sarı veya turuncu renkli çadır seçmesi lazım. Ben size Ferrino yu öneririm. Ferrino Manaslu 2
  18. Erkut

Mat Seçimi Konusunda Yardımcı Olabilirmisiniz ?

İçine hava giren yani şişme matlar sıcak havalar içindir, ağırdır ve hacimlidir. Taşıması ve yerleştirmesi duruma göre sorun olabilir. Soğuk havalarda kullanıldığında soğuk havanın üstünde yatmış olursunuz üşütür. Şişme matlar konforludur, özellikle zemin bozuksa yani taş çıkıntılar varsa...

19. Erkut

Sırt Çantası Ve Çadır Hakkında

Çantada Deuter Markasını tavsiye ederim. Ayrıca çantayı alırken mutlaka uygun birde su geçirmez kılıf alın. Çadır için ise kullanmadığım ama bir daha alacak olsam alacağım Ferrino yu tavsiye ederim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri