Arama sonuçlarınız

1. magicburak

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) yusuf bey cesaretlendirmeniz için çok teşekkür ederim, ekonomik cesaretimi topladığımda sizlerin de yardımlarınızla bu işin altından kalkacağımız zannediyorum, belki biraz fazla zaman alacak ama benim acelem yok :) cavid bey ilginize çok teşekkür ederim, camperimi...

2. magicburak

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) levent bey, ümit bey, ilginize çok teşekkür ederim, hoşbulduk efendim :)
  3. magicburak

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) az önceki mesajımdaki imla hataları yüzünden affınıza sığınıyorum, tanışmanın heyecanıyla bazı hatalar yapmışım ve kontrol etmeden yollamışım, düzeltme yapmaya da üşendim açıkçası, forum ortamındaki ilk kabahatimizi de böylede işlemiş olalım ve ileride daha büyük...

4. magicburak

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) değerli potansiyel dostlarım sevgili abilerim, aranıza adanadan katılıyorum, adım burak, takma adımdan da anlayabileceğiniz üzere sihirbazım :) yalan söylemiyeceğim karan fikri aslında hik aklımda yoktu, ne zaman ki cem yılmazın hokkabaz filmini izledimneden...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri