Arama sonuçlarınız

1. ceyhan01gs

Italya 2018

bu güzel gezinizde bizide yanınızda götürdüğünüz için teşekkür ederim :smiley: merak ettiğim bir şey var Mittenwald ile soeva arasındaki yollar sürüş zorluğu açısından nasıldı. önümüzdeki yıl bu bölgeye gezi planlıyorumda

2. ceyhan01gs

Norveç

tesekkur ederim bu güzel paylaşımınız için
  3. ceyhan01gs

15 Günlük Doğu Karadeniz+iç-doğu Anadolu+batum Turu(dacia Stepway Ile)

yazınızı yeni okuma fırsatım oldu. geziyi tamamladınızmı

4. ceyhan01gs

2017 Yazı Boyunca Karavanı Avrupa Da Bırakıp Arada Gidip Gelerek Avrupa Turu

gezinizi büyük bir beğeni ile takip ettim. 49 sayfayı okurken bir çok yeni bilgi öğrenmiş oldum. 49 sayfayı nasıl okudugumu anlamadım :smiley: rotalarınız sanırım günü birlik oluşuyor. Türkiyeden gitmeden detaylı bir rota oluşturursanız gezileriniz daha verimli olacağı düşüncesindeyim...

5. ceyhan01gs

Hangi Ayda Nereye Gitmeli?

sayfanızı detaylı olarak okudum. bilgilendirmeniz için teşekkür ederiz.

6. ceyhan01gs

Bir Ayda Avrupa Turu

yazılarınızı büyük bir ilgiyle takip ediyorum
  7. ceyhan01gs

Karavan İle Norveç Hakkinda Her Şey (2017 Temmuz)

SERHAT BEY PAYLAŞIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM. GİTMİŞ GİBİ OLDUK. " YOL ARKADASINIZ İLE " MUTLU VE GÜZEL BİR ÖMÜR GEÇİRMENİZİ TEMENNİ EDERİM.

8. ceyhan01gs

Karayolu Ile Suudi Arabistana Gitmek Istiyorum.

KONU üzerinden zaman geçmiş ama yine yazayım. ergüncan beyin sözüne ek olarak, yedek pasaprot alabilirsiniz. Türk vatandaşı olarak aynuı anda gecerli 2 pasaport alabiliyoruz. resmi hakkımız bu. İrana gecerken vizesiz pasaportla, İrandan sonrada vizeli pasaportu kullanırsınız.tabii konu ve...

9. ceyhan01gs

64 Gün, 24.000 Km........ Orta Asya, Moğolistan....

bu güzel geziniz için bizleri bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederiz
  10. ceyhan01gs

Tükiye-finlandiya Çekme Karavan Yolcuğu

gezi detaylarını merak ediyoruz.

11. ceyhan01gs

Hangi Marka Navigasyon?Neden?

merhaba ben navigasyonda TOMTOM u TEK GEÇERİM. 1 tüm avrupa haritası yüklü 2 yılda en az 4 güncelleme ücretsiz 3 uydu bulma hızı mükemmel ötesi 4 özelikle avrupada iken poi denilen kayıtlı adresleri çok işe yarıyor hastane müze tarihi yerler petroller mükemmel bir yardımcı oluyor 5 EN ÖNEMLİSİ...
  12. ceyhan01gs

İLKER 536 465 92 31

İLKER 536 465 92 31

13. ceyhan01gs

Üsküp'ten Ohrit, Tiran, Mostar Ve Saraybosna Turu

BENZER BİR ROTAYI YENİ TAMAMLADIM PAZARTESİ ADANAYA DÖNDÜM İSTERSENİZ SİZE BİLGİ VEREBİLİRİM. NUMARAMI GÖNDERDİM SİZE. AMA KORKMAYIN GİDİN GEZİN GÖRÜN HER YERİ

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri