Arama sonuçlarınız

1. yasakşehir07

defender ile ilgili detaylı bilgiler içeren cd isteyene yardımcı olunur

Ynt: Defender İle İlgili Detaylı Bilgiler İçeren Cd İsteyene Yardımcı Olunur baybars kirman tüm modelleri yollamam şuan için mümkün değil elinizde aracınız varsa o modelinkini göndereyim çünkü dosya boyutu çok büyük ve internet kotamı çok çabuk bitiriyor maalesef

2. yasakşehir07

Ynt: Defender İle İlgili Detaylı Bilgiler İçeren Cd İsteyene Yardımcı Olunur gönderdim tekrar
  3. yasakşehir07

Merrel Moab Gore-tex Ayakkabı İncelemesi.sonuç Beş Para Etmez.

Ynt: Merrel Moab Gore-tex Ayakkabı İncelemesi.sonuç Beş Para Etmez. iyi güzel hoş da bilmediğiniz şu var.deri bile olsa karsuyunu geçirir ve karsuyunu ancak ve ancak lastik çizme geçirmez bunu da sizin bilmeniz gerekir bu ayakkabıyı alacak kadar bilgiye sahip olduğunuza göre.

4. yasakşehir07

Bir Projenın Daha Sonuna Geldık :)

Ynt: Bir Projenın Daha Sonuna Geldık :) ozaman size başarılar diliyor ve yardımcı olduğunuz insanlara da güle güle kullanmalarını diliyorum.iyi çalışmalar
  5. yasakşehir07

Bir Projenın Daha Sonuna Geldık :)

Ynt: Bir Projenın Daha Sonuna Geldık :) öncelikle ellerinize sağlık ama aramamızı istemek yerine doğrudan fiyat yazsanız, herkese eşit mesafede yaklaştığınız ve şeffaf ticaret yaptığınız imajınız olsa daha iyi olmazmıydı acaba.saygılarımla

6. yasakşehir07

Doğrada Yaşamak

Ynt: Doğrada Yaşamak ben evine ekmek götüremeyenler için bişey yapmıyorum ama kıyafeti olmayanlar için yardımcı oluyor.bayan kıyafeti ile ilgili ihtiyacın varsa yollarım sanada ne dersin.bayan giyim işiyle uğraşıyorum ve vermiş olduğum satamadıklarım değil doğrudan raftan aldıklarımdır.elde...

7. yasakşehir07

Ynt: Defender İle İlgili Detaylı Bilgiler İçeren Cd İsteyene Yardımcı Olunur emre bey bende sizden telefon gelmesini bekledim ama sanırım artık kargoyla gelecek cd niz. :( dün hazırlamıştım sizin bu mesajınızı görmeden ve kısıtlı imkan derken maalesef vınn kullandığıma pişman olmaya başladım...
  8. yasakşehir07

LR Defender İlginç ve Beğendiğim Fotolar

Ynt: Lr Defender İlginç Ve Beğendiğim Fotolar sanırım en son fotoyu yan olarak koymuşlar öyle görünüyor
  9. yasakşehir07

3.2 Did Dakar Versiyonu Nedir ? Ne Degildir.?

Ynt: 3.2 Did Dakar Versiyonu Nedir ? Ne Degildir.? desenize en güzel aşk platonik olanıdır diye :D sanırım yine bu işin kralı toyota land crusiser oluyor galiba.

10. yasakşehir07

3.2 Did Dakar Versiyonu Nedir ? Ne Degildir.?

Ynt: 3.2 Did Dakar Versiyonu Nedir ? Ne Degildir.? 1337. okuyan olarak benim de bayıldığım ama cevabını bir türlü bulamadığım bir araç.aslında harika bir görüntüsü var özellikle 2008den sonrakilerin ve teknik olarak verilerine bakınca hemen alası geliyor insanın ama iş yürütmeye gelince çok zor...

11. yasakşehir07

Hikayenin Sonu (pino Karavan Bizi Nasıl Delirtti!)

Ynt: Hikayenin Sonu (pino Karavan Bizi Nasıl Delirtti!) bir karavan imal etmek çokmu zor acaba.birde bunlar karavanmı oluyor bizimkiler karavansa eğer. http://www.billabongcaravans.com/Our-Caravans
  12. yasakşehir07

Ynt: Defender İle İlgili Detaylı Bilgiler İçeren Cd İsteyene Yardımcı Olunur ahmet bey yolluyorum umarım işinize yarar

13. yasakşehir07

Ynt: Defender İle İlgili Detaylı Bilgiler İçeren Cd İsteyene Yardımcı Olunur haklısınız ama mail adresinizi yollamanız gerekir ve kısa olanından size yollayayım alınca da tamir kataloğunu ve bakım kataloğunu yollarım
  14. yasakşehir07

Ynt: Defender İle İlgili Detaylı Bilgiler İçeren Cd İsteyene Yardımcı Olunur imparator53 aracınızın ne olduğunu yazarsanız ona göre yollarım
  15. yasakşehir07

Bd 30 Motor Land Rover Baskı

Ynt: Bd 30 Motor Land Rover Baskı bir önceki yorumumda yazmıştım :D tecrübeyle sabittir ve maalesef ustalarımız bu ayarı yapmaya gerek görmüyorlar ama her baskı balata değişiminde yapılması gereken bir uygulama.bu tüm araçlar için geçerli sadece defender için değil

16. yasakşehir07

Karavan Alırken Sonradan Üzülmemek İçin Nelere Dikkat Etmek Gerekir?

Ynt: Karavan Alırken Sonradan Üzülmemek İçin Nelere Dikkat Etmek Gerekir? sayın tolga; çok güzel bir başlık açmışsınız ama üreticiler tarafından konuya katılım olacağını düşünmemekteyim.çoğumuz askerlik yaptık ve askeriyede araçlar göreve çıkacağı zaman bir çeklist vardır ona göre kontrolleri...
  17. yasakşehir07

Ynt: Bd 30 Motor Land Rover Baskı oktay ben size tamir kataloğu yollamış olmam gerekir pdf olarak ona bakmadınızmı değiştirirken
  18. yasakşehir07

Ynt: Bd 30 Motor Land Rover Baskı biryerlerde hata var.volant aşınmıştır baskı balata yanlış takılmıştır alt ve üst merkezlerin boşluk ayarı pedal ayarı yapılmamıştır merkezlerde hava vardır hidrolik eksiktir vs vs

19. yasakşehir07

Hikayenin Sonu (pino Karavan Bizi Nasıl Delirtti!)

Ynt: Hikayenin Sonu (pino Karavan Bizi Nasıl Delirtti!) sayın omnitemporal nekadar iyi niyetlisiniz.onca mesajı okumadınız sanırım.şahıslar bir zahmet edip de hatalarını düzeltme yoluna gitmemişken siz görüşlerinizin değerlendirileceğinizi düşünüyorsunuz.maalesef bu tarz şahıslara yapılacak...
  20. yasakşehir07

Doğrada Yaşamak

Ynt: Doğrada Yaşamak sevgili genç arkadaşım millet evine ekmek götüremezken senin gezmen için neden sana para versin hele bir düşün bakalım.bu işi profesyonelce yapan program çeken tanıtım yapan reklam alan insanlar varken senin özelliğin ne bunlar karşısında da sana sponsor olacaklar...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri