Arama sonuçlarınız

1. G

Muğla Köyceğiz'de Konaklama İhtiyacınızı Karşılarken Aynı Zamanda Eğitime Destek Olmak İster Misiniz

Ynt: Muğla Köyceğiz'de Konaklama İhtiyacınızı Karşılarken Aynı Zamanda Eğitime Destek Olmak İster Misiniz? Okulumuzun ismi meslek liselerinin yeniden yapılandırılma programı kapsamında'' YÜKSEKKUM MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ'' olarak değiştirilmiştir.Orta okuldan Liselere tercih yapacak...

2. G

Muğla Köyceğiz Uygulama Oteli Hizmete Açıldı

Ynt: Muğla Köyceğiz Uygulama Oteli Hizmete Açıldı Okulumuzun ismi meslek liselerinin yeniden yapılandırılma programı kapsamında'' YÜKSEKKUM MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ'' olarak değiştirilmiştir.Orta okuldan Liselere tercih yapacak öğrencilerimiz Turizm sektörünü düşünüyorlar ise bu isim...
  3. G

Muğla Köyceğiz'de Konaklama İhtiyacınızı Karşılarken Aynı Zamanda Eğitime Destek Olmak İster Misiniz

Ynt: Muğla Köyceğiz'de Konaklama İhtiyacınızı Karşılarken Aynı Zamanda Eğitime Destek Olmak İster Misiniz? Alternatif Güney Ege Tur Programı Köyceğiz Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Uygulama Oteli’nde konakladığınız süre içerisinde sizlere alternatif olabilecek aktiviteler aşağıda yer...

4. G

Ynt: Muğla Köyceğiz Uygulama Oteli Hizmete Açıldı Köyceğiz Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Uygulama Oteli’nde konakladığınız süre içersinde sizlere alternatif olabilecek aktiviteler aşağıda yer almaktadır. Bu turu biz organize etmiyoruz ve tamamen misafirlerimizin inisiyatifine sunduğumuz ...
  5. G

Ynt: Muğla Köyceğiz Uygulama Oteli Hizmete Açıldı https://www.facebook.com/groups/1404642553156444/

6. G

Ynt: Muğla Köyceğiz'de Konaklama İhtiyacınızı Karşılarken Aynı Zamanda Eğitime Destek Olmak İster Misiniz? https://www.facebook.com/groups/1404642553156444/

7. G

Ynt: Muğla Köyceğiz'de Konaklama İhtiyacınızı Karşılarken Aynı Zamanda Eğitime Destek Olmak İster Misiniz? teşekürler ;herkesi bekleriz birçok vatandaşımız,öğretmenevi,polisevi ,orduevi vb.gibi özel statülü bir otel zannediyor ve kalınabileceğini düşünemiyor.
  8. G

Ynt: Muğla Köyceğiz'de Konaklama İhtiyacınızı Karşılarken Aynı Zamanda Eğitime Destek Olmak İster Misiniz? Otelimiz ile en çok sorulan soru biz kalabiliyor muyuz? :)) Arkadaşlar en başta yapmam gereken açıklamayı yukarıdaki sorunun sıklıkla sorulmasından dolayı şimdi yapmak durumunda kaldım...
  9. G

Ynt: Muğla Köyceğiz Uygulama Oteli Hizmete Açıldı Otelimiz ile en çok sorulan soru biz kalabiyormuyuz? :)) Arkadaşlar en başta yapmam gereken açıklamayı yukarıdaki sorunun sıklıkla sorulmasından dolayı şimdi yapmak durumunda kaldım. Otelimiz Muğla Köyceğiz Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek...

10. G

Ynt: Muğla Köyceğiz'de Konaklama İhtiyacınızı Karşılarken Aynı Zamanda Eğitime Destek Olmak İster Misiniz? KÖYCEĞİZ OTELCİLİK VE TURİZM MESLEK LİSESİ UYGULAMA OTELİ Ege’nin Saklı Cenneti Köyceğiz’de konumlanan Köyceğiz Uygulama Oteli; büyüleyici dağ manzarası ile etkileyici bir fona sahip ve...

11. G

Köyceğiz Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Öğrencilerinin uygulama yapma imkanı sağlaması amacı ile kurulmuş olan Uygulama Otelimizi hizmete açtık.Ayrıntılı bilgi almak isterseniz; http://www.koycegizuygulamaoteli.com/ web adresinden...
  12. G

Ülkemiz de yaşanacak en güzel ilçe

Ynt: Ülkemiz De Yaşanacak En Güzel İlçe Konuya çok uzun süredir cevap yazılmamış ancak siteye yeni üye olduğum ve başlık ilgimi çektiği için burada yazmak istedim.Muğla Köyceğiz'de yaşıyorum. Ben de Muğla köyceğiz'i tavsiye ederim.özellikle büyük şehirlerin zor yaşam şartlarından bıkanlar için...

13. G

Azerbaycan'a Gittim Sorularınız, Merak Ettiklerinizi Cevaplarım

Ynt: Azerbaycan'a Gittim Sorularınız, Merak Ettiklerinizi Cevaplarım Ben 2000 yılında gitmiştim nahcivana ,ordubat ve cuffa'ya anlattığına göre çok değişmiş ve pahalılaşmış.çok iyi hatırlıyorum 1 litre su fiyatı ile 40 litre dizel eş değerdi.türk lirası kullanıyorlardı ama madeni parayı...
  14. G

Ynt: Muğla Köyceğiz Uygulama Oteli Hizmete Açıldı otelimizin facebook sayfası burada daha farklı fotoğraflara ulaşabilirsiniz. https://www.facebook.com/pages/K%C3%B6yce%C4%9Fiz-Uygulama-OTEL%C4%B0/1450974618467341
  15. G

Ynt: Muğla Köyceğiz Uygulama Oteli Hizmete Açıldı İlgilenenler için;31.12.2014 tarihine kadar otelimizde konaklama ücreti 1kişi 45TL 2kişi 60TL 3kişi 85TL 4 kişilik suit aile odası 110 TL'dir.

16. G

Ynt: Muğla Köyceğiz Uygulama Oteli Hizmete Açıldı oda
  17. G

18. G

Ynt: Muğla Köyceğiz Uygulama Oteli Hizmete Açıldı lobi

19. G