Arama sonuçlarınız

1. vedatsen94

Satılık - Dört Mevsim 3 Kişilik Çadır

Ynt: Satılık - Dört Mevsim 3 Kişilik Çadır Güncelmidir ?

2. vedatsen94

Ace Camp Easy Backpack katlanabilir sırt çantası

Ynt: Ace Camp Easy Backpack katlanabilir sırt çantası 15 Tl ye talibim. Güncel mi ?
  3. vedatsen94

İlk yürüyüşüm- Parc Naturel Chartreuse

Ynt: İlk yürüyüşüm- Parc Naturel Chartreuse İlk yürüyüşünüz tecrübe açısında zengin geçmiş. Nicelerine inşallah. Hayırlı olsun :)

4. vedatsen94

Satılık - Quechua Arpenaz T1 Çadır

Ynt: Satılık - Quechua Arpenaz T1 Çadır Peki Yılmaz Bey teşekkürler :)
  5. vedatsen94

Yardımcı Olurmusunuz :) ?

Öncelikle http://www.facebook.com/Adrenalin?ref=ts ( Adrenalin Doga Sporları ) Sayfasını beğenip sonrada http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150231969061919&set=a.10150217497306919.314842.6164186918&type=1&ref=nf resmimi beğenirseniz bana yarışmada destek olmuş olursunuz. *Öncelikle...

6. vedatsen94

Satılık - Quechua Arpenaz T1 Çadır

Ynt: Satılık - Quechua Arpenaz T1 Çadır Üzüldüm. Peki başka satmayı düşündüğünüz bir çadırınız var mı ?

7. vedatsen94

Satılık, 2. El Dağcılık Malzemeleri

Ynt: Satılık, 2. El Dağcılık Malzemeleri Yinede ilginiz için teşekkürler :)
  8. vedatsen94

öneri ve fikir lazım

Ynt: öneri ve fikir lazım İllede bu markalarda takılı kalmana gerek yok. 120 Tl civarında çok sağlam çakılar var, ömür boyu kullanırsın. Yada yine o fiyata çok amaçlılar var swiss'in, onlarıda öneririm.
  9. vedatsen94

Satılık, 2. El Dağcılık Malzemeleri

Ynt: Satılık, 2. El Dağcılık Malzemeleri Bana gereken 2. el güzel bir çadır. Kullanmadığınız fazlalık veyahutta satmayı düşündüğünüz bir çadırınız var mı?

10. vedatsen94

Dağ Tehlikeleri

Ynt: Dağ Tehlikeleri Murat bey haklısınız fakat, bir ayı,çakal,kurt veyahutta bir domuzla karşılaştığımız zaman bunlar tehlike yaratabilecek hayvanlar. Ha bunca zaman banada birşey yapmadılar o işin gerçeği, ama ne olur ne olmaz biz önlemimizi alalımda. Bildiğiniz korunma teknikleri varmıdır ?

11. vedatsen94

Bir Tavsiye :)

Ynt: Bir Tavsiye :) Hatamı mazur görün, incelememe karşın bulamamıştım. Bursa'dan da size kucak dolusu selamlar. Saygılar :)
  12. vedatsen94

Bir Tavsiye :)

Forumunuzda çok geniş kapsamlı bir seçenek ağı var fakat bence en önemlilerinden ve en çok araştırılanlardan bir tanesi eksik. Balıkçılık(Fishing) adında da bir kategori açılması gerektiğini düşünüyorum. Ben tavsiyemi yaptım gereisi size kalmış. Teşekkürler :)

13. vedatsen94

Bursa Uludağ Teleferik

Bursa'da yeni yapılan ve oteller bölgesine kadar çıkacak olan telefiğin projesine başlandı. Fakat geçen gün telefirikteki amca ile aramda geçen sohbette edindiğim bir bilgiye göre, şimdi kullanımda olanları proje sahibi firma alıp yeniliyeceğinden bi süre teleferik seferleri iptal olucakmış...
  14. vedatsen94

Gölyazı

Ynt: Gölyazı Mükemmek klasına sokabileceğimiz bir semt. Ayrıca her kıyısından israil istavriti adında tatlı bir göl balığı çıkan bir semt. Gidip görülmesi gereken biyer olduğu kanaatindeyim.
  15. vedatsen94

Gezenbilir Bursa Grubu

Ynt: Gezenbilir Bursa Grubu Ad - Soyad: Vedat ŞEN Doğum Tarihi ve Yeri: Memleket: Semt: Osmangazi İlgi Alanı: Trekking, Camping, Survival Not: Uludağ, Türkiyenin cennet köşelerinden biri. Bunca senedir gezmeme karşın görmediğim çok yeri var. İlginç

16. vedatsen94

Dağ Tehlikeleri

Ynt: Dağ Tehlikeleri Bunlara ek olarak hayvanlardan korunmanın yollarınıda öğrenebilirmiyiz ?
  17. vedatsen94

Yüksek İrtifa Rahatsızlıkları

Ynt: Yüksek İrtifa Rahatsızlıkları Teşekkürler
  18. vedatsen94

Bursa Dağcılık ve Doğa Sporları İhtisas Kulübü (BUDAK)

Ynt: Bursa Dağcılık ve Doğa Sporları İhtisas Kulübü (BUDAK) En kısa zamanda uğrayacağım. Katılmayı düşündüğüm tek kulüp.

19. vedatsen94

1951 Model Willyz CJ 3A İçin Alınık Jant Lastik Takımı

Ynt: 1951 Model Willyz CJ 3A İçin Alınık Jant Lastik Takımı takip
  20. vedatsen94

Işık Sağlamada Yardım

Ynt: Işık Sağlamada Yardım O kadar büyük fenerler taşıyıp ağırlık yapmamalısın. heleki aracın yoksa katiyen. Çubuklar var kırılınca ışık saçan onlardan bi miktar aldın mı seni rahat ettirecektir.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri