Arama sonuçlarınız

1. nosibis

Kamp Kutusu Tasarımı

-Uzun süredir incelemede bulunduğunuzu ve sektöre adım atmak üzere olduğunuz söyleminden kendiniz için mi yoksa satış amaçlı mı tam anlamadım ama "ne istediğimi anlamak için" dediğinizden sanırım kendiniz için tasarladığınızı düşünüyorum. Bu nedenle ben olsam alüminyum bir konsept tercih...

2. nosibis

Erik Çiçekleri

Erik ve kiraz çiçekleri... İkisinin de bende yeri ayrıdır... Onlarla birlikte bende yeniden doğmuş gibi olurum... Baharın geldiğini, hayatın devam ettiğini, umudu müjdelerler...
  3. nosibis

Kiralık Karavan Tavsiyeleriniz

-Umarım Ağustos ayında kiralayacak karavan bulabilirsiniz. Kişiler de kiralıyor ama sonrasında araçta ve kişide sorun çıkabilir. Avis kiralama yapıyor. Lakin erken davranmalısınız. Ankara'dan Karabük-Bartın-Amasra diyerek yola çıkıp Kastamonu-Sinop yaparak dönebilirsiniz. Doğu Karadeniz'i...

4. nosibis

Can Sıkıcı Youtuber'lar

Tamam beğenilmek güzel bir şey. İzleyici-abone sayısını arttırmak da güzel bir şey. Ama bu hayatı yeni yaşamaya başlayan bir çok karavancı youtuber'ın, izlediğim bir çok videosunda, sürekli aynı şeylerin tekrar edilmesi, gereksiz konuşma ve hareketler, sadece bir video içerisinde onlarca kez...
  5. nosibis

2021 Karavanist Fuarı Ve Sonrası

Yönetimden ricam, iki defa göndermiş sistem, bu konuyu silebilirsiniz. Kusura bakmayın. :(

6. nosibis

2021 Karavanist Fuarı Ve Sonrası

Evet. Bir fuar daha geçti. Pandemi ile birlikte tatil seçeneklerini değiştiren ve karavana yönelen halkımızın beklentileri doğrultusunda firmalar ellerini çabuk tutup tamamlanmamış modellerle dahi fuara katılmayı ve ürünlerini sergilemeyi başardılar. Halkımızda pandemiye rağmen fuara gelerek...

7. nosibis

Pick-up Camper

-Hotomobil ve Crawler piyasaya çıktıklarında onları da taktir etmiş ve son derece bakir olan bu alanın yakında daha güzel ve değişik örneklerle dolacağına inanmıştım. Hotomobil biraz uysal ve kompakt bir tasarım ortaya koyarken, Crawler doğanın asi ruhlu delikanlısının aracı gibi tasarlanmıştı...
  8. nosibis

302 Çılgınlığı Başladı Ne Diyorsunuz

Maalesef karavan hayatının az ile yetinmek, kısıtlı-minimal imkanlarla, hayatın tadını gezerek, her gün başka manzaraya uyanmak olduğunu bilmeden, aracımda şu da olsun bu da olsun diye düşünerek işe girişenler, yarın ikinci el sitelerinin satılık karavan ilanlarıyla dolmasına sebebiyet...
  9. nosibis

Suv Araç Tavsiyesi

-Dodge Nitro, Jeep Patriot, Nissan Pathfinder,

10. nosibis

750 Kg. Alti Karavanlara Ruhsat Zorunlu Olacakmiş...

Muhakkak böyle de olabilir. Yaz sezonu başlamadan, müşteriler tercihlerini belirlemeden, çekme karavan mı alsam, camper mi alsam, şu mu olsun bu mu olsun diye düşünürken üreticiler de bu karmaşada müşteri kapma telaşında. Eylül de herkes kovuğuna çekilecek, çekme karavan alanlar park edecek yer...

11. nosibis

Pick-up Camper

İlk niyetim 4X4 bir camper sahibi olmaktı. Niyetim elimden geldiğince doğa ile baş başa kalmak, olabildiğince uzaklara gitmekti. Uzun bir zaman karavan konusunda araştırma ve incelemede bulundum. Lakin ben araştırma ve inceleme yaparken (sanırım uzun bir süre bu) artan döviz kurları nedeniyle...

12. nosibis

750 Kg. Alti Karavanlara Ruhsat Zorunlu Olacakmiş...

Belki balon olabilir ama karavancılığın iştah kabarttığı bugünlerde devletin de bu alanda kendi çapında birtakım düzenlemeler yapmasını bekliyordum zaten... Umarım araç üstü çadırdan da vergi almazlar...
  13. nosibis

Nallıhan'a Kamp Açılmış, Gözümüz Aydın.

-Bu yasaklarla yine kamping işine dönerler... :smiley: Yasak başladı kamping, yasak bitti içkili restaurant...
  14. nosibis

Karavanist İstanbul Karavan Ve Ekipmanları Fuarı 2-13 Nisan 2021

Az önce karavancılığın sorunları ile ilgili bir konuya yorum yaptıktan sonra karavanist fuarı için davetiyemi oluşturdum. Uğramaya çalışacağım. Her sene gerek firma gerek ziyaretçi sayısı açısından giderek artan bir kapasiteye sahip. Acaba diyorum; "Karavancılığın sorunlarını sadece karavana...

15. nosibis

Karavancılığın Önündeki Engelleri Kaldıralım

-Önümüzdeki günlerde pandemi ile birlikte karavancılık ve kampçılık alanında olumlu veya olumsuz birçok gelişmeye tanıklık edeceğiz gibi görünüyor. Birçok insanın hayalinde olan karavan yaşamı son günlerde popülerliğini arttırmaya devam ederken aynı zamanda senelerdir var olan sorunlarının da...
  16. nosibis

Araç Üstü Çadır Ve Tente Ile Katrancı Koyu-fethiye

Bir dakikada açılan iki dakikada toplanan çadırlar var. Daha ne bekliyoruz acaba? Sihirli değnek mi? Yukarı açılan kabuklu çadırlar oldukça pratik. Bir dakika sürmüyor açılması. Kapatılması da yine aynı. Aracın durduğu her yerde (düz olması tercih sebebidir) açılabiliyor. 270 derece yan tente ve...
  17. nosibis

Karavan Park Alanı

Evet, pandemi nedeniyle insanlar doğanın, kampın, karavanın önemini fark ettiler. Aynı zamanda ticari düşünenlerde bunun önemini fark ettiler. Eksikliğin giderilmesi, olmayanın yapılması çok güzel bir şey. Lakin karavanda vergi konusu nedeniyle ithal karavandan ve sıfır araçlardan yapılan...

18. nosibis

Off Road Karavan Icin Araç Secimi

Man 18-290 yurt dışında oldukça tercih edilen bir model ve sıkıntı yaratmayacak bir araç. Malum sitede Crawler'in bir modeli de var üstelik ve uzun zamandır satışta. Daha düne kadar 600 bin lira civarında idi şu anda ise (yazdığım sırada) 1170 bin lira. Sizin rakamlara göre yapacağınız araç...
  19. nosibis

Bu Pajero Hangi Model?

-Bana da başka markaları önermişlerdi. Lakin ben verdiğim karardan memnunum. 98 model, 1.8 pajero io sahibiyim. Tasarım, ergonomi, arazi kabiliyeti seçmemdeki sebepler. Sizde keyif almak istiyor ve yakıtı dert etmiyorsanız, şehir içinde rahat bir sürüş, arazide ise gözünüzün gördüğü yere gitmek...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri