Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
slm arkdaşlar niva almayı düşünüorum ama altı düşük gelio bana altını da bayağı bi yükseltmek istiorum nasıl olur acaba ?? nivanın artı ve eksi yönlerini paylaşırsaNIZ MEmnun olurum...saygılar...
Ynt: CRV OFFROAD
teşekkürler arkdaşlar da ne alim o zman --- limitm 20.000 lira civarı -- yakıt da az olursa gayet memnun olurum... önerilerinizi bekliorum...
merhaba arkadşlar 97-98 model arası crv almayı düşünüorum...alma amacım offroad ama ... arazi performansı hakkında yardımlarınz istiyorm,,,,şimdidden tşk ;)
merhaba arkadaşlar ...ya ben bu lada nivaya hayran oldum...almayı düşüniyorum amahiç bi bilgim yok...acaba kaç model alsam....nasıl offroad jeep i haline getirebilirim diye....yardımcı olursanız sevinirim ...şimdiden teşekkürler... :)
Ynt: 1.6 jlx ile glx farkı
haklısınız galiba arkadaşlar sahibibinden.com da gördüm ((( demek ki efsaneymiş ))) vediğiniz bilgilerden dolayı tesekkürler.............bide vitara yı bana kısaca anlatsanız cok memnun olurum...saygılar...
s.a arkadaşlar 95-2000 model arası vitara almayı düşünüyorum hem offroad için hem de asfalt için ---ama vitaralar hakkında sıfır bilgiye sahibim---sitelreden ilanlar bakıorum aynı tipte jlx ve glx var bunu bi türlü anlaöış değilim ----vitara hakkında yardımcı olursanız ((( yakıt --parca...
Ynt: offroad aracı almak istiyorum
ilan sitelerinden zj modelleine baktım ama, fazla bilgim olmadığı için hangisin,n zj oldupunu bilmiorum---yardımcı olussanız swinirim.....tşk