Arama sonuçlarınız

1. legend91

22 Ocak Adana offroad Grubu Köşk

Ynt: 22 Ocak Adana offroad Grubu Köşk araclar muhteşem,eğlence muhteşem ,insanlar muhteşem daha ne olsun :) cok güzel bi gezi olmus arkdaşlar ;)

2. legend91

ÇUKUROVA OFFROAD GRUBU 22 OCAK PAZAR GÜNÜ GÜLEK KARBOĞAZI GEZİSİ

Ynt: ÇUKUROVA OFFROAD GRUBU 22 OCAK PAZAR GÜNÜ GÜLEK KARBOĞAZI GEZİSİ harika bi gezi olmus gercekten ;)
  3. legend91

ADANOFF Adana Off-Road Kulübü Karboğazı Gülek Keşif Faaliyeti-08.01.2012

Ynt: ADANOFF Adana Off-Road Kulübü Karboğazı Gülek Keşif Faaliyeti-08.01.2012 cok güzel bi gezi olmus ,elinize sağlık arkdaşlar

4. legend91

93-97 Vitara 3K ???

Merhaba arkdaşlar,suzuki vitara 3k hakkında ne düşünüosunuz,sade şekilde alıp modifiye etmek istiyorum,yardımcı olursanız sevinirim :)
  5. legend91

NİVA

slm arkdaşlar niva almayı düşünüorum ama altı düşük gelio bana altını da bayağı bi yükseltmek istiorum nasıl olur acaba ?? nivanın artı ve eksi yönlerini paylaşırsaNIZ MEmnun olurum...saygılar...

6. legend91

CRV OFFROAD

Ynt: CRV OFFROAD tam istediğim araba desem yalan söylememiş olurum ... ama limit... :(

7. legend91

CRV OFFROAD

Ynt: CRV OFFROAD teşekkürler arkdaşlar da ne alim o zman --- limitm 20.000 lira civarı -- yakıt da az olursa gayet memnun olurum... önerilerinizi bekliorum...
  8. legend91

CRV OFFROAD

merhaba arkadşlar 97-98 model arası crv almayı düşünüorum...alma amacım offroad ama ... arazi performansı hakkında yardımlarınz istiyorm,,,,şimdidden tşk ;)
  9. legend91

Lada Hem Yükseldi, Hem de Spor Bir Görünüm Aldı.

Ynt: Lada Hem Yükseldi, Hem de Spor Bir Görünüm Aldı. araç cidden süper olmus...güle güle kullanın...

10. legend91

II. Tarsus Off-Road Oyunları (16 Mayıs 2010)

Ynt: II. Tarsus Off-Road Oyunları (16 Mayıs 2010) gercekten süper bir etkinlik olmus --artık diğer etkinliklere katılacağız... ;)

11. legend91

Lada Niva Off Road Aracı İçin Yardım

merhaba arkadaşlar ...ya ben bu lada nivaya hayran oldum...almayı düşüniyorum amahiç bi bilgim yok...acaba kaç model alsam....nasıl offroad jeep i haline getirebilirim diye....yardımcı olursanız sevinirim ...şimdiden teşekkürler... :)
  12. legend91

Neydim? Ne Oldum? (Necati)

Ynt: Neydim? Ne Oldum? (Necati) tşk ;)

13. legend91

Neydim? Ne Oldum? (Necati)

Ynt: Neydim? Ne Oldum? (Necati) öncelikle araç süper olmuş , üstteki sis lambaları içim ruhsata işletmeye gerek var mı onu soracaktım...
  14. legend91

1.6 jlx ile glx farkı

Ynt: 1.6 jlx ile glx farkı tamam n.turan msn adresim kasimpinar01@hotmaill.com
  15. legend91

1.6 jlx ile glx farkı

Ynt: 1.6 jlx ile glx farkı haklısınız galiba arkadaşlar sahibibinden.com da gördüm ((( demek ki efsaneymiş ))) vediğiniz bilgilerden dolayı tesekkürler.............bide vitara yı bana kısaca anlatsanız cok memnun olurum...saygılar...

16. legend91

1.6 jlx ile glx farkı

Ynt: 1.6 jlx ile glx farkı zaten bu link üzerinden bakıorum ama tam kesin bi sonuc bulamdım---tesekkürler
  17. legend91

1.6 jlx ile glx farkı

s.a arkadaşlar 95-2000 model arası vitara almayı düşünüyorum hem offroad için hem de asfalt için ---ama vitaralar hakkında sıfır bilgiye sahibim---sitelreden ilanlar bakıorum aynı tipte jlx ve glx var bunu bi türlü anlaöış değilim ----vitara hakkında yardımcı olursanız ((( yakıt --parca...
  18. legend91

Sonunda Ben de Bir CJ7 Aldım

Ynt: Sonunda Ben de Bir CJ7 Aldım hayırlı olsun arkadşım...ne kadr bu canavarın fiyatı ( masallah) ???? ;)

19. legend91

offroad aracı almak istiyorum

Ynt: offroad aracı almak istiyorum ilan sitelerinden zj modelleine baktım ama, fazla bilgim olmadığı için hangisin,n zj oldupunu bilmiorum---yardımcı olussanız swinirim.....tşk
  20. legend91

xj arıyorum

xj arıyorum arkadaşlar ---- offroad için özel yapılmış olursa sewinirim...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri