Arama sonuçlarınız

1. A

hilux nasıl bir araçtır???

Arkadaşlar bütçem 25.000 tl ye kadar. İşyeri açacağımdan dolayı bir pick-up almam gerekiyor. Damlama-sulama malzemeleri,zeytin çuvalı vs taşıyacağım. Tata xenon ve hilux arasında kaldım.Sanırım tata verdiğim paraya değmiyecek. Forumdan okuduklarıma göre hilux a karar vermek üzereyim...

2. A

Lada Niva Almak İstiyorum. Tavsiyeleriniz

arkadaşlar niva hakkında bilgi verirmisiniz? aracı son zamanlarda çok beğenmeye başladım. fakat yanlışmı yaparım diye düşünüyorum bir yandan... mesela eski fakat modifiyelimi yoksa yeni amaa orjinal mi almak daha iyi olur?
  3. A

dacia logan mcv nasıldır?

kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyoruz?

4. A

Aranıyor - Suzuki Vitara

arkadaşlar bir vitara jlx almaya karar verdim. off road yapmıyacağım. tarla vb.bozuk yol türünde hafif arazi şartlarında kullanacağım. bütçemiz ise 18000 tl ye kadar.
  5. A

arkadaşlar suzuki fabrikalarınadki üretim ile ilgili video paylaşabilirmiyiz?

suzukilerin imalat aşamasını çok merak ediyorum.internette pek bulamadım. bir arkadaşım bana lada nın kileri gösterdi ve suzukinin de bir farkı olmadığını söyledi.bunun için elinde videosu olanlar paylaşabilirmi? gözümle görmek daha iyi olur.

6. A

2001 Suzuki Vitara JLX 1.6 ile Karavancılık Yapılır mı?

arkadaşlar bu araçtan almayı düşünüyorum.bu araç karavancılıkada uygunmudur?

7. A

suzukilerin(jlx kasa 2001-2003//1.6 motor)yakıtları nasıldır?

Ynt: suzukilerin(jlx kasa 2001-2003//1.6 motor)yakıtları nasıldır? abi link varsa alabilirmiyim?
  8. A

suzukilerin(jlx kasa 2001-2003//1.6 motor)yakıtları nasıldır?

arkadaşlar çok şaibeli bi konu gibi geldi. kullanan arkadaşlardan yardım lütfen.....

9. A

temiz vitara jlx nasıl anlaşılır??(hatta 2001-2003 model arası)

deneyimli arkadaşlarımızdan öneriler bekliyoruz.

10. A

Torex Marka Ayakkabılar Hakkında

bu ayakkabılar hakkında biraz bilgi verirmisiniz?(flo da satılanlar)
  11. A

çanakkalede suzuki usta tavsiyesi?

çanakkalede suzuki usta tavsiye edeebilirmisiniz

12. A

lada niva çarpışma testi videosu var mı???

internette bulamadım bu videoyu.yoksa lada o kadar mı çürük te araca güvenmediklerinden test yapılnıyor??
  13. A

2008 terios 1.3 bana uygun mu??

Ynt: 2008 terios 1.3 bana uygun mu?? benimde araştırdığıma göre motor sesi çok yüksekmiş. içeriye çok ses alıyormuş??? doğrumu acaba?
  14. A

2008 daihatsu terios mu?2001 suzuki vitara mı?

bu ikisi arasında kaldım. çanakkaleye yerleşeceğim.beni kampa,tarlaya,sahile,ufak tepelere..ayrıca şehirdede iyi olan araç lazım.sizce hangisi? hangisi daha ekonomik olur?

15. A

Ynt: 2008 terios 1.3 bana uygun mu?? diferansiyel kilidi ne oluyor acaba??? bir de sürekli 4x4 olması kötü diye duymuştum.yakıtta falan çok fark ediyormuş.sürekli 4x4 olmasının dezavantajları nelerdir acaba??
  16. A

arkadaşlar çanakkaleye terleşeceğim.şehiriçindede avantajlı ve beni kampa,tarlaya,sahile,ufak tepelere götürecek ekonomik bir 4x4 arıyorum.sizce 2008 1.3 terios bana uygunmu?? birde dediğim modeller hep 4x4 mü? eğer öyleyse teriosun hangi modelleri hem 4x2 hem de 4x4 tür? bu araçların...
  17. A

arkadaşlar vitaraların hangi modellerinde abs var??

Ynt: arkadaşlar vitaraların hangi modellerinde abs var?? vallahi bende pek bilgili değilim. jiplerde abs iyi midir??kötü müdür??bunu bende bilmiyorum.bilgilendirirseniz sevinirim.

18. A

2000-2001 model vitaraya !!servisten!! abs takılabiliyor mu?

2000-2001 vitara düşünüyordum.fakat sonra abs olmadığını öğrendim. acaba suzuki servisten abs takılıyormu?? takılıyorsa ne kadara mal olur?
  19. A

arkadaşlar vitaraların hangi modellerinde abs var??

internette çoğunda abs yi görmedim.(özellikle 2000-2001 modeller).bu modellerde abs var mıdır yok mudur?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri