Arama sonuçlarınız

1. Behzat Ç.

Sarısu Resimler

sarısu İzmit kandıraya bağlı belde.kumcağız kerpe,bağırganlı kefken cebeci hemen hemen aynı mahalde yer alan plaj kumsal ve doğa zenginliğiyle yazın tadını çıkaracağınız yerler tabiki kamp içinde öyle.kısaca bukadar daha sonra geniş detaylı anlatım yaparım inş..

2. Behzat Ç.

Sarısu Resimler

3. Behzat Ç.

Sarısu Resimler

4. Behzat Ç.

Sarısu Resimler.

5. Behzat Ç.

Sarısu Resimler

6. Behzat Ç.

Sarısu Resimler.

7. Behzat Ç.

Kamp Böyle Olmalı Yerde Böyle Olmalı.

sarısu deniz ,kum,nehir balık orman da hepsi bir arada. yüz ,eğlen ,yürü ,hem deniz havası ,hem orman dağ havası ola.daha ne olsun istersiniz. ha ne olsun?
  8. Behzat Ç.

Kamp Arkadaşı

istanbul'da iseniz arayın eylül ayı için kerpe ve kumcağız plajları kefken görüşelim tel. yazarsanız ararım.behzatcapar06@gmail.com.
  9. Behzat Ç.

Merhabalar Ben Hoş Buldum

ararsanız kefken kumcağız ve kerpe plajlarına çadır kurabiliriz araç var 3 kişilik çadır var herşey ortak istanbuldaysanız arayın görüşelim. Behzat Çapar 05427134366

10. Behzat Ç.

Kerpe,kumcağiz Pembe Kayaliklar

Arkadaşımla araçla istanbuldan.tem otoyolu kandıra kumcağız plajına geldik,arkadaşım yüzme bilmediğinden denize girmedi.ben denizin serin sularında ferahladım.bir kaç saat dinlenme etraf gezisi harikaydıburada bütün plajlar mavi bayraklı bilginiz olsun.buradan kerpe plajına geçtik Kerpe...

11. Behzat Ç.

Balik Kamp Bİrarada Olsun Dİyenler,

İZNİK GÖLÜ HANCILLI KÖYÜ CİVAR YAYIN ,BÜYÜK SAZAN VE DİĞER ÇEŞİTLİ SU BALIKLARI.YÜZME KAMP HEPSİ BİR ARADA.GELMEK İSTEYENLER behzatcapar06@g.mail.com yazabilirler.eğer gerçekte balık ve kamp için arayacaksanız başka yerlerde olabilir.mesela nallıhan SARIYER barajı çayırhan gerçekten büyük...
  12. Behzat Ç.

Kamp Ve Balık Avı Için Herikisi Birarada Olsun

ÇADIR KAMPI İÇİN İSTANBUL ÜSKÜDAR ÇEVRESİ KADIKÖY ÇEVRESİ OTURAN ARKADAŞLAR HERŞEY ORTAK ARAÇ VE ÇADIR VAR 3 KİŞİLİKİZNİK GÖL KIYISI HACILLI TARAFLARI OLABİLİR HEM BALIK HEM DOĞA,YÜZME VS.YADA SAKARYA ,DÜZCE İZMİT TARAFLARI OLABİLİR.TARİH KONUŞARAK BELİRLENİR ARAYIN TATİLE BİRLİKTE ÇIKALIM...

13. Behzat Ç.

hacıllı köyü iznik göl kıyısı 10 günlük civarı kamp yapabileceğim arkadaşlar yazın ltfn.herşey...

hacıllı köyü iznik göl kıyısı 10 günlük civarı kamp yapabileceğim arkadaşlar yazın ltfn.herşey ortak araç ve çadır var
  14. Behzat Ç.

Kamp Ve Kampla İlgİlİ Şeyler

Kamp Hakkında Her Şey En Detaylı Şekilde! Oymakbaşı Mesajlar: 6 Konular: 3 Teşekkür Alındı: 15 konuda 4 gönderi Teşekkür Etti: 5 Katılım: 22-11-2017 #107-12-2017, Saat: 03:03 (En son düzenleme: 07-12-2017, Saat: 04:46 Mızrak.) Merhaba arkadaşlar bu metin kamp ile ilgili hiç bilgisi olmayan...
  15. Behzat Ç.

Doğada Vahşi Hayvanlardan Korunma?

sevgili arkadşlar çok ava gittiğim ve dağlarda birzati tek ikili veye küçük gruplarla.çok kamp yaptım av kampları tabiki.kurt sadece yavrulu olduğu dönemde yuvaya çok yaklaştığında ve kışın çok aç kalma durumunda ki köylere bile iniyorlar,birde kızan zamanı denilen çiftleşme zamanları tedirgin...

16. Behzat Ç.

Kamp Ve Balık Avı Için Herikisi Birarada Olsun

Konuşarak,anlaşabileceğimiz,Yer zaman ve neresi şekliyle kamp ve balıkta yakalayıp hoş maceralı zevkli,huzurlu sakin bir kampa ne dersiniz adım Behzat Çapar tel.05427134366 araç var çadır var 3-4 kişilik gelecek arkadaş mat getirmeli herşey ortak yemek işleri vs gelir elimden ilgilenlerin...
  17. Behzat Ç.

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Selamlar,ben Behzat Ç.emekliyim kamudan.doğayı çok seviyorum hobilerim.Av.Balık avı kamp,yüzme.daha birçok tutkularım var özetlersem yaşayan herşeyi seven güzelliklerden keyiflenen,uyumlu kişiliğim var.herkese esenlik dilerim.
  18. Behzat Ç.

Istanbul Dan

araç var çadır var malzemeler mevcut sadece.gelen kişi mat getirecek.masraflar ortak,balik avını severim hobimdir vs istersen arayabilirsiniz konuşabiliriz sevgiler saygılar. 05427134366 Arkadaşım bugün 19 temmuz dün tel. ile görüştük altunuzadede görüşüp buluşup kamp için konuşacaktık. ne...

19. Behzat Ç.

Ne oldu abim bekledim altunuzadede saat 13.00 gibi gelirim dedin.hiç olmazsa insan bir...

Ne oldu abim bekledim altunuzadede saat 13.00 gibi gelirim dedin.hiç olmazsa insan bir tel.gelemiyorum der.yani.
  20. Behzat Ç.

Doğağı seven YAŞAMI,TÜM CANLILARI SEVER

Doğağı seven YAŞAMI,TÜM CANLILARI SEVER

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak