Arama sonuçlarınız

1. aslankurt72

Altmışlık Delikanlıların Likya Yolu Macerası

Ynt: Altmışlık Delikanlıların Likya Yolu Macerası ..

2. aslankurt72

3. aslankurt72

4. aslankurt72

5. aslankurt72

Ynt: Altmışlık Delikanlıların Likya Yolu Macerası Daha Turunçova’ya gelir gelmez arabanın içini portakal çiçeği kokusu kapladı. Ciğerlerimizi bu havayla doldurduk. Portakal çiçeği kokusu için bile, bu mevsimde bunca yol kat etmeye değer. Akşam üstü Finike’yi dolaştıktan sonra,Yaşar’ın...

6. aslankurt72

LİKYA YOLU (KARAÖZ-GELİDONYA FENERİ-ADRASAN-OLİMPOS-ÇIRALI-YANARTAŞ-ULUPINAR) 7-11 NİSAN 2013 Hayrettin ,Rıfat,ve Yaşarla kararlaştırdığımız üzere, 7 Nisan Pazar günü buluşup,0800 de Ankara’dan özel arabamızla hareket ettik.İlk molamızı Afyon İkbal tesislerinde verdik.Bu tesiste porsiyonlar XL...

7. aslankurt72

Arazi aracı için tavsiye

Ynt: Arazi aracı için tavsiye Olacay Bey,bu konuda tavsiye edecek son şahıs ben olmakla birlikte bazı genel konuları açıklamak istiyorum. Arkadaşımız öncelikle kendisi muhatap olmalı siz olayları kendi açınızdan değerlendirirsiniz o farklı açıdan bakabilir.Arkadaşınız öncelikle,nacizane...
  8. aslankurt72

Garmin 60csx iz kaydı ile ilgili sorun

Ynt: Garmin 60csx iz kaydı ile ilgili sorun İyi akşamlar, Teşekkürler ikimize de uyan bir zamanda çayını içer,görüşürüz.
  9. aslankurt72

60 LIK DELİKANLILARIN KAÇKAR ZİRVE VE TRANS SERÜVENİ

Ynt: 60 LIK DELİKANLILARIN KAÇKAR ZİRVE VE TRANS SERÜVENİ Bende Osmaniyeliyim+Mustafa Arı sınıf arkadaşım.Kardeşi Necdet Arı muhtemelen tanışıyoruz.Mustafa Arslankurt 1969 Osmaniye lisesi mezunu

10. aslankurt72

Garmin 60csx iz kaydı ile ilgili sorun

Ynt: Garmin 60csx iz kaydı ile ilgili sorun Ömer,Benzer problemlerden dolayı ben cihazı sadece yeni bir parkura gittiğimde başladığım yeri işaretlemekte kullanıyorum. Önceden GE veya MS haritası üzerinden bir parkur işaretleyip sonra da onu takip edemiyorum.Sen problemi çözdüğünde bir gün...

11. aslankurt72

Ynt: 60 LIK DELİKANLILARIN KAÇKAR ZİRVE VE TRANS SERÜVENİ İyi dilekleriniz için teşekkürler, Doğu Karadeniz virüsü vücuda girdikten sonra kurtuluş yok. Bu sene de17-24 Ağustos arası farklı bir versiyonunu daha yapacağım.
  12. aslankurt72

Ankara'dan Amasya - Tokat - Bayburt - Yusufeli - Barhal - Artvin - Borçka - Macehel ve Kaçkarlar

Ynt: Ankara'dan Amasya - Tokat - Bayburt - Yusufeli - Barhal - Artvin - Borçka - Macehel ve Kaçkarla Bu tür etkinliklerde grup uyumu çok önemli. Hepimiz asker ve sınıf arkadaşı olduğumuz için, 06:00 kalk, 06:30 kahvaltı,07:00 hareket dediğimde kimse yadırgamadan uydu. ;D ;D ;D Zamanı çok...

13. aslankurt72

Ankara'dan Amasya - Tokat - Bayburt - Yusufeli - Barhal - Artvin - Borçka - Macehel ve Kaçkarlar

Ynt: Ankara'dan Amasya - Tokat - Bayburt - Yusufeli - Barhal - Artvin - Borçka - Macehel ve Kaçkarla Evet.Paylaşımdaki amacımız tecrübelerimizi birbirimize aktararak planlama yapacak arkadaşlarımıza yararlı olmak.
  14. aslankurt72

Satılık Daihatsu Terios-2005

Ynt: Satılık Daihatsu Terios-2005 Ali,hayırlısı olsun.Ben de Teriosu değiştirmeyi düşünüyorum ancak kıyamıyorum. Birde yeni değişecek vergilerin netleşmesini bekliyorum.
  15. aslankurt72

YDS GTX Modelleri Hakkında

Ben de Goretex den bahsediyorum. Aldığım dönemde 2 tip vardı. Biri normal bildiğimiz bot diğeri daha uzun gonçlu idi.Normal bot almıştım. Çarşak bantları olsa,bana göre çok pahalı olan tüm botlardan daha kaliteli ve kullanışlı.

16. aslankurt72

YDS GTX Modelleri Hakkında

Can,2004 yılında almıştım.4 yıl süreyle kullandım.Deri olduğu için çok kullanışlıydı.Son seneler su geçirmemesi için vazelin sürmeye başladım.Çarşak bantı olmaması eksisidir.
  17. aslankurt72

Ynt: 60 LIK DELİKANLILARIN KAÇKAR ZİRVE VE TRANS SERÜVENİ ..
  18. aslankurt72

19. aslankurt72

20. aslankurt72

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri