Arama sonuçlarınız

1. albatroshaski

antakya arsuz gülcihan cevik,samandağ

Ynt: antakya arsuz gülcihan cevik,samandağ umarım geçersiniz yaşar bey çadır kamp için yer nereyi tavsiye edersiniz denize girebileceğim tek kalacağım ben bu niyetle geldim ama arabam kumda otomatik şanzıman kaldı .Aracım tamiri bitsin tekrar deneyeceğim kamp maceramı.

2. albatroshaski

Kamp Yeri Seçimi

Ynt: Kamp Yeri Seçimi içim karardı peki evin bahçesine mi kuracam çadırı.İdrar içmekte çok iğrenç.
  3. albatroshaski

Çakı ve Bıçak Seçimi

iyi yerli bir bıçak antep urfa antakya tarafında tavsiye edebilirmisiniz.

4. albatroshaski

Ynt: antakya arsuz gülcihan cevik,samandağ Gezmen abi zannedersem bu yol Arsuz içinden çıkış başladı tepelere doğru yol asfalt Kale diye bir kötden geçtim sordum doğru yoldasın dedi gerçi Gülcihan'da yaşlı birini aldım pek o yolu tavsiye etmem demiş di ben macera aradığımdan pek kulak...
  5. albatroshaski

Ynt: antakya arsuz gülcihan cevik,samandağ devamı gelecek inşallah.Samandağın biberi bayağı meşhurmuş bol acı yani.

6. albatroshaski

Antalya Olympos

Ynt: Antalya Olympos harika bir yer

7. albatroshaski

Ynt: antakya arsuz gülcihan cevik,samandağ yola devam
  8. albatroshaski

Ynt: antakya arsuz gülcihan cevik,samandağ devam
  9. albatroshaski

Ynt: antakya arsuz gülcihan cevik,samandağ şaşırtıcı

10. albatroshaski

Ynt: antakya arsuz gülcihan cevik,samandağ samandağ arsuz arası

11. albatroshaski

Ynt: antakya arsuz gülcihan cevik,samandağ Bakıp okuyorsunuz bişey deyin birşey yazın bende yazacak ilham bulayım resim yükleyeyim.Gezginciler ses verin.
  12. albatroshaski

tek başıma bir gezi ve macera .Arabayla çadırımı kamp için tüm malzemelerimi aldım düştüm yollara önce iskenderun içinde biraz dolaştım sonar gülcihan ufak sahilde 2 tane yan yana kamp çadır yeri var kumsalı güzel ama benim samandağı hedefimdeydi .Gülcihan dan arsuz oradan da korkunç bir yol...

13. albatroshaski

Tek Başıma Arabayla 76 Günde 3 Kıta 14 Ülke Overland 24500 Km

Ynt: Tek Başıma Arabayla 76 Günde 3 Kıta 14 Ülke Overland 24500 Km teşşekkür ederim.
  14. albatroshaski

GAP 'tan Esintiler...

Ynt: GAP 'tan Esintiler... antakya samandağ özellikle öneriirim sahili çok güzel .
  15. albatroshaski

Şanlıurfa Gezimden Fotoğraflar

Ynt: Şanlıurfa Gezimden Fotoğraflar çok güzel resimler ama hiç anlatmamışsın bişeyler hadi yediğin içtiğn senin olsun ciğer kebabı urfa kebabı mumbar dolması kadayıf ((kado gardaş) az kalmışsınız sanırım Göbeklitepe-Eyyüp peygamber ,Yuha peygamber harran ve evleri urfa kalesi eski klise son...

16. albatroshaski

Ynt: Tek Başıma Arabayla 76 Günde 3 Kıta 14 Ülke Overland 24500 Km yeni konu yada yeni gezinotları nasıl giriliyor bir macera yaşadım samandağ gezisi yaptım foto yükleyecem ama nasıl oluyor çözemedim .bir yardım lütfen
  17. albatroshaski

Çadır Kampçılığında Isınmak için Ne Kullanıyoruz?

Ynt: Çadır Kampçılığında Isınmak için Ne Kullanıyoruz? tüp ıınma işini de görür zorda kalınınca.
  18. albatroshaski

Ynt: Tek Başıma Arabayla 76 Günde 3 Kıta 14 Ülke Overland 24500 Km evet sağlam olması ve az yakması önemli otomatikte büyük rahatlık.

19. albatroshaski

Hayatı İdame Teknikleri

Ynt: Hayatı İdame Teknikleri gerçekten elinize sağlık çok faydalı oldu kamp için cesaret geldi.
  20. albatroshaski

Camper Yerine Defender

Ynt: Camper Yerine Defender baby alone barış bey araç çok güzel duruyor böyle bir karavan ne kadara mal olur yaklaşık olarak.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri