Arama sonuçlarınız

1. myguldo

Schengen Ile Bulgaristana Giriş Yapan Varmı ?

Ben de Yunanistan'dan aldığım vizeyle Buldaristan-Romanya-Polonya yolculuğu planlıyorum. İpsala'dan girip Orestia yolu üzerinden Slivengrad'dan Bulgaristan'a geçöeyi düşündüm. Buraları bildiğinizi gördüğüm için danışmak istedim Bi,r de Komotini üzerinden Kırcaali'ye geçiş hattı var. 35 km kadar...

2. myguldo

Bulgaristan

Yanıtınız için çok teşekkürler. Romanya'da Transilvanya ve Maramureş bölgelerini 7 gün kadar gezdikten sonra 2 gün de Lviv'e ayırmak istediğim için bu rotayı seçtim. Ayrıca Sırbistan Macaristan yolu çok uzun görünüyordu. Öneriniz üzerine bir kez daha inceleyeyim. 3 yıl önce...
  3. myguldo

Şİrket Araci İle Bulgarİstan-romanya-moldovya-ukrayna Gezİsİ

Ne güzel yapmışsınız. Ben de Bulgaristan-Romanya-Ukrayna ve Polonya gidişli bir plan yaptım Ağustos ortası. Rusçuk üzerinden Bükreş, Lviv, sonra Varşova diye düşündüm. Siz Bulgaristan'dan sonra Romanya'ya nereden geçtiniz? Hangi bölgeleri gezdiniz Romanya'da, merak ettim. Biz Transilvanya ile...

4. myguldo

Bulgaristan

İyi günler Önümüzdeki ay ortası Romanya üzerinden Polonya'ya gideceğim. Yunanistan üzerinden Bıulgaristan' girmek ve Slivengrad- Dimitrovgrd ve Veliko Tanrnovo yoluyla Rusçuk kapısına gitmeyi planladım.. Gidişi çabuk - hızlı yapmam gerekiyor. Balçık-Burgas-Varna-Nessebar gibi asıl gezilesi...
  5. myguldo

Araba Ile Avrupa Tur Hazırlığı (nisan-mayıs 2017)

Değerli arkadaşım, Bence seçtiğiniz rota en gezip görülecek yerleri içeriyor. Ama acaba İtalya'ya daha çok mu zaman ayırsanız? Napoli-Floransa- Siena- Pisa - Garda veya Como gölü vb gibi mutlaka görülmesi gereken nefis yerleri var. Ben iki kez İgumenitsa üzerinden İtalya'yı bir aya yakın...

6. myguldo

Araba Ile Avrupa Tur Hazırlığı (nisan-mayıs 2017)

ü kaybetmemek adına iç kamara almıştım. Dönüşde ise koltuk alarak geri dönmüştük. İgoumenitsa'a Brindisi daha kısa sürüyor ve eğer gündüz seyahat edecekseniz kamara'ya özellikle iç kamaraya gerek yok. İç kamara'da herhangi bir pencere bulunmuyor, çok sıkıcı olabilir. Koltuk almayıp, deck...

7. myguldo

Araçla Yurtdışına Çıkmak Isteyenler Ve Yeşil Sigorta Yaptırmak Isteyenler

Bu fiyatlar nasıl mümkün olabiliyor? Bildiğim kadarıyla rakamlar her yıl Motorlu taşıtlar bürosu tarafından belirleniyor ve otomobilin 3 aylık sigorta bedeli 141,75 Euro.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri