Arama sonuçlarınız

1. yazargezeryolçizer

7/24 Açık Landrover'cılar

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Çağlar senin jantlar kaç cm offset

2. yazargezeryolçizer

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar sen ona stop mu diyorsun ;D düğme gibi bişi yaaa ,bırakta olsun 3,5 lira :D :D :D
  3. yazargezeryolçizer

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar karpuz,pim gibi ıvır zıvırlarda sana güveniyorum ;D yoksa hiç bulaşmam ;D ;D ;D 50 ye kapı saçı ;D ;D ;D

4. yazargezeryolçizer

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar hiç durmadan LOW-Hİ Benim araçta var ,ama km hatırlamıyorum 6-7 galiba . Her halde sizin araçlar ,100 km hızda yapmıyor bunu ;D ;D ;D
  5. yazargezeryolçizer

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Sedat V8 bir disco I ,bagaj sıkntısı yüzünden ,tek araç olursa işime yaramıyor. Tek araç olursa ,VX80 işimi görür. yakıtı ve vergiyi sineye çekerim. yada pigme duracak ,vergisi az,parçası ucuz herhangi bir araca yönelirim. Zuki olur,defender olur bakalım artık.

6. yazargezeryolçizer

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Düşünüyorum da ,parça bulunurluğu haricinde hiç bir şey gelmiyor aklıma :D

7. yazargezeryolçizer

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar ;D ;D ;D ;D ;D ;D
  8. yazargezeryolçizer

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar çağlar koyma şu resimleri zaten bunalımdayım ;D
  9. yazargezeryolçizer

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar VX 80 lerin bazılarında 2 çeker gidebilir yazıyor . bu doğrumudur.

10. yazargezeryolçizer

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Standart Disco I ve VX 80 kıyaslamam bile :D :D :D

11. yazargezeryolçizer

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Doğru söylüyorsun ,yedek parça sorunlu var,fakat pahalı. ama ben pajeroyu çözdüğüme göre bütün araçlar çözülür diyorum. ;D tabi arada bazen yatırmak gerekiyor aracı ;D kasnak sorunu yüzünden 20 gün yatırdım ,buda bonusu oldu bana ;D ;D ;D
  12. yazargezeryolçizer

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Çağlar noktayı koymuş :D Bencede Deffendere 40-50 harcamaktansa işin sağlam ve hazırı var VX 80 birde kasko çaktın mı ,yola devam. denge ,güç,yürüyen donanım ,zaten araçta var. kafama çok takılıyor bu aralar :D :D :D

13. yazargezeryolçizer

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Arkadaşlar ben kaçtım ,herkese iyi geceler.
  14. yazargezeryolçizer

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Birileri kesin bu boşluğu doldurur.
  15. yazargezeryolçizer

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar sağlam manda oluyorlar ama :D

16. yazargezeryolçizer

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Geneli böyle zaten ses var görüntü yok :D
  17. yazargezeryolçizer

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Vay taktın mı pimini :D
  18. yazargezeryolçizer

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar 5/8 veya yukarısı, 6 ve üstü desibel kazanç , bunlar olursa tamamdır.

19. yazargezeryolçizer

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar tamamdır .dönünce bizdeki cihazları bir incele,ona göre karar verirsin.
  20. yazargezeryolçizer

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Sipariş için erken , Ufuk bir anten deneyecek ona göre bakarız.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri