Arama sonuçlarınız

1. yazargezeryolçizer

Suzuki Jimny 2010 Proje

Ynt: Suzuki Jimny 2010 Proje Esasında aynı şeyi motor gücünü arttırarakta alabiliriz, başlıca sıkıntıları : eğer motor modifiye ile güç arttırımına gidilirse ,motor ömründeki azalma, çıkacak arızalar, ve aktarma organlarında meydana gelebilecek sıkıntılar. bence araçlarda her 2 sinede gerek...

2. yazargezeryolçizer

Suzuki Jimny 2010 Proje

Ynt: Suzuki Jimny 2010 Proje ;D ;D ;D
  3. yazargezeryolçizer

Suzuki Jimny 2010 Proje

Ynt: Suzuki Jimny 2010 Proje Güzel bir açıklama , yancılar baya fazlalaştı :D TORK VE RPM İLİŞKİSİ Tork ve RPM bir madalyonun 2 yüzü gibidirler. Biri olmadan diğeri anlamsızdır. RPM olmadan tork hiç bir işe yaramayan bir rakamdan ibarettir. Tork ve RPM aynı büyüklüğün farklı yansımalarından...

4. yazargezeryolçizer

7/24 Açık Landrover'cılar

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Hayda :D :D :D o paraya vx 80 var yahu ne uğraşıyorsun :D :D :D
  5. yazargezeryolçizer

Arkadaşımız Yunus'un (yunus bager) Doğum Günü Kutlu Olsun

Ynt: Arkadaşımız Yunus'un (yunus bager) Doğum Günü Kutlu Olsun Eski sanal,yeni gerçek arkadaşım ,Defenderlerin yıkılmaz kalesi doğum günün kutlu osun :D :D :D

6. yazargezeryolçizer

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Ben geldim ve kaçıyorum herkese iyi geceler :D

7. yazargezeryolçizer

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Mete hocam hayırlı tezkereler. Ben kaçıyorum herkese iyi geceler.
  8. yazargezeryolçizer

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar üzüm üzüme baka baka kararır ;D
  9. yazargezeryolçizer

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Yunus burdaysan ,defender iz genişlikleri nedir.

10. yazargezeryolçizer

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Ama ben ,o lastiklerle otobanda rampada bile nefesi kesilmeyen 1,6 ,ilk defa böyle zuki görüyorum.

11. yazargezeryolçizer

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar ne markası ya,elinde bir tane keçi var ,hemde dağ keçisi, Kürşat Antalya ya gelseydin ,Erenin yaptıklarını görürdün , uzun yol,karda dağ tırmanışı ,kum ,hepsinde otobanda gider gibi gitti,
  12. yazargezeryolçizer

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Mete hocam ,İngilizler yeni uyanmış daha arka koltukları toplamayı ;D ;D ;D Bu sistem bütün arabalarda var , Caponlarda ayrıca ön,arka koltuklar yatıp -birbiriyle birleşiyor ve 2 kişi yan yana ayakları taşmadan yatabiliyor. Kürşatın zuki de bile var böyle bir...

13. yazargezeryolçizer

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar ;D ;D ;D ;D ;D Sağlam mı :D :D :D
  14. yazargezeryolçizer

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar ben yatmaya gidiyorum ,siz yazmaya başlıyorsunuz :D herkese iyi geceler.
  15. yazargezeryolçizer

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Herkese merhaba , bende bir 110 a gideyim bakalım :D :D :D

16. yazargezeryolçizer

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar bende kaçtım ,herkese iyi geceler
  17. yazargezeryolçizer

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar şöyle bir caponyaya uzandık :D
  18. yazargezeryolçizer

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar sadece motormu ;D ;D ;D değişmedik parça kalıyormu ;D ;D ;D

19. yazargezeryolçizer

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Gidip dönerken 2 kere motoru rektifiyeye sokmuyoruz buda maliyeti düşürüyor :D :D :D
  20. yazargezeryolçizer

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar LR yle dünya turu yapmak bir başarıdır da onun için. :D :D :D Bizimkiler için normal şeyler ,yağını suyunu koy araç gitsin ;D ;D ;D o yüzden fazla yaygara çıkarmıyorlar ;D ;D ;D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri