Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 1. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (28-29 Haziran 2008)
Ben de kaybolmuşum listeden. Yahu 2 gün için o kadarcık yemek keser mi Derya, sen bi gece için bile bunun 10 katını alıyosun :)
İstanbul'dan Araçları ile Katılanların Listesi
Ynt: Kişisel Galeri (caner)
Teşekkürler ceranus. Bir buluşmada, gezide denk gelirse anlatırım, çekim uygulaması da yaparız.
Bunlar da Kartal sahilyolu tarafından cumartesi günü alınan sonuçlardan.
Ynt: Pınarhisar Doğa Şenliği ve Kıyıköy - Kastro Fotoğraf Gezisi
Aslında ben dün gece feysbuka atmıştım bu footğrafları. ilk olarak kişilerin olduklarını ekliyorum.
Ynt: Kişisel Galeri (caner)
Bugün Ulus Parkı'na düşmüştü yolum bir şekilde. Poyraz'ın etkisi ile temiz bir de hava vardı ki bayılırım ben böyle havaların panoramalarına.
Çok büyük halde seyir için tıklayınız.
Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu 4. Eskikaraağaç Leylek Festivali Fotoğraf Gezisi - Bursa (24 Mayıs 2008)
Tirilye - Zeytinbağı'nı biraz eksik bıraktık aslında. Yemek faslının uzaması ve vakit kaybı nedeniyle yeterince gezemedik. Allahtan biz birkaç kişi gruptan ayrılıp dalmışız Tirilye içlerine...
Ynt: Mesajlara Fotoğraf Yüklerken Karşılaşılan Sorunlar
Şu anda genel uygulama olarak fotoğrafları Gezenbilir Galeriye ekliyoruz. Buradan bilgi alabilirsiniz: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=21499
Fotoğrafları küçültmek için program kullanmanızda fayda var. 3 MB yüklemek çok zaman...
Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu 4. Eskikaraağaç Leylek Festivali Fotoğraf Gezisi - Bursa (24 Mayıs 2008)
Eskikaraağaç ya da diğer adıyla Leylek Köyü'nde tabii olarak leylekleri fotoğrafladık. Eminim herkeste bol bol leylek fotoğrafı var, içlerinden ayıklamak pek de kolay olmadı hani...
Sanıyorum fotoğraf açısından çok zengin bir gezi olmasından ötürü bamak, ayıklamak, yüklemek de zaman aldığından henüz kimseler zamanı bulup pek ortaya çıkarmadı fotoğraflarını. LCD...