Arama sonuçlarınız

1. caner

5. Gürsu Havacılık Şenliği (25 - 27 Temmuz 2008)

Uçmak isteyenler bu başlığa yazsın adını bence. Liste oluşur böylece. Ben başlatayım: 1- Caner :)

2. caner

1. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (28-29 Haziran 2008)

Ynt: 1. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (28-29 Haziran 2008) Ben de kaybolmuşum listeden. Yahu 2 gün için o kadarcık yemek keser mi Derya, sen bi gece için bile bunun 10 katını alıyosun :) İstanbul'dan Araçları ile Katılanların Listesi _____________________________________ 01- Jeep34 (Uğur...
  3. caner

1. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (28-29 Haziran 2008)

Ynt: 1. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (28-29 Haziran 2008) İstanbul'dan Araçları ile Katılanların Listesi 01- Jeep34 (Uğur Kalaycı) +1 - Anadolu yakası (4x4) 02- Deep (Mert Kiğılı) - Avrupa yakası (4x4) 03- Yol (Sedat) - Avrupa yakası 04- Nesur (Nesur) - Avrupa yakası 05- SDC (Sevtap...

4. caner

Kişisel Galeri (caner)

Ynt: Kişisel Galeri (caner) Güvercinkalar :)
  5. caner

valla çok anlaşılmıyo hani :) rüzgarı hissettirmeyince olmuyor demekki. :))

6. caner

Ohoh süper.. Çıkalım hocam :) Diyoruz ama 2500 m. nasıl bir yüksekliktir diye google earth'den bir bakıverdim yeryüzüne :)

7. caner

Dünya'nın En Zor Oyunu

Ynt: Dünya'nın En Zor Oyunu denedim ve 4'e geldim şimdi ama henüz mantığını çözemedim.
  8. caner

Kişisel Galeri (caner)

Ynt: Kişisel Galeri (caner) Haliç büyük boyu Boğaz büyük boyu
  9. caner

Hiç yapmayanlar için örnek olması açısından ben kendi tecrübemi aktarayım. Gürsu'da olmadı ama içeriği benzer sanırım. Ölüdeniz'e vardığımızda hiç aklımızda yoktu aslında, cebimizde para da yoktu pek ama uçanları görünce canımız çekti. Kararı verdik ve uçmak için çıktık. Açıkcası ilk anda...

10. caner

Dünya'nın En Zor Oyunu

Ynt: Dünya'nın En Zor Oyunu 10. bölüm nerde? 1. bölüm bitmiyor ki abiler :)

11. caner

Kişisel Galeri (caner)

Ynt: Kişisel Galeri (caner) Teşekkürler ceranus. Bir buluşmada, gezide denk gelirse anlatırım, çekim uygulaması da yaparız. Bunlar da Kartal sahilyolu tarafından cumartesi günü alınan sonuçlardan.
  12. caner

Pınarhisar Doğa Şenliği ve Kıyıköy - Kastro Fotoğraf Gezisi

Ynt: Pınarhisar Doğa Şenliği ve Kıyıköy - Kastro Fotoğraf Gezisi Aslında ben dün gece feysbuka atmıştım bu footğrafları. ilk olarak kişilerin olduklarını ekliyorum.

13. caner

Benim tandem uçuşumla ilgili şimdiden yer ayırtmak istiyorum :)
  14. caner

Pınarhisar Doğa Şenliği ve Kıyıköy - Kastro Fotoğraf Gezisi

Ynt: Pınarhisar Doğa Şenliği Ve Kıyıköy-Kastro Fotoğraf Gezisi 1) Nilsun (pebble) 2) Gülbin Bahar (namı diğer teyze) 3) Caner (nick kullanmaz :) )
  15. caner

13. Devlet Fotoğraf Yartışması

Ynt: 13. DEVLET FOTOĞRAF YARIŞMASI İsmi devlet fotoğraf yarışması olunca bi irkildim ben :)

16. caner

Kişisel Galeri (caner)

Ynt: Kişisel Galeri (caner) Bugün Ulus Parkı'na düşmüştü yolum bir şekilde. Poyraz'ın etkisi ile temiz bir de hava vardı ki bayılırım ben böyle havaların panoramalarına. Çok büyük halde seyir için tıklayınız.
  17. caner

Gezenbilir Fotoğraf Grubu 4. Eskikaraağaç Leylek Festivali Fotoğraf Gezisi - Bursa (24 Mayıs 2008)

Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu 4. Eskikaraağaç Leylek Festivali Fotoğraf Gezisi - Bursa (24 Mayıs 2008) Tirilye - Zeytinbağı'nı biraz eksik bıraktık aslında. Yemek faslının uzaması ve vakit kaybı nedeniyle yeterince gezemedik. Allahtan biz birkaç kişi gruptan ayrılıp dalmışız Tirilye içlerine...
  18. caner

Mesajlara Fotoğraf Yüklerken Karşılaşılan Sorunlar

Ynt: Mesajlara Fotoğraf Yüklerken Karşılaşılan Sorunlar Şu anda genel uygulama olarak fotoğrafları Gezenbilir Galeriye ekliyoruz. Buradan bilgi alabilirsiniz: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=21499 Fotoğrafları küçültmek için program kullanmanızda fayda var. 3 MB yüklemek çok zaman...

19. caner

Gezenbilir Fotoğraf Grubu 4. Eskikaraağaç Leylek Festivali Fotoğraf Gezisi - Bursa (24 Mayıs 2008)

Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu 4. Eskikaraağaç Leylek Festivali Fotoğraf Gezisi - Bursa (24 Mayıs 2008) Eskikaraağaç ya da diğer adıyla Leylek Köyü'nde tabii olarak leylekleri fotoğrafladık. Eminim herkeste bol bol leylek fotoğrafı var, içlerinden ayıklamak pek de kolay olmadı hani...
  20. caner

Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu 4. Eskikaraağaç Leylek Festivali Fotoğraf Gezisi - Bursa (24 Mayıs 2008) Sanıyorum fotoğraf açısından çok zengin bir gezi olmasından ötürü bamak, ayıklamak, yüklemek de zaman aldığından henüz kimseler zamanı bulup pek ortaya çıkarmadı fotoğraflarını. LCD...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri