Arama sonuçlarınız

1. onurgo1

Frontera Get, Spring Spacer, Nalça, Takoz Artık Ne Diyosanız...

Emre cikacak maliyete gore bende katilabilirim yalniz on torsiyonlar 5cm e kadar musaade ediyor saniyorum sonrasinda akisler kisa gelebilir veya arka saft uzun donemde kasintidan dolayi sorun cikartabilir?

2. onurgo1

Hub Muhafazası / Jant Göbeği

On gobekteki hub kapagini almak icin 6 siyah saplamayi sokmek gerekiyor ama janti almadan oraya anahtar yanasmiyor.
  3. onurgo1

Hub Muhafazası / Jant Göbeği

Merhaba onu bulmaniz cok zor janta 3 tane vida tutuyor cikmacilardan belki bir ihtimal veya yurtdisi sitelerden. Bazen arazide ön hublara segmani vs attiginda mudahale etmek gerekiyor hub kapagini sokmek icin bu muhafaza varken ta janti sokup almak lazim o da uzun is+bu muhafaza yokken jant...

4. onurgo1

Frontera İçin Yağ Önerileri..

Güncel durumu yanlış kaynak olmaması için paylaşıyorum, diferansiyele koyduğum shc75-90 için Mobil'e mail gönderdim lsd diferansiyelde bu yağın uygun olmayacağını Yusuf'unda tavsiye ettiği ls 85-90 kullanılması gerektiğini belirttiler. Koyduğum shc 75-90'ı tamamen boşaltıp 1.9 lt limited slip...
  5. onurgo1

Frontera Sis Farı

Yag aldigim yere biktirana kadar sordum tam sentetik bu katkiya gerek yok katki sentetik yagi bozar dedi

6. onurgo1

Frontera Sis Farı

Yagi degistirmeden once titriyordu degistirdim yine fayda etmedi bi diferansiyelciye actiracagiz artik sagolun

7. onurgo1

Frontera Sis Farı

Tesekkur ederim arka lsd diferansiyel isininca kalkislarda titreme yapiyor sasmazda vs bildiginiz bir yer var mi bu isten anlayan?
  8. onurgo1

Frontera Sis Farı

tavandakileri internetten ayarladim 2 tane de ön demire bulmam lazim bi ara sasmazi gezeyim. Hayirdir bu arada aracta problem mi var?
  9. onurgo1

Frontera İçin Yağ Önerileri..

Yusuf bey merhaba gecen hafta sah makineye ugradim arka defransiyel icin mobil ls 85 90 istedim elinde yoktu tam sentetik mobillube shc75 90 verdiler katki vs gerekir mi lsd bizim defransiyeller dedim uzun uzun konustuk hayir bunda katkiya gerek yok tam sentetik dediler. Soylediginiz gibi yag...

10. onurgo1

Frontera Cilar Buraya

Facebook frontera turkiye sayfasi var ve oradaki uyeler arasinda birde whatsapp grubu kuruldu tavsiye ederim SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. onurgo1

Frontera Sis Farı

Aynen ne zaman alisverise cikiyoruz?:)
  12. onurgo1

Frontera Cilar Buraya

Yeni konu aciyorum"fronteraci dayilar burayaa"

13. onurgo1

Frontera Cilar Buraya

Gunaydiiin diye yirtinacagim bir fronteraci kardesime ama aksam oldu ben yeni goruyorum:) yahu forumda mi bir porblem var bildirimler mi kapali mail vs gelmesi lazim arkadas 2 gun once ozel mesaj yazmis haberim yok giriyorum konu aciyorum o ara birsuru sey yazilmis cevirim iciyim yine bildirim yok
  14. onurgo1

Frontera Sis Farı

Arkadaşlar frontiye tavan için 4 tane ızgaralı yuvarlak sis lambası alayım diyorum internette birkaç tane universal far var ama sadece 16 cm bulabiliyorum ölçtüm biçtim aşırı büyük var mı bildiğiniz bir yer veya taktırdığınız model?
  15. onurgo1

Frontera Ön Takım, Rölanti Sorunu Ve Usta Arayışı

Merhaba, vaktiniz varsa söktürün isuzu parçacısına gidin ne var ne yok toplayın gelin derim, ben başında bulunamadım usta sökmüş gidip bir opel parçacısından almış parçacı bazılarını o an bulamamış büyük ihtimalle gidip isuzudan toplamış getirip bana güzel bir fiyattan satmış:) 20 TL'lik rot...

16. onurgo1

Frontera 2.2 Benzin Pompa Rolesi Nerede

Bende benzin pompası rölesi debriyaj pedalının solundaki kapağın arkasında çıktı orjinalinde de oradamıdır birileri mi oraya tesisat çekmiş net bilmiyorum. Pompanın bir ayağı çukurdaymış önce kaputun altında bulunan sigorta kutusundaki 6 nolu sigortasını yaktı onu değiştirdim 3-5 gün sonra...
  17. onurgo1

Frontera Cilar Buraya

biraz zaman alacak gibi:)
  18. onurgo1

bende 2.0 tek kapısı var, sizde ki ne ve neredesiniz?

19. onurgo1

Yaklaşık 1 yıldır frontera sahibiyim 3 senedir takip ederim ancak henüz 2 fronterayı yanyana getiremedik durumun ne kadar kötü olduğunu düşünün:) herkes halinden aracından memnun sanıyorum çünkü forumda bir opel kısmı pasif. Ankara'dayım hafta sonları buluşalım buyurun aracıma bakın eksiklerini...
  20. onurgo1

96 Model Frontera 2.0 Sport Sıfır Motor Yardım

Uretim yillarindan cok emin degilim ama kabaca 95 oncesi bakiyorsaniz c20ne kodu ile 95-97 model bakiyorsaniz x20se kodu ile sifir motoru bir kac opel parcacisina telefonla sorabilirsiniz.Fiyat olarak 5 bin TL ve uzeri olacaktir diye dusunuyorum tabi piyasayi bilen bir arkadas daha net rakam...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri