Arama sonuçlarınız

1. onurgo1

Araç Yükseltme

önleri torsiyondan(aracın tam ortasında kapıdan aşağıya/altına sarkınca 2 yandada kalın pullu bir saplama civata var barlara bağlı) kriko ile veya liftte kaldırdıktan sonra bu civatayı sıkarak veya gevşeterek aracı yükseltip alçaltabilirsiniz şuan yönünü hatırlamıyorum, wd40 ile yapın paslanmış...

2. onurgo1

1995 Opel Frontera Sport 4 Çeker Kullanımı Yardım

eğer ön porya kilitleri (hub) auto ise mümkün olduğunca 2 wd yürütün bu araçları takıldığınız yerde içerden 4h 4l ye takıp gaza bastığınızda önleri 1 teker turundan daha az sürede kilitleyecektir. İşiniz bittiğinde vitesi 2l ye alıp birkaç tur geri geri çevirin kilitten kurtulacaktır. Bende...
  3. onurgo1

Frontera Hava Akış Metre

opelcilerde yan sanayi ve orjinali var parça kodundan vectra veya astra ile aynı çıkacaktır bizim 2.0 astra ile uyumluydu. Veya aliexpress den yan sanayi getirin.

4. onurgo1

Opel Frontera Hakkinda Yorum, Nasildir, Yakit Tüketİmİ, Parça, Servİs, Tecrübelerİm

pajero kullanmadım hiç içinde bulunmadım yorum yapamıyorum ama arazide kendini kanıtlamış bir araç motor büyük olsun gazladım mı uzatsın derseniz pajero 2.5 td ler güzeldir pinin2.0 arazide hiç görmedim,yakıtı araştırmak lazım frontinin en iyi kısmı şehir içi yakıtı.
  5. onurgo1

Frontera A 2.0 Çekiş Ve Performans Problemi

merhaba araç ne durumda bilmek lazım 2 tonluk bir araç ve üstündeki lastik tavan sepeti v.s. inanılmaz değiştiriyor eski haline göre mi çekişi kıyaslıyorsunuz yoksa 2.0 binek 1.200 kiloluk bir araca göre mi kıyaslıyorsunuz o önemli bir çok yokuşu bende 100 le girip 3.vites 50 ile...

6. onurgo1

Navara D40 Tecrübeleriniz

desteğiniz için teşekkür ederim, kafama göre düşük km temiz bir araç bulana kadar hiç acele etmeyeceğim. Yakıt 11 lt otomatik için mi söylemiştiniz ben manuel alacağım? Kantara girme zorunluğu veya k belgesi vs. hususi alacağım için gerekli değil sanyorum bir yerlerde arkadaşlar şahsi/hususi...

7. onurgo1

Sormayı unuttum benim aracım otomobil ruhsatlı fakat m1g tam donanımlı arazi taşıtı birçok konuda serbestiz, navaraların tümünde kamyonet yazıyor sanıyorum ön domuzluk tavan sepeti demir tampon yükseltme problem çıkartıyor mu? Hız konusunda sınırlandırmalar var sanıyorum problem yok, ne olursa...
  8. onurgo1

Arkadaşlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var, yaklaşık 4 yıldır Opel'in 4x4 ünü kullanıyorum, aracımın kötüsünü de iyisini de elden geldiğince forum üzerinden en açık şekli ile arkadaşlarıma aktarıyorum. Aracımdan memnunum ayrı bir karakteri sürüş zevki var sağını solunu kendim tamir ediyorum...
  9. onurgo1

Opel Frontera Lsd Diferansiyel Pullari

Ustanın kapağı açıp kontrol edebileceği bir şey değil aksları ayırıp ayna mahrutiyi ve diff kilidini sökmesi gerekiyor. Ama balata olabilir demişsiniz diff problemi yağ sıcakken dik bir rampada 2 çekerde kalkmaya çalıştığınızda titreme yaparak kendini belli eder ve bariz arkadan titrer. Veya...

10. onurgo1

Opel Frontera Hakkinda Yorum, Nasildir, Yakit Tüketİmİ, Parça, Servİs, Tecrübelerİm

teşekkürler bekliyoruz fotoğrafları:)

11. onurgo1

Araçsız kalmadıysanız almak için hiç acele etmeyin bu arabaların piyasası belli bin lira ucuza aldığınız araba diğerine göre 3 bin lira masraf açabilir.(masraflısı ciddi can yakar) Bu arabayı bilen seven birinden olsun biraz fazla olsun bakımlı olsun. Şu zamana kadar keyfi değişelim gitsin diye...

12. onurgo1

şuraları biraz fotolayalım ama sahipsiz kalmasın fronticiler anca geziyor:smiley:
  13. onurgo1

Kardeşim şu sıralar Ankara'da değilim sende 2.2 bakıyorsun içi konforu şanzumanı motoru biraz benimkinden farklı ama bir ara denk getirebilrsek gel benim 2.0'a bakalım turlarız fikrin olur. Lastikleri büyüttüm iyice ağır kalmaya başladı bazen şehir içinde bayılınca uzun yolda rampada kasılınca...
  14. onurgo1

Opel Frontera Lsd Diferansiyel Pullari

Dostum kandıra ya yakın isen saim uslu var facebook opel frontera team turkey den ulaşabilirsin. Kendisinde yıllardır 2 tane frontera var ve bu arabaların aşığı ara görüş fikir al fiyat konusunda üzmez. Yok yerin yakın değil ise bir diferansiyelci bulup açtır balataları temizleyip sırayı...

15. onurgo1

95 Model Frontera Debriyaj Merkez Takımı Sorunu..

Hangi şehirdesiniz Ankara ise yönlendirebilirim her şehrin sanayisinde genelde sadece fren işi yapan frenciler olur veya kendi ustanız varsa oda söküp yönlendirebilir.
  16. onurgo1

2.2 Motorda Patlama Ve Gaz Yememe

çözebildiniz mi sorunu? şöyle bir örnek vereyim ben arabamın bütün sensörlerinin fişini çekip hangisi ne tepki veriyor tek tek gözlemledim egzoz üzerinde yerleşik bizim 2.0 araçlarda kaputu açınca sağ direksiyon tarafında aşağıda oksijen sensörü var. Bunun fişini denemek için çektiğimde araç...
  17. onurgo1

95 Model Frontera Debriyaj Merkez Takımı Sorunu..

pedalın altından paspasa doğru kaçırıyorsa üst merkezdir isuzu tfr nin 20 TL ye tamir takımı birebir olur. Yok şanzıman üzerindeki alt merkez ise frencide veya kauçukcuda conta kestirip yıllarca sorunsuz kullananda var ustasıyla chevrolet kalos veya aveo idi sanırım onu uyduranda var ufak bir...

18. onurgo1

2.2 Motorda Patlama Ve Gaz Yememe

hava akışmetrenin fişini çekip bir iki tur atın deneyin biraz patlama kesiliyorsa akışmetre temizliği veya değişimi birde buji buji kabloları bobin
  19. onurgo1

Frontera B Kasa Araç Içine Su Girmesi

A kasalarla ayni yerlerde gider oldugunu varsayarak yaziyorum, kaputu acin ön cam dibinde gelen suyun kaput altina inmemesi icin conta var bunu bir kontrol edin bozuksa dyson siyah silikon cekip parmakla yavasca yayabilirsiniz, burada degilse bisiklet teli vb bisey alin kapiyi actiginizda...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri