Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tüm özellikleri aktif, tüm bakımları Antalya Mototalya Garage bakımlı, 1995 model 88hp, R1100gs motorumu vakit ayıradığım için satıyorum. Abs , Elcik ısıtma hepsi skıntısız, 05412030703 den ulaşabilirsiniz. Kesinlikle polis çıkması vs değildir.
Temmuz ayında 8 gün Samsun’ dan Artvin’e gezebildiğimiz kadar yer gezdik fakat yardımetme konusunda gerçekten sıkıntılılar gelenleri fazlasıyla para olarak görüyorlar, konaklama inanılmaz pahalı bu nedenle çadır candır :) misafirperverlik konusu İç Anadolu, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu ile...
Selamlar, uzun zamandır motosiklet üzerinde olan biri olarak;
Bir çok enduro motosiklet kullandım ve bir çok kullanıcı arkadaşım oldu, bunların içinde her seviyeden motorcu dostlarım vardır, 660 Tenere fiyatının karşılığını fazlasıyla veren bir motosiklet bana göre, gerek yakıt olsun gerek yol...
Ynt: Orjinal 1.6 16v Vitara Motorlu Jimny
araç fazlalığından sattığınızı belirtmişsiniz ama ben yine de sormak istedim ilandaki aracımla takas düşünürmüsünüz ? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-masrafsiz-takasli-148549996/detay/