Arama sonuçlarınız

1. ercanaslan

Cj6 Ya Cj5 Şanzımanı Olurmu

Ynt: Cj6 Ya Cj5 Şanzımanı Olurmu Sanziman olayi su sekilde. Cj lerde belirli yillarda belirli sanjimanlar kullanildi. Tum sanzimanlar uyabilir fakat motorunuzun ne oldugunu bilmedigim ocin belki araya flans yaptirmak gerekebilir 3 iler t150 takilabilir 4 ileri t4 veya sr4 Yada fiyat biraz...

2. ercanaslan

Ankara'dan Cj7

Ynt: Ankara'dan Cj7 Yok valla on numara araciniz masallah. Hepimizin araclarinda oluyo boyle ufak seyler :)
  3. ercanaslan

İlandaki Cj5'e Bu Para Bağlanır Mı ?

Ynt: İlandaki Cj5'e Bu Para Bağlanır Mı ? +1

4. ercanaslan

Ynt: İlandaki Cj5'e Bu Para Bağlanır Mı ? Tabiki oyle ama aylarini sanayide gecirip cok para harcayip adam gibu ustalara denk gelmeyip hucbirseye benzemeyen bir arac cikartmakda yada hic cikartamamakta mumkun. Ornekleri tonla. Fazla yorulmak istemeyen toplu bir arac tercih etmeli belki 2. Cj...
  5. ercanaslan

Ynt: İlandaki Cj5'e Bu Para Bağlanır Mı ? Ayrica cj ile agir ofroad yapilabilmesi icin birsuru modifikasyona ihtiyac var

6. ercanaslan

Ynt: İlandaki Cj5'e Bu Para Bağlanır Mı ? Bu mantikla , toplanmis ve orjinalliginden eser kalmamis bir hotroad a klasik diyemememiz lazim. Duz mantikta 1970 model herseyiyle orjinal ford tanusun klasik olmamasi gibi. Soylemek istedigim sey farkli cj ye ne yaparsan yap ruhu amerikan klasigi

7. ercanaslan

Cj'min Yeni Cicileri Geldi Amerikadan

Ynt: Cj'min Yeni Cicileri Geldi Amerikadan Yarin gidicem boyaciya umarim bulur. :) heyecan bastı. Bi boyansa bitse yollara dussem :)
  8. ercanaslan

Ynt: İlandaki Cj5'e Bu Para Bağlanır Mı ? Deffender ile cj ayrimina gelirsek 40 bine ya bir klasik ve arazi araci almak yada sadece bir arazi araci almak gibi geliyor bana. Tabi sahsi gorusum yanlis anlasilmasin.
  9. ercanaslan

Ynt: İlandaki Cj5'e Bu Para Bağlanır Mı ? Estafirullah ne yanlis anlamasi saka yapiyordum ayrica tesekkur ederim ama bu isin piri konusuna gelirsek kkesinlikle oyle bisey yok. Bi isten cok iyi anlamak icin ona yillarini vermek gerek "Emin abi ve ismi aklima suanda gelmeyen bircok abimiz...

10. ercanaslan

Ynt: Cj'min Yeni Cicileri Geldi Amerikadan Şimdi bu boyayi nereden tedarik edeceğimiz kaldi

11. ercanaslan

Ynt: Cj'min Yeni Cicileri Geldi Amerikadan
  12. ercanaslan

Ynt: Cj'min Yeni Cicileri Geldi Amerikadan Ama aklimi celdiniz yineee :)

13. ercanaslan

Ynt: İlandaki Cj5'e Bu Para Bağlanır Mı ? Cj ye gönül verenlerin aklını çekmek kolay değildir :)
  14. ercanaslan

Ynt: Cj'min Yeni Cicileri Geldi Amerikadan Dodge crysler jeep mopar MANGO TANGO PEARL PVG miş rengin ismi
  15. ercanaslan

Bu da benim keyifhanem

Ynt: Bu da benim keyifhanem Abi hayırlı olsun. Kazasız belası insallah

16. ercanaslan

Ynt: Cj'min Yeni Cicileri Geldi Amerikadan Araba boyacıda acele etmeme şansım yok :)
  17. ercanaslan

Ynt: Cj'min Yeni Cicileri Geldi Amerikadan Senin renk aklimdada bi ornek olmasin diye dusundum :) bide o rengi tutturmak renk kodu da yok iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
  18. ercanaslan

Ynt: İlandaki Cj5'e Bu Para Bağlanır Mı ? Para baglama terimi arac uzerinden ticaret dusunen ler icin gecerli kardesim. Arac edermi etmezmi tartisilir ama adamgibi bir cj icin bu paralar harcaniyor, ayrica ticaret amacli yap sat mantiginda genelde astari yuzunu gecen bir aractir hicbirzaman hak...

19. ercanaslan

Ankara'dan Cj7

Ynt: Ankara'dan Cj7 Ali bey on cam siperligi ucgen ic baglanti palakalarinin civatalari baya paslanmis degisme zamani gelmis gibi :) iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
  20. ercanaslan

Ynt: Cj'min Yeni Cicileri Geldi Amerikadan Durur diye dusunuyorum daha boya asamasina gelmedik belki biraz koyultabilirim iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri