Arama sonuçlarınız

1. kht58

Ford Ranger hakkında bir kaç soru

Ynt: Ford Ranger hakkında bir kaç soru eski kasa rangerlerin yakıt pompası yeniler gibi değil o yüzden rahat olun illa eurodiesel kullanma zorunluluğunuz yok normal diesel hatta zorda kaldığınızda yağ bile koyabilirsiniz sıkıntı çıkartmaz motodaki titremeye gelince ateşleme sistemi ve kzıdırma...

2. kht58

SİTE İÇİNE SATILIK FULL DONANIMLI DEFENDER 1988-LPG'li

Ynt: SİTE İÇİNE SATILIK FULL DONANIMLI DEFENDER 1988-LPG'li erdoğan bey mümkünse öndeki at nalını tekrar bülent bey e gönderirseniz memnun oluruz onun özel bir yeri var selamlar
  3. kht58

Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye :) aha da buraya yazıyorum ikinci bir rengi deneyecek kadar o araba sende kalmaz sen bu canavarı bitir gelir alırlar senden sende kıramazsın verirsin gider... :D

4. kht58

Bizde 2012 Hilux yapalım dedik

Ynt: Bizde 2012 Hilux yapalım dedik çok güzel bir araç olmuş emeğinize sağlık.... bol çamurlu günlerde kazasız belasız binmeyi nasip etsin. :)
  5. kht58

Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor

Dikiz aynasından baktığımda bu canavarı arkamda görmek istemem doğrusu.. :D

6. kht58

ranger yükseltme

Ynt: ranger yükseltme torsiyon ve makas ayarıyla 265/75/16 MT lastik benim aracıma problemsiz oldu ancak rangerler için ideal ölçü 31 inç diye biliyorum aracı en az yoran lastikler bu ebatlarmış ayrıca herhangi bir değişiklik yapma ihtiyacı olmuyor diye biliyorum

7. kht58

Bugün Onu Gördüm Beyler

bi de arkada %100 kilit olsa hani var ya tadından yenmez :)
  8. kht58

Yeni Explorerim :)

Ynt: Yeni Explorerim :) aracınız çok temiz duruyor kaç model ve bir sakıncası yoksa kaça mal oldu. şu sıralar bende bakıyorum bu araçlara
  9. kht58

Yeni Explorerim :)

Ynt: Yeni Explorerim :) kazasız belasız bol çamurlu günlerde kullanın :)

10. kht58

vitaraya explorer makinesi takmak

Ynt: vitaraya explorer makinesi takmak benim bildiğim kadarıyla bu aracların hepsi otomatik vites... ancak komple bir değişiklik yapılırsa farklı bir vites uydurulabilir ama astarı yüzünü geçer muhtemelen

11. kht58

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye onuda değiştir :) nostaljik 2012 deriz soranlara
  12. kht58

Sitedeki Ford Ranger Sahiplerinin Listesini Çıkaralım

Ynt: Sitedeki Ford Ranger Sahiplerinin Listesini Çıkaralım :D bizim burda kapıya çıkmak yeterli kara gömülmek için ;D ;D ;D

13. kht58

Arazi Aracında Son Nokta

Ynt: Arazi Aracında Son Nokta araçlar güzel ama fazla ağrı gibi duruyorlar çamura girince saplanıp kalmasınlar...
  14. kht58

Arazi Aracında Son Nokta

Ynt: Arazi Aracında Son Nokta iyi hasta burnu biraz uzun kalmış sanki yaklaşma açısını daraltmış gibi geldi bana :D :D
  15. kht58

Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor

:P çok yağ harcamaz mı öyle :D :D :D

16. kht58

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye :P
  17. kht58

2003 Ranger 4X4 XLT Hakkında Bilgi?

Ynt: 2003 Ranger 4X4 XLT Hakkında Bilgi? turbo üzerinde oynama yaparak büyük kanatlı pervane taktılar. böyle olunca turbodan giren hava basıncı ve performans ciddi oranda arttı olayı dengelemek için gaz ayarını kıstılar biraz :) sonuç gerçekten çok güzel oldu aracı uzun zamandır kullanıyor ve...
  18. kht58

Ynt: 2003 Ranger 4X4 XLT Hakkında Bilgi? bu arada başka bir başlığa yazmıştım aslında ama 2007 model eski kasa ranger kullanıcısı bir dostumuz yaptığı bir değişiklikle aracında nerdeyse %30 yakıt tasarrufu sağladı.

19. kht58

Ynt: 2003 Ranger 4X4 XLT Hakkında Bilgi? eğer bulunduğunuz yerde ranger konusunda tecrübeli usta varsa sorunu çözer ama birde iyi tarafından bakacak olursak :) rfw takılı kaldığı için aracınızı 4*4 e geçirmek için durmak zorunda kalmazsınız :D
  20. kht58

Ford Ranger'i günlük kullanmak?

Ynt: Ford Ranger'i günlük kullanmak? eski kasa ranger kullanan bir arkadaşımız turbo üzerinde yaptığı ufak bir değişikle aracın yakıt sarfiyatı konusunda çok ciddi bir düşüş sağladı şehir içi 800 km gibi performans alıyor şu an aracından...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri