Arama sonuçlarınız

1. D

Doblo 1.3 Jtd'ye Diferansiyel Kilidi Takılır mı?..

Ynt: Doblo 1.3 Jtd'ye Diferansiyel Kilidi Takılır mı?.. arkadaşlar bu reismleri yeni buldum orj modifiye degil biriside fiat tarafından dakar için hazırlanmış.

2. D

Ynt: Doblo 1.3 Jtd'ye Diferansiyel Kilidi Takılır mı?.. ama şöyle bir durum var ben difransiyeli sürekli kilitli tutmak istemiyorum neden kassın istedigimde içeriden bir dügmeye basıcaam ve diferansiyel kilitlenecek.bu çogu arazi aracında olan bir özellik yeni bir icat değil ben sadece...
  3. D

Ynt: Doblo 1.3 Jtd'ye Diferansiyel Kilidi Takılır mı?.. oda bir açıdan dogru ama benim planlarım bu yönde aracı sıfır aldım ve memnunum ama böyle bir şey düşünüyorum olurmu olmazmı ve neye patlar

4. D

Ynt: Doblo 1.3 Jtd'ye Diferansiyel Kilidi Takılır mı?.. malum orjde difransiyel kilidi yok.en ufak bir çukurudahi geçmeye çalışsanız araç askıda kalıyor.Yani baştada yazdıgım gibi hafif arazi şartlarında kullanabilmek için. aynen palio lockerde oldugu gibi
  5. D

IVECO Eurocargo ML140E24W 4x4

Ynt: IVECO Eurocargo ML140E24W 4x4 askerde aynı benzerini gördüm süper bir araç ama MAN hatta taktik man diyorlar

6. D

arkadaşlar doblo 1.3 jtd yi ufak çaplı arazide kullanabilmek için diferansiyel kilidi takmak mümkünmüdür.Yani eld , İstadigimiz zaman devreye sokup iptal edebilsek.aynen novopalioadventurelocker gibi yani 1.3 ama yükseklik böyle bir şey için mükemmel.

7. D

Fiat Palio 4x4

Ynt: Fiat Palio 4x4 arkadaşlar benim bildigim kadarıyla bu araç 4x4 değil sadece yerden yüksek ve diferansiyel kilidi var bundan dolayıdırki.adıda palio adventure locker diye geçiyor aracı bende merak ettim nedendir anlamadım hala test aşamasındamıdır nedir fiat ın resmi internet sitesinde dahi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,793
Kayıtlı Üye Sayımız
166,607
Kaydolan Son Üyemiz
yoldakiDeli

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri