Arama sonuçlarınız

1. P

Karavanda Bataryalar- Çoklu Şarj Sistemi

Ynt: Karavanda Bataryalar- Çoklu Şarj Sistemi Bence klimayı kesinlikle inverterden beslememeli. Klima diğer cihazların yanında canavar misali. İnverter ve aküler kaldırsa bir müddet sonra kablolar ve bağlantılar kaldırmıyor. Klimayı 1 saat çalıştırıp inverter girişinde ki ısıya bir bakın ne...

2. P

Ynt: Karavanda Bataryalar- Çoklu Şarj Sistemi faydalı bilgiler için teşekkürler, Maalesef jeneratörü aldım. Dediğiniz gibi deneyip görmekten başka seçeneğim yok klimaya bağlayıp. Klima gibi demerajı yüksek olan cihazlara kapasitör takıyor genelde üreticiler mesela ev klimalarında var. Bu...
  3. P

Ynt: Karavanda Bataryalar- Çoklu Şarj Sistemi cevabınız için teşekkür ederim, Sistem açısından 220v şebeke cereyanı ile jeneratör cereyanı arasında fark var mıdır? Karavanla beraber opsiyonel 1kw 4 zamanlı inverter özellikli çanta tip jeneratör vermekteyim. Bu yen nesil jeneratörlerin sinüsü...

4. P

Ynt: Karavanda Bataryalar- Çoklu Şarj Sistemi Motokaravanda invertere -karavan klimasıda olsa- klima bağlamak büyük hata olduğunu anlamış bulunuyorum. Teoride bir müddet çalıştırabilecekmiş gibi gözüksede sistemi aşırı zorluyor. Pako şalter kullanmak yerine; sadece klimayı 220V şebeke soketine...
  5. P

Ynt: Karavanda Bataryalar- Çoklu Şarj Sistemi Merhaba, motokaravanlarımın birinde inverterle ilgili bir sorun yaşıyorum bilgisi ve deneyimi olanlar paylaşırsa sevinirim. Araçta dometic 1100 tavan kliması (cooling mode consup.:430W, power 230V/50hz), 3x100ah jel akü, powerstar w7 1000W...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri