Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Yeni Ve İlk Karavanım Yuksek Tavan T5
Posof türkgözünden girip sarptan çıkmayı düşünüyorduk ama, tersini yapmaya karar verdik. Ardahan, Şavşat, artvin üzerinden sarp a oradanda Batuma geçtik.
eroll bey tesekkürler. hanım araç içinde yemek yapılmasını istemediği için ocak kısmını seyyar olmasına karar verdik. internette kamp malzemeleri satan bir siteden seyyar katlanır ve üstünde tezgahı olan bir bez dolap aldım ama henüz elime...
Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası
Su an için sigorta günü gelmeyenler burada yok. Mesela benim sigortam ocak 2016 da dolacak. Ama bu demek değil ki beni ilgilendirmiyor. Su an siyasetin en cafcaflı zamanı birlik olup yuklenmeliyiz.
Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası
Ben ilk ocak ayında 2100 TL fiat çıkardılar. ankara sig 350 TL Yaptırdım. Önceki sahibi 700 TL kamyonet olarak kestirmiştir ama araç karavan geçiyor. Kamyonet olarak kesilse fark eder mi?
Bazı kısımları dremelle oydum. Bu aleti alalı bir sene oldu hic kullanmamistim. Devir yönü ters geldi bana. Ne var ne yok adamın suratına atıyor.
Haftasonunu boş gecirmemek için citalari mastikle tutturdum. Seyfettin hocamdan haber beklerken bunları aradan çıkartmak istedim. Bunlar yeterli mi yoksa siklastirayim mi