Arama sonuçlarınız

1. msh

ali bey hala karstamısınız

ali bey hala karstamısınız

2. msh

Tamamen Yerli Üretim; Debasto Isıtıcı

Sadece 5 v3 6 ncı sorularınıza az da olsa cevap verebilirim. bende 300 wat panel ve 1000 wat inverter 110 110 iki adet sulu tip akü var. ayrıca 220 ile çalışan buses marka çift kapılı buzdolabı var. daha önce otel tipi buzdolabı vardı ama buzdolabı değilmiş. buses 1 saatte buz tutturuyor. yazın...
  3. msh

Balkanlar 43 Gün (sofya-belgrad-bosna-dubrovnik-üsküp-selanik)

İyi gezmeler, takipteyim.

4. msh

Karavanda Bataryalar- Çoklu Şarj Sistemi

Ynt: Karavanda Bataryalar- Çoklu Şarj Sistemi Ferhat bey içinde ne var bilmiyorum ama 2 kapılı üstü dondurucu arka kısmında siyah yuvarlak bir top var başka da bilgim yok.

5. msh

Karavanda Bataryalar- Çoklu Şarj Sistemi

Ynt: Karavanda Bataryalar- Çoklu Şarj Sistemi Konuya uzun zamandır cevap yazılmamış, yeni konu açmak istemedim ve buradan sizin tecrübelerinize dayanarak bir kaç şey sormak isterim. T5 camper aldım bir kaç ay önce su sızıntısını çözeyim derken içi komple değişti. Araçta 2 adet 105 amp sulu...

6. msh

Yeni Ve İlk Karavanım Yuksek Tavan T5

Ynt: Yeni Ve İlk Karavanım Yuksek Tavan T5 Levent abi sen foruma bakarken ben şile kaçamaklarını okuyordum. Aşağıdaki foto sana ait hiç dikkatini çektimi denize giren dev timsah...
  7. msh

Ynt: Yeni Ve İlk Karavanım Yuksek Tavan T5 Levent Abi sıkıntı yok hepimiz gezmeyi seviyoruz. Gezmek için yer söylemeye bile başladılar. Senelik izin zamanı gelince uzun bir gezi düşünüyoruz.Birkaç eksiklik var onları da halledersek daha iyi olacak. Ben evlenene kadar deniz kenarında yaşadım...
  8. msh

Ynt: Yeni Ve İlk Karavanım Yuksek Tavan T5 yücel bey teşekkürler..deneme turları atıyorum , uzun bir geziyi kaldırıp kaldırmayacagını test etmeye çalışıyorum.

9. msh

Ynt: Yeni Ve İlk Karavanım Yuksek Tavan T5 Dönüş yolunda artvin ardahan arası yol çalışması vardı. yarım saat bekledik. akşam eve ulaştık. şimdi eksikleri tespit etme zamanı...

10. msh

Ynt: Yeni Ve İlk Karavanım Yuksek Tavan T5 Gezerek eve geri dönüyoruz şavşatta çok kötü bir doluya yakalandık. güneş paneli zarar görecek dedik ama bir sıkıntı olmadı sanıyorum. Yolda eşim muhlamanın tadına bakmak istedi hayal ettiğimiz gibi olmasa da ilginçti.
  11. msh

Ynt: Yeni Ve İlk Karavanım Yuksek Tavan T5 Karagöl..

12. msh

Ynt: Yeni Ve İlk Karavanım Yuksek Tavan T5 Yolu biraz meşakkatli olsada manzara harika, yolun büyük kısmı asfalt az bir km si arnavut kaldırımı cinsi taş döşeli ve dar. Ama herşeye rağmen görmeye değer bir yer. Bir adet restorant var hafta sonu olduğu için pikniğe gelenler vardı. Akarsu kuş...
  13. msh

Ynt: Yeni Ve İlk Karavanım Yuksek Tavan T5 Sabah erken kalktığımız için vaktimiz vardı hemen rotayı borçka karagöle çevirdik.
  14. msh

Ynt: Yeni Ve İlk Karavanım Yuksek Tavan T5 Hopa artvin arasını gelirken akşam saatlerinde geçtiğimiz için dönüşte fotoğraf çekmek için ara ara durdum. Durduğumuz her yerde çöp vardı. Yazık bu doğaya..

15. msh

Ynt: Yeni Ve İlk Karavanım Yuksek Tavan T5 Yunus gösterisi yaklaşık 40 dakika sürüyor. Çocuklar için güzel bir eğlence ama balık için beslenmek için yunusların o hareketleri yapmaya zorlandığı düşünülürse biraz farklı bir duygu. Millet yoruldum demeye başlayınca geri döndük ve kemalpaşa da...
  16. msh

Ynt: Yeni Ve İlk Karavanım Yuksek Tavan T5 Parka giriş 15 lari türk parası ile 18.75 civarı. İçeri girdiğimizde yerimize birileri oturmuştu. Yer gösteren elemana buranın dolu olduğunu söylerken arka taraftan bir ses geldi ''otur kardeş bulduğun yere biz de türküz'' dedi. Zaten başkasının...
  17. msh

Ynt: Yeni Ve İlk Karavanım Yuksek Tavan T5 Yunus parkından kareler...

18. msh

Ynt: Yeni Ve İlk Karavanım Yuksek Tavan T5 Yunus parkının yerini bir vatandaşa sorduğumuzda baktım bizim arabanın yerini tarif ediyor. Meğer arabayı yunus parkının otoparkına park etmişiz çocuklar yorulduk deyince arabaya gidip saatin gelmesini bekledik.
  19. msh

Ynt: Yeni Ve İlk Karavanım Yuksek Tavan T5 Batum manzaraları..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri