Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
karavan bitmeden yatmaya başladı. sigortası doldu ve yaptırmıyorum. sigorta aralığı 3000 ile 24000 tl arası çıkıyor. geçen sene 330 tl idi insafınız kurusun.
Straporun içini oyarak kalıp gibi yaptım. kılıf gibi üstüne iki taraftan geçirip üstüne sünger sararak kaporta ve döşeme arasında kalan boşluğa yerleştirdim şu ana ses pek hissedilmiyor.
Dolap imalatını ankara Demir karavan yaptı Kargo ile kars a geldi montajını ben yaptım.yatar koltuk imalatını burda bir demirciye projesini çizdim yaptırdım. Vaktin varsa yapılmayacak bir şey değil.
Dün akşam d2 taktırdım aracıma. transporter t5. sabah saat 7.30 da çalıştırdım ekranında sıcaklık -5 dereceydi bir saat sonra gittiğimde içerisi +18 derece olmuştu. bu arada Kars merkezde oturuyorum ve rakım ortalama 1750. sesi rahatsız edici değil ama pompa can sıkıcı. bu çıt çıt sesi fena...