Arama sonuçlarınız

1. msh

Trafik Sigortası Önerileriniz?

Ben de komple söküp kamyonete çevirecem en sonunda bu arada trafikten çeksem mi acaba Sent from my iPhone using Tapatalk

2. msh

Dün doğa Sig aradım 8250 tl Sent from my iPhone using Tapatalk
  3. msh

Ben önce şaka zannettim ama doğru benim arabanın boş hali 30000 bana çıkan sigorta 24000. ..

4. msh

Motokaravan yazdığı için fiyat değişiyor.
  5. msh

Transporter t5 2006 model karavan bile sayılmaz camper Sent from my iPhone using Tapatalk

6. msh

Ducato Karavanımı Kendim Yapmak Istiyorum. 12,8 M3

Kolay gelsin , hayırlı olsun..

7. msh

Benim Karavanım VW T5 Reimo- Nevzat

hayırlı olsun.
  8. msh

Fikir Imecesi Yapsak, Ducato 12m3 Panelvan Hemencecik Motokaravan Oluverse

Ben şu an kars ta yaşıyorum ve karsın rakımı 1800 metre. hiç sıkıntı çıkmadı. mazot donmaması için depoyu içeri taktırmıştım (lavabonun altına)pompada içerde idi. ses rahatsız etmeye başlayınca pompayı yalıtım için konulan duvar içindeki strapor un içini oyarak oraya hapsettim. ses %80 azaldı...
  9. msh

üstte mesajı yanlış yazmışım.

10. msh

Mazotlu ve gayet iyi ısıtıyor -20 de içeride yaz havası oluyor. 24 saat çalıştı 4 -5 litre mazot harcıyor Sent from my iPhone using Tapatalk

11. msh

ismini bir türlü söylemeyi beceremiyorum. Eberspacher d2 Sent from my iPhone using Tapatalk
  12. msh

ısınma için bende ismini teleffuz edemediğim d2 modeli var. bir saat önce çalıştırdım gayet iyi çalışıyor. işyerinin önünde rakım 1800 metre

13. msh

Araçların içi duvar gibi düz olmadığından mobilya imalatında malzeme ne kadar tutuyorsa bir o kadar da işçilik tutuyor. ama benim elimden iş gelir kendim yaparım montajı dediğinizde fiyat baya değişiyor. ben mutfak dolabı gibi düz yaptırıp araç içi montajını kendim yaptım yarı yarıya mal oldu.
  14. msh

Benim Karavanım VW T5 Reimo- Nevzat

Bu saatten sonra aracımı panelvan olarak değiştirsem ne yapmam gerekiyor. bir de değer mi yapmaya.
  15. msh

2900 ile 24000 arası teklif verdiler. bende sağolun dedim.

16. msh

Vw T3 Karavan

ne kadar tutacağı senin zevkine göre değişiyor. ama en önemlisi işçilik çoğunu ben yaptım o yüzden biraz uygun oldu.
  17. msh

Gezenbilir Logo

teşekkürler.
  18. msh

Sigortam geçeli 3 ay oluyor ve hala bekliyorum, 1280 e bile razıyım.

19. msh

Radyatör suyu kullanımını anlamadım nasıl bir sistem bu , bilgi alabilirmiyim.
  20. msh

Vw T3 Karavan

İnternette SketchUp 2015 ücretsiz olarak var. 3 boyutla aran iyiyse aracın ölçülerini tam olarak tespit ederek bu basit proğramla içinin dizaynını yapabilirsin. ben bununla çizerek plana karar verdim ve çizimi ankaraya gönderdim orda yapıldı demonte olarak buraya geldi montajını ben yaptım.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri