Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Teşekkürler. Hayat şartları zorluyor insanı. Kendim yapınca daha da hoşuma gidiyor. Montesi kaldı o da vakit olunca inşallah.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ben aracımı karavan yapılı olarak aldım. Eski fotolar görünmüyor olsaydı halini görürdünüz. Sakarya'da bir Karavancı yaptı dediler ama ismini bilmiyorum. İzmir'den alıp yola çıktım. Yolda bir işaret çi gir diyince kendimi kantar kontrolünde buldum. Sen niye buraya girdin derken baktım benim araç...
YÜKSEK TAVAN 1900 MOTOR TURBOLU TRANSPOTER Türkiye'nin en büyük ilan sitesi sahibinden.com'da - 293950854
bu araç bence daha mantıklı. Ruhsatta sorun olmaz sigortada içini istediğine göre dizayn et. hem ucuz hem de daha genç
Ben kendim yapmayınca içim rahat etmiyor. Bir çok şeyi söküp tekrar kendim yaptım. ve nerede ne var hepsini biliyorum. Zaman alıyor ama olsun nasıl olsa kullanmıyoruz kapının önünde yatıyor.