Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Yeni Ve İlk Karavanım Yuksek Tavan T5
Batum da park alanı denize çok yakın ve arada gölcükler var balık tutanlar var. Deniz den alınan suyla yapılmış gibi geldi ama doğal mı suni mi anlamadım..
Restorantta yemek yerken eşim caddenin karşısında bulunan saat kulesini göstererek saatin bir saat ileri olduğunu söyledi. Daha sonra bir bankanın önünden geçerken bankanın saatininde aynı olduğunu görünce bir kaç gürcü vatandaşa saati sordum bizden...
Öğle yemeği için bakınmaya başladık.Bir kaç tane dönerci vardı fakat etlerin ne olduğunu tam olarak anlamadığımızdan vitrinde türkçe isim yazan bir tekstil firmasına girerek yemek yiyeceğimiz bir yer sorduk. Tarif edilen yeri büyük bir ihtimalle...
büyük sıkıntıyı tuvalete gidince yaşadım.tuvaletlerde musluk yokmuş sınırı geçer geçmez öğrendim. Ama etraf tertemiz bir tane bile çöp yok...
Yaklaşık 15 km sonra batuma vardık. gps arıza yaptı çalışmıyor. İçgüdümüzle yola devam ettik ve geniş ferah park kenarında bir otopark bulup şehri dolaşmaya başladık.
Akşam saat 11 gibi Kemalpaşa da mola verdik geceyi burada park alanında geçirdikten sonra sabah yola çıktık ne olduğunu anlamadan bir baktık sarp sınır kapısında kuyruktayız, oldu bitti ye geldi 10 dakika sonra sınırı geçmiştik..
Artvine ulaştığımızda küçücük şehir de adım atacak yer yoktu. Ramazan dolayısıyla kafkasör şenliklerini erkene almışlar. Konser vardı meydanda fazla durmadık yemek yedik ve hemen hopaya doğru yol aldık..
Ardahandan çıkıp artvin il sınırı tabelasını geçer geçmez karşımıza burası çıktı. Havaların yağışlı olmasından olsa gerek yayla boştu.