Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aracın hayırlı olsun. İç yüzeyin temizlenmiş, ses ve ısı izolasyonu gibi nedenlerle boyaya katkılar yapılmış olmalİ= Tahminimce aracın yan saclarına icerden yapıstırılan ses izolasyon maddesını kastetmiş haşmet abi. aracın eger orjinalse içerden onu görebilirsin. yoksada oto boyacıları yapıyor...
İlandan ben birşey anlamadım. usta değilim ondan da olabilir. imal edilecek diyor. sıfır diyor. önden arkaya geçiş vardır diyor. çekme karavandan mı bahsediyor anlamak zor. elektrikli duş var kamping dışında kullanamazsın. imalatçımı karavancı mı? ben anlamadım.
Sağol abi. Bir aydır buna malzeme bulmaya çalışıyorum. Allahtan demir karavanla tanıştık tel açtım sağolsun Ercan usta halletti montajı da ben yaptım.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Arkada oturan için sıkıntıydı. Şimdi içerisi daha geniş görünüyor ve daha havadar dışarısıda görünüyor. Sol arka kapalı zaten sadece sağ arka açık.soldaki görüntü içindi. Film çekmek lazımmış yapıştırdıktan sonra ortaya çıktı.
Bu gaz hortum girişi dar. Hortum çok rahat girdi. Acaba bir sıkıntı olur mu . Yoksa farklı bir hortum mu kullanmalıyım