Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)
Bekir bey teşekkürler sizde amatörsünüz Ankaraya yolunuz düşerse beklerim sizinle iki taraflı ortak yönümüz var hem karavan hem telsizler.
Ümit bey sağ olun aslında sizin karavanınız yapılırken hanımla çok istedik gelip görmeyi ama kısmet olmadı hatta geçen haftada bir telefon edelim müsait iseler tanışalım dedik ama yine olmadı görüşmek üzere.
Yusuf kardeşim teşekür ederim galiba en çok sizin panelvan alıpda karavana çevirmek için ne zorluklar çektiğinizi hatırlıyorum bende sizinle beraber sıkıntılı günler geçirmiştim işler yoluna girincede zevkle sizi takip etmiştim darıısı ikincisine.
Abdi bey çok hoş buldum sizin gezi anılarınızı zevkle okudum merak ettiğim karavanınızın içini hiç fotoğraflamadınız her halde yada benim gözümden kaçtı görüşmek üzere.
Merhaba arkadaşlar ismim Halil Çetiner Ankarada ikamet etmekteyim. 47 yaşındayım resmi kurumda çalışıyorum kısmet olursa emekliliğime iki sene kaldı. Her zaman karavanlara ilgi duyduğum içinde internette gezerken 2008 yılında tesadüfen bu siteyi buldum, üç...