Arama sonuçlarınız

1. ta2mzı

Bu T5" Te Benim Karavanım Olacak (ta2mzı) Halil Çetiner.

Ynt: Bu T5" Te Benim Karavanım Olacak (ta2mzı) Halil Çetiner. İzleyen arkadaşlar teşekkür ederim. taban kaplamasını OSB kullandım üzerine kullandığım malzemeyi baumax tan almıştım,devamı gelecek dediler ama birdaha bulamadım, yabancı menşeili bir malzeme bir parçasını tavana yapıştırıp üç ay...

2. ta2mzı

Ynt: Bu T5" Te Benim Karavanım Olacak (ta2mzı) Halil Çetiner. Yer kaplaması için on metre boyunda 22 cm eninde kendinden yapışkanlı floor ın box adında malzeme buldum kalitesi güzel döşemesi çok kolay.
  3. ta2mzı

Ynt: Bu T5" Te Benim Karavanım Olacak (ta2mzı) Halil Çetiner. Aracın taban döşemesini, tabana kullanacagım 3 cm lik strafor için ve taban kaplaması için kalıp olarak kullandım.

4. ta2mzı

Amasra-cide-pınarbaşı-küre-inebolu-çatalzeytin-ayancık-erfelek-sinop-gerze-yakakent-alaçam-bafra....

Ynt: Amasra-cide-pınarbaşı-küre-inebolu-çatalzeytin-ayancık-erfelek-sinop-gerze-yakakent-alaçam-bafra...........hopa,-ba İlhan bey firdevs hanım çok güzel gezi oldu bizlerede bu güzellikleri gösterdiğiniz için teşekkür ederiz.Halil Ayfer ÇETİNER
  5. ta2mzı

Ynt: Bu T5" Te Benim Karavanım Olacak (ta2mzı) Halil Çetiner. Birçok plan çizdikten sonra en çok kafama yatan planı yapmaya karar verdim. Bilgisayarla pek aram olmadığı için ancak bu kadar çizim yapabildim.

6. ta2mzı

Ynt: Bu T5" Te Benim Karavanım Olacak (ta2mzı) Halil Çetiner. Aracın iç döşemelerini söküp davlumbaz kapaklarını yaptım.

7. ta2mzı

Ynt: Bu T5" Te Benim Karavanım Olacak (ta2mzı) Halil Çetiner. Uzunlamasına koyduğum güneş panellerinden sonra tavanda ancak havalandırma için yer kaldı.
  8. ta2mzı

Ynt: Bu T5" Te Benim Karavanım Olacak (ta2mzı) Halil Çetiner. Teşekkür ederim bülent bey.
  9. ta2mzı

Ynt: Bu T5" Te Benim Karavanım Olacak (ta2mzı) Halil Çetiner. Bu sırada görülen kabloları kamera için çektim arka ve iki yan tarafa.

10. ta2mzı

Ynt: Bu T5" Te Benim Karavanım Olacak (ta2mzı) Halil Çetiner. Diğer resimler.

11. ta2mzı

Ynt: Bu T5" Te Benim Karavanım Olacak (ta2mzı) Halil Çetiner. İki adet 80 er Waat güneş paneli ve iki adet 105 ah akü almıştım, panelleri tavana sığdırmak zor oldu. Paneller tavana tam oturdu yani yanlardan dışarı taşma olmadan koyabildim. Ön tarafta ancak havalandırma koyacak kadar yer kaldı.
  12. ta2mzı

Ynt: Bu T5" Te Benim Karavanım Olacak (ta2mzı) Halil Çetiner. Bu gün güneş panelleri için yaptığım işler sırasında çekebildiğim resim leri koyuyorum.

13. ta2mzı

Ynt: Bu T5" Te Benim Karavanım Olacak (ta2mzı) Halil Çetiner. Evet taner bey kullanılacak kadar oldu sayılır.
  14. ta2mzı

Ynt: Bu T5" Te Benim Karavanım Olacak (ta2mzı) Halil Çetiner. İç aydınlatmalar çok zayıftı lamba yuvalarını bozmadan let lambalarla değiştirdim şimdi daha iyi aydınlatıyor, lambaları ileridede karavan için kullanmayı düşünüyorum, belki biraz daha kuvvetli ledlerle değiştirerek.
  15. ta2mzı

Buda Benim Kangoo Çadırım

Ynt: Buda Benim Kangoo Çadırım Çok güzel olmuş mühim olan sizin işinizi görmesi iyi gezmeler dilerim.

16. ta2mzı

Ynt: Bu T5" Te Benim Karavanım Olacak (ta2mzı) Halil Çetiner. Sayın Ömer, Mehmet Ali, Levent, Mustafaatk beyler teşekkür ederim.
  17. ta2mzı

Kendi Karavanını Kendi Yapanlar;dukado 12 M2 Sarıkız

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar;dukado 12 M2 Sarıkız Çok güzel bir araç size kolaylıklar diliyorum inşallah bitince daha güzel olacak.
  18. ta2mzı

Benim Karavanım Sprinter 4x4 413cdi Coşkun Bahçeci

Ynt: Benim Karavanım Sprinter 4x4 413cdi Coşkun Bahçeci Coşkun bey çok hoş olmuş karavanınız güzel günlerde kullanın.

19. ta2mzı

Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası Bekir bey çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ederim, ilkbahara bana da lazım olacak.
  20. ta2mzı

Ynt: Bu T5" Te Benim Karavanım Olacak (ta2mzı) Halil Çetiner. Aracın yagını tuzunu genel bakımlarını yaptırdıktan sonra sürgülü kapınında alt kayar aparatını değiştirdik artık takılmadan açılıp kapanıyor. Arka cam sileceklerinin su fışkırtma yerleri kırılmış yenileri biraz tuzlu geldi bende...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri