Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Bu T5" Te Benim Karavanım Olacak (ta2mzı) Halil Çetiner.
Vahit bey sizede kolay gelsin hocama uğradığınızda müsait olursanız sizinle tanışmayı çok isterim seyfettin hocama çok yakın ikamet ediyorum yol üzeri ararsanız sevinirim 5356101083.
Mehmet bey sizin tüm yapım aşamalarınızı okudum, sizin ustalığınız bir başka iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
Ynt: İveco Daily 2005 , 15 M3 Dönüşümü
Emre bey benimde en büyük korkum bu tür olaylar hemen hemen bütün işlerde böyle herkes kendini usta ilan ediyor ama ellerinden çok çeneleri ve pişkinlikleri usta, insanlarımız yozlaştı artık bir kaç işini iyi yapan insanda bu tip insanlar yüzünden...
Bu gün Sayın Seyfettin hocamla tanıştım epeydir tanışmak istiyordum kısmet bu güneymiş fikir alışverişinde bulunduk çayını içtik, kendi karavanını ve yaptığı çekme karavanı gördüm, imal ettiği parçaları gördüm eline sağlık hepsi...
Kapı üstünü kastettim raf için. Tavan yan duvar birleşimlerine mutfaklarda mutfak evyesi ile duvar arasına konulan platik üçgen parçalardan kullandım.
Tavan ek yerinede boydan boya raf gibi çıta döndüm birşeyler koymaya yarayacak (son resimde )genişliği 10 cm yüksekliği 5 cm kadar.
Ynt: Yeni Ve İlk Karavanım Yuksek Tavan T5
Sayın msh ben kayın kontra kullandım vida atarken dayanıklı marangoz arkadaşlar tavsiye etmişti internette bğyle bir satış varmıdır bilmiyorum. kolay gelsin.
Yücel bey uzun kenarlarda tırnakları var üç bi tarafta üç bir tarafta isterseniz lambaların camlarındada aynı şekişlde tırnaklar var ince uçlu tornavidayla hafiften kanırtınca çıkıyor.
Ynt: Yeni Ve İlk Karavanım Yuksek Tavan T5
Sayın msh karavanınız hayırlı olsun size özelden mesaj atmıştım bana göre transporter ler güzel aletler bir adet daha t5 gelmesi sayımızı artırdı kazasız belasız iyi günlerde kullanmanız dileğiyle.