Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Yeni Ve İlk Karavanım Yuksek Tavan T5
Sayın msh bana göre olabilir, kuşakların üzerine ben çıta dolanmıştım tavanı ve yanları kaplayacağınız malzemeyi tutturmak vidalamak için çıta dönmeniz lazım bana göre çıta olmayınca sizin başınıza gelenler oluyor vidalar bir yerden tavanı veya yanları...
Ynt: Bu T5" Te Benim Karavanım Olacak (ta2mzı) Halil Çetiner.
Tavsiye ve telkinleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar. Bu olay başıma geldikten sonra ne kadar değişik hırsızlık olayları oluyormuş; hani hırsızların ilgisini çekecek bir şeyleri araçlarda bırakmamak çok doğru bir şey ama ev...
Temennileriniz için teşekkürler, başına bu tür olaylar gelen arkadaşlar sizde de karavanlarınıza, evlerinize veya iş yerlerinize karşı bir soğukluk oldumu sanki ben şu anda aracıma karşı bir soğukluk hissediyorum.
Dilekleriniz için teşekkür ederim. Tutanak tutan arkadaşlar 2005 yılındaki bir hırsızlık olayında olay yerinden alınan parmak izinin 2015 yılında pasaport çıkartmak isteyen şahısla uyuşması sayesinde on sene sonra yakalandığını...
Evet arkadaşlar bu gece kimsenin başına gelmesini istemediğimiz olay malesef benim başıma geldi. Gece arabanın sağ ön camını patlatıp oto teybini ve torpidodaki geri görüş monitörümü çaldılar, sabah bu olayla uyanmak hiç iyi olmadı...
Arkadaşlar ilğinize teşekkür ederim, ama şimdilik aklıma başka bir şey gelmiyor değişik fikri olan olursa bekliyorum, değiştire bilirim, ben de çok fazla banyo olarak kullanacağımı zannetmediğim için bu şekil yaptım. Aklınıza gelen...
Sayın Karaali 71 fayansları silikonla yapıştırıp aralarınıda silikonla doldurdum şimdilik bir sorun gözükmüyor ilginize teşekkür ederim...
Ynt: Kendi Mini Kamp Aracını Yapanlar; Mitsubishi L300
Mehmet bey karavanınızı güle güle kullanın gerçi ne desem geçmiş oluyor, bende ilk önce gezi yazılarınızı okudum çok güzeldi karavanın yapım aşamalarını sonra okudum ellerinize sağlık, ha ali veli ha veli ali ikside aynı sona varıyor...
Ynt: Yugun (yücel Gündüz) 2015 Yaşam Ve Geziler Güncesi
Yücel hocam bu gün Ankara da tipi var bir günde kış geri geldi kapımızı fena çaldı siz yine iyisiniz kendinize iyi bakın.
Perdeyi yerine takıp nasıl durduğunu gördüm, perdenin gergin durması için bir kaç adet çıt çıt bastırdım.
Ev de bulunan kullanılmayan banyo perdesine boruya geçecek kısmını diktim, daha doğrusu perdenin halka geçen kısımını kesip tekrar diktim.
Kapalı iken üzerine bir şeyler konulacak, masa gibi kullanılacak, ihtiyaç halinde banyo olarak kullanılacak, portatif wc nin bulunacağı yerin perde askılığı yapım resimleri.