Arama sonuçlarınız

1. S

PUXİNG PX 777

Ynt: PUXİNG PX 777 cihaz satılmıştır.

2. S

PUXİNG PX 777

elimde bulunan puxing 777 uhf 400 - 520 mhz ikinci el temiz pili sağlam uzun dayanan el cihazı satılıktır. fiyat 120 tl. not : sadece amatör lisanslı telsizciler.
  3. S

puxıng 777 vhf satılıktır

Ynt: puxıng 777 vhf satılıktır ben cihazı bir arkadaştan aldım.gayet iyi durumda fakat sizin cihazınız sıfırmış sadece kasa ve anten değişimi yapabiliriz. batarya vs diğer aparatlar kendi cihazımızınkileri kullanırız.irtibat telefonu verirseniz görüşüp bayramdan sonra takası...

4. S

puxıng 777 vhf satılıktır

Ynt: puxıng 777 vhf satılıktır benim elimde de puxing 777 uhf var 400-520 mhz uygun olursa vhf cihazınızla değişim yapabiliriz.
  5. S

Mersin Radyo Amatörlüğü Sınavı ( 23 Mayıs 2010)

Ynt: Mersin Radyo Amatörlüğü Sınavı ( 23 Mayıs 2010) sınav sorularının zorluk derecesi nasıldı 100 soru üzerinden kaçar adet elektronik,işletme ve kanun yönetmelik sorusu soruldu ve sınav süresi ne kadardı bilgi sahibi olan varsa yazabilir mi ? teşekkürler

6. S

OPEL CORSA 1.7 DTI

2003 MODEL OPEL CORSA 1.7 DTI almak istiyorum bu araç hakkında bilgi sahibi olan arkadaşların olumlu ve olumsuz düşünceleri nelerdir acaba teşekkürler.

7. S

FİAT 1.2 EL

fiat 1.2 el benzinli şu an kilometrede şehir içi ve dışı ne kadar yakıyor litre ve fiyat olarak lpg takılsa ne kadar yakar acil yardım lütfen.
  8. S

Avrupa PMR Nedir?

Ynt: Avrupa PMR Nedir? açık arazide ve yerleşimin seyrek olduğu yerlerde işinizi görür.
  9. S

Avrupa PMR Nedir?

Ynt: Avrupa PMR Nedir? avrupa pmr avrupa da kullanılması yasal olan pmr demektir. türkiye de buna dahildir. fakat alacağın cihaz verimli bir cihaz değildir.

10. S

quansheng tg - k4at

quansheng tg- k4at cihaza röle frekanslarını alma gönderme olarak girip hafızaya alma konusunda bilgisi olan varsa yardım lütfen.

11. S

MOTOROLA T 5500 R

AZ KULLANILMIŞ TEMİZ 1 ÇİFT MOTOROLA T 5500 R TELSİZİM SATILIKTIR. FİYAT : 100 TL. ÇİN MALI TV Lİ CEP TELEFONLARI İLE TAKAS EDİLEBİLİR. İRTİBAT : sivri34@hotmail.com
  12. S

MOTOROLA T 5500 R

TEMİZ ÇOK AZ KULLANILMIŞ 1 ÇİFT MOTOROLA T 5500 R TELSİZİM SATILIKTIR.FİYAT:100 TL DİR. ÇİN MALI TV Lİ CEP TELEFONU İLE TAKAS EDİLEBİLİR. İRTİBAT İÇİN : sivri34@hotmail.com

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
aytar6363

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri