Arama sonuçlarınız

1. K

Honda Jazz 2008 Model Otomotik Vites Ile 950 Kg Karavan Çekebilirmiyim?

doğru söylüyorsunuz, babamda dacia duster var, baktım teknik verilere 200 torku var. 740 kg lık karavanı rahat çeker sanırım. tek sorunum babamın arabasına çeki demiri nasıl bağlatıp, birde ruhsata nasıl işleteceğim. babamı ikna ettim mi elimde güçlü hazır bir araba olacak. peki max. 200 torku...

2. K

teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. söylediklerinizi tekrar düşünüp karavan konusunda ona göre karar vereceğim. 740 kiloluk saly petite modelini de çekmez mi diyorsunuz? o halde son sorum şu olsun, çekme demiri olan bir araç kiralayım diyorum, düşük maliyetli ve bu karavanı çekebilecek...
  3. K

palio ile araç çekenler varmış bu forumda dün okumuştum. aracım 4 kişi ile 160 çok rahat basıyor . ama yokuşta zorlandığı doğru. karavan için araç değiştirme fikride bana cazip gelmiyor. artık deneyip göreceğim yazın :)))

4. K

saly petite 3.25 s alacağım. ancak sınırlar buna yetiyor. 840 kg saly petite s , ilginçtirki geçen sene aynı ürün için 740 kg ruhsat gerekmez diyordu aynı firma. kullanacağım araçta sadece 2 kişi olacağız. sanırım bu da önemli bir etken. yani araçta 5 kişi olup arkada da karavan olursa daha...

5. K

selam arkadaşlar; saly 4.25 çekme karavan alacağım 3 aya kadar, honda jazz 2008 model otomatik vites ile karavanı çekebilirmiyim. aracımın ruhsatta max. 1155 kg çekebilir ifadesi var. alacağım karavan 950 kg . eğer saly marka petite 3.25 modelini alırsam o da 840 kg . 2 si arasında kaldım...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
aytar6363

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri