Arama sonuçlarınız

1. valley

Ssangyong Actyon Sports 4x4 Yükseltme İşlemi + Lastik Değişimi

Ynt: Ssangyong Actyon Sports 4x4 Yükseltme İşlemi + Lastik Değişimi Jantların etkisi olduğu tartışılmaz tabiiki ama yükseltmeyi yapmadanda bu jantlarla 4000 km kadar yol yaptım.Şimdi traktör izlerinden geçerken duyduğum sürtünme seslerinden kurtuldum.Fırsatını bulduğum anda önce alt koruma...

2. valley

Ynt: Ssangyong Actyon Sports 4x4 Yükseltme İşlemi + Lastik Değişimi jantlar +10 ofsetli Rüstem bey
  3. valley

Ynt: Ssangyong Actyon Sports 4x4 Yükseltme İşlemi + Lastik Değişimi Bu gün 18 jantlı otomatik vites ssanngyong misafir olarak geldi.Yükseltme yapılmamış.Hemen yan yana çekip fotoladım.

4. valley

Ynt: Ssangyong Actyon Sports 4x4 Yükseltme İşlemi + Lastik Değişimi Aracı asfalt yol ağırlıklı kullanıyorum daha çok.Araziye çıkmam ise avla alakalı.Ağır arazi şartlarında kullanmayacağımı düşünüyorum(şimdilik).O yüzden aracı fazla yormaması için 245 aldım.Tuning yaptırmakta istemiyorum...
  5. valley

Ynt: Ssangyong Actyon Sports 4x4 Yükseltme İşlemi + Lastik Değişimi selamlar 245x75x16

6. valley

Ynt: Ssangyong Actyon Sports 4x4 Yükseltme İşlemi + Lastik Değişimi a

7. valley

Ynt: Ssangyong Actyon Sports 4x4 Yükseltme İşlemi + Lastik Değişimi Selamlar Konunun başında örneklere bakarak yükseltme aparatlarını polyamid malzemden kendim yaptım.Fakat ön tarafa takılacak olan parçaları 45 mm arka tarafa ise 40 mm olarak taktım.Arabanın altı tam olarak yere paralel...
  8. valley

actyon sports'a hangi lastik?

Ynt: actyon sports'a hangi lastik? Özür dilerim + 10 olacaktı orijinal jantlar +45 ti iz genişilği biraz daha artmış oldu böylece.jantlar hazır şansa denk geldi desem yalan olmaz. selamlar
  9. valley

actyon sports'a hangi lastik?

Ynt: actyon sports'a hangi lastik? selamlar 245 75 16 bf/AT en ideali bu herhalde jantlarda -10 ofset yükseltme işlemi daha sonra yapmayı düşünüyorum

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri