Arama sonuçlarınız

1. K

Doğu Karadeniz Tecrübesi Olanlar ?

Öncelikle merhabalar. Geçtiğimiz hafta bir arkadaşımla beraber trabzon-artvin arasında kamp yaparak gezmek için yola çıktık ama çadırla ilgili bir sıkıntı yüzünden geri dönmek zorunda kaldık. Forumda birçok konuyu dolaştım ancak genelde araçlı kamplar yapılmış. Biz ise tamamen otostop ve...

2. K

Kamp Arkadaşı Aranıyor

Ynt: Kamp Arkadaşı Aranıyor Anladım. Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. Tarih şahsım adına biraz geç. Umarım gönlünüzce bir kamp geçirirsiniz.
  3. K

Kamp Arkadaşı Aranıyor

Ynt: Kamp Arkadaşı Aranıyor başlama tarihi, ne kadar süreceği, rota ve başlama noktası hakkında bilgi verebilir misiniz ?

4. K

Ankara Ve Civarı Kalabalık Kamp Alanı?

Ynt: Ankara Ve Civarı Kalabalık Kamp Alanı? Kılıçlar köyüne ait görsel var mı peki sizde ? Makul bir yer gibi görünüyor.
  5. K

Ynt: Ankara Ve Civarı Kalabalık Kamp Alanı? Öncelikle verilen bilgiler için herkese teşekkür ederim. Etkinliğmiz konserleri, dans gösterilerini, kültür sanat atölye çalışmalarını ve tüm bunlarla insanları buluşturmayı hedefliyor. Ankara merkezden çok uzaklaşmamamız bizim için iyi olacaktır...

6. K

Ynt: Ankara Ve Civarı Kalabalık Kamp Alanı? Denizli çok uzak olacaktır. Işık Dağını ise not ettik yakın zamanda ziyaret edeceğiz. Tesis bulabilirsek çok güzel olacak.

7. K

Merhaba arkadaşlar. Önümüzdeki sene için 120-150 kişiyi 3-4 gün konaklatacak bir kültür sanat festivali gerçekleştirebileceğimiz kamp alanları arıyoruz. Sitede arama yaptım fakat çoğu öneriler ufak grupların konaklayabileceği yerlerdi. Aradığımız Ankara'ya max. 3-4 saat uzaklıkta alanlar...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri