Arama sonuçlarınız

1. erolkan

Mondial Rx3i Evo Deneyimlerim...

2 gün önce dışarısı 2 dereceyken ,işe gitmek üzere çalıştırdıgım Evom yaklaşık 100m sonra stop etmişti.Sonra çalışmayınca motoru orada bırakarak işe gitmiştim.Öğle arası motorun yanına gittiğimde tek seferde çalışmıştı..Bugün tekrar motoruma bınıp tekrar aynı sıkıntı olacakmı bakmak...

2. erolkan

Her zamankı gıbı sabah işe gitmek için evo mu çalıştırdım.Dışarısı 2 derece..Motoruma bindim ve ilerlerken birden bire ışıklar sonup yandı ve motor stop ettı.Bır kaç kez marşa bastım ama çalışmadı.Sonra motoru orada bırakarak işe gittim.Öğle arası motorun yanına geldiğimde tek marşta motor...

3. erolkan

2008 Chevrolet Captiva Sport Dizel...

Almadan önce ben expere soktum.Egerkı turbo arızası çıkarsa vay halinize :smiley:

4. erolkan

Yol tutuş eğer limitlerini bilerek gidecekseniz sıkıntı değil Captivada..Ama sınırları zorlarım dersenız seçiminişz Captiva olmamalı :)Subarunun awd si gerçekten harika...Subaruyu satıp Captıva almamın sebebı ıse 7 koltuklu olması ve donanım olarak 2007 Forester a göre daha fazla özellıkler...

5. erolkan

Görüntü ve güvenlik seviyesi olarak "tank" gibi ibaresini hak ediyor. Ama yol tutuş içinse biraz zayıf [emoji846] F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. erolkan

Bundan önceki aracım Subaru forester 2007 model.. O yuzden bana yol tutuşu daha az gelmişti.. 100 km ve üzeri virajlarda ön taraftan yavaştan başlıyordu kopmaya.. Tabii zamanla kullandıkça limitleri daha düşürmem gerektiğini anladım captivaya binerken [emoji846] F8331 cihazımdan Tapatalk...
  7. erolkan

Bugüne kadar herhangibir arıza yaşamadım. Yükseltme kitine gelecek olursak yükselince yol tutuş olumsuz olacaktır.. Zaten fazla iyi olmayan yol tutuş yükseltmeyle hızlı virajlarda sizi zora sokabilir... F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8. erolkan

Gps ve Hız Göstergesi arasındaki Fark...

9. erolkan

Bendr sakin kullansam 3lt civarında yakar [emoji846] F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. erolkan

Hafif yağmurda sürdüm Rx3i yi Video: https://youtu.be/WqPDRz9buKY F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. erolkan

Motosikletım için almış oldugum kameranın kutu açılışı...
  12. erolkan

Vakıt buldukça vıdeo çekımıne devam...
  13. erolkan

Bugün 3600km de 3.bakımını yaptırdım motorumun Yetkili Mondial Servisinde... Motor yağı değişti Castrol 10/50 1.7lt Hava filitresi temizlendi Yağ filtresi temizlendi Frenler kontrol edildi Zincirin boşluğu alındı Civatalar kontrol edildi... Bakım Fiyatı 75Tl.... Daha ne olsun [emoji846] F8331...

14. erolkan

Video: https://youtu.be/-HiTr4NN3v0 Ufak bir inceleme videosu çektim [emoji846] F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri