Arama sonuçlarınız

1. erolkan

Ssangyong Kyron Aldım.......

Tabiki Mercedes şanzımanı sıfır sorun anlamına gelmıyor.Ama bence dayanıklılığı bıraz daha ıyı gıbı sankı.Vıtes geçişleri sarsıntısız ve geçtğini hıssetmıyorsunuz.Direksıyondan da geçişler gayet guzel.

2. erolkan

Nazar değmedi de pimpirikliliğin sonucu diye yorumluyorum ben :)
  3. erolkan

Bi açıdan iyi oldu,Daha iyi çekiş ve yakışım olacak :)

4. erolkan

Tahmını masrafım, sadece parçalar 7000Tl ..İşçiliği daha konuşmadım :)
  5. erolkan

Sorundan ziyade ilk çalıştırmada rolantıde 2-3 sn sallanıyor gıbı olup duzelıyordu.Ben kaşındım işin aslı.Enjektorlerden olabılır ama sıkıntı yok dedıler.Ben pımpırıklıyım ya temızleyelım dedım.Temızlerken 3.ve 4. enjektor çıkmadı,çıkarken enjektorun ucu kırılmış.Sonuç;Ust kapagı soktuler ...

6. erolkan

Siz siz olun benim gibi pimpiriklenmeyin.Araçta bozulan bişey veya arıza lambası yanmadıgı sürece periyodık bakımı dışında bişey yaptırmayın.Yoksa benim gibi olur sonunuz [emoji16] Video: https://youtu.be/BwRKcaaE5jI SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. erolkan

Kyron da Mercedes şanzımanı var :)
  8. erolkan

Kullandıgım süre zarfında şunu farkettım ki; Bu araca yaptıracagım herhangibir keyfi harcama olmadı çünkü herşey içindeydi.. Ses sistemine değiştirmeye ihtiyacım olmadı çünkü arka koltuk ekranlarıda olmak uzere double dın teyp uzerınde.. portbagaj almama gerek yok çünkü bagaj devasa.. 18 ınç...
  9. erolkan

Hastanede mesaideyken bide güncel foto atayım dedim canavarın [emoji16] SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. erolkan

unutmadan bide dün farkettım sol on hoparlorum patlamış sanırım ses kötü geliyor :)

11. erolkan

Bi ara racechıp pro dıye bı urun kullandım o aralıkta mavı duman attı sabahları soğukken 5-10 sn cıvarında.Onu çıkarınca oda ortadan kalktı.Enjektorlerı temızleetım 100tl.Onun dışında daha bı masrafım olmadı şu ana kadar :)
  12. erolkan

İçeride trimn sesi biraz fazla oluyor bızım parke yollarda ama asfaltta ses yok.. 4*4 u gayet ıyı iş görüyor..

13. erolkan

Merhaba son durum gayet iyi :) 117544 km oldu..ILk başlarda şikayet ettıgım zıplamanın sebebını bulduk.Taktırmış oldugum lassa competus xl at/2 nin yanak kısmında taşlardan yarılmayı önlemek için sert bı katman varmış.Bu katman sert oldugu için lastıgın esnemesını azaltıyor ve böylece zıplama...
  14. erolkan

Rks Rs3 Elektrikli Bisiklet Aldım...

Video: https://youtu.be/RXFpKcDVRns SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. erolkan

Rks Rs3 Elektrikli Bisiklet Aldım...

Detayları için daha kapsamlı video çekecegım ilerleyen zamanlarda... Video: https://youtu.be/1Eys-oYqQ7c SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

16. erolkan

Kyrona 20' Jant

Bendeki 18" jantlarla bile parkede zıplamadan şikayetçiyim.Eger 20" takarsam Kyronun içindeki halimi düşünemıyorum :) Yollar hep asfalt olsa hıç sorun olmaz ama en ufak bozuk yolda 20" jantın konforu olumsuz yonde etkıleyecegını düşünüyorum :)
  17. erolkan

2008 Chevrolet Captiva Sport Dizel...

Sport pakette hıgten extra olarak çift renklı derı koltuk var.Sanırım başkada fark yok... Bakım malıyetlerı yağı vs kendınız alıp sanayıde ustaya değitirirsenız malıyet uygun.Ağır bakımı yaptırmadıgım ıcın o konuda bı yorum yapamıyorum :)
  18. erolkan

Video: https://youtu.be/rNqlrWgn77U SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

19. erolkan

20. erolkan

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz