Arama sonuçlarınız

1. erolkan

Ssangyong Kyron Aldım.......

Bugün yine üşenmedim 😃 Torque programıyla Kyronla Öple arası Hastaneden çıkıp,klima açık vaziyette çıkıp 10dk turladım özellikle Radyator su ısısını görmek için.Şehiriçi 80 derece civarlarında sabit kalıyor..Dışarısı 33 derece. Radyator su seviyesine baktım oda normal...Bakalım bu işin sonunda...

2. erolkan

Diğer bi testte devirdaim pompası testi.. Sanırım benim bi devirdaimi kontrlol ettirmem gerekiyor...
  3. erolkan

Üşenmedim eve gelince hemen video çektim.Yaptıgım araştırmalar sonucunda conta yanıgının basit testi bu şekildeymiş.Eger gaza bastıgımda genleşme kabından dışarı su atsaydı büyük ihtimalle conta yanığına işaret ediyormuş...

4. erolkan

Video: https://youtu.be/FC7hxNO9uX4
  5. erolkan

Hangi Yerli Karavan Ve Neden?

Ortiz karavanı forumdan edindiğim bilgilere ve standart fiyatının memur bütçemi aşacağından dolayı eledim... SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. erolkan

Ssangyong Kyron Için Çeki Demiri...

2011 Kyron aracım için Antalya veya Muğla bölgesinde çeki demiri konusunda tavsiye edebileceğiniz veya bildiğiniz yerler var mı acaba? Birde Çeki demiri araştırıken nelere dikkat etmeliyim?İlerleyen zamanlarda 750kg altı karavan da almayı planlıyorum onuda gözönüne alabilirseniz sevinirm.Teşekkurler

7. erolkan

2.el karavanlara da baktım ama alınabılırlık konusunda kafamda çok sorular olunca sıfır alayım en azından garantisi olur,1-2 yıl kafam rahat olur diye düşünüyorum...
  8. erolkan

Ortiz dışarıdan bakınca diğerlerinden en farklı görünen model.Ama tabi kullanışlılık durumunu bilemiyorum.. Erba ve Güney karavanın tipleri genel anlamda birbirlerine benzıyor..Ama tabı kullanılan malzemeler,dayanıklılık gibi konularda kullanıcı yorumları daha etkılı olacaktır..
  9. erolkan

Arkadaşlar bu ara karavan araştırmasındayım..4 kişilik ve 750kg altı olması öncelığım.3 tane marka uzerınde yoğunlaştım..Ama bunlar arasında standart donanımla fıyatlar 40000Tl ile 60000Tl arası.. Bu farkın ana sebebplerı sadece kalıtelı ürün kullanılması mı yoksa isim yapmış olması mı yada bu...

10. erolkan

Akşamüstü aracımı teslim aldım.Kyron u sürmeyi özlemişimmm :) Gelelim ne kadar masraf yaptım kısmına; Ustaya totalde 850Tl verdim.Bunun içinde Antalya dan gelen diferansiyel keçesi,Diferansiyel yağı,söküp,takma,temizleme vs gibi işçilikleri dahil ödediğim rakam..

11. erolkan

Anladıgım kadarıyla şaft ve diferansiyel arasında olan somun.. Sorunun bu kadar basit çözüleceği hiç aklımda yoktu.Gerçekten ustalık böyle bi şey oluyor sanırım 😊
  12. erolkan

Benim sorunun net kaynağı fotolarda elimle tuttugum şafttan ara boruya gelen somunun gevşemesiymiş..Resimlerlede de görüldüğü gibi diferansiyelin içi ve parçalarda hiçbir sıkıntı yok.Ymy oto dan aldıgım parçalardan sadece keçe yi kullanacaktık ama keçeninde iç çapı ufak geldiği için buralardan...

13. erolkan

Sorun diferansiyel bilyasında çıktı. Yetkılı servıs Ymy oto Antalya da Mustafa Ustam sağolsun çok yardımcı oldu.Gereken parçaları Fethıye ye gönderdı.Bayramdan sonrakı Salı gunu burada yaptıracagım inşallah.. Gelen parçalar.. 2 adet Diferansiyel bilya 2 adet diferansiyel yan bilya 1 adet...
  14. erolkan

kadaşlar son 3-4 gündür ayağımı gazdan çektıgımde "vuu" gibi sanki metal sürtünme sesi geliyor ki araç iyice yavaşlarken bıraz daha belırgın oluyor.Ses devam ederken vıtesı n ye aldım ses aynı şekılde..Ustanın biri diferansıyel olabılır dıyor diğeri tekerlek bilyası olabılır dıyor ...Araç...
  15. erolkan

Video: https://youtu.be/vcm75r0gUVk SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

16. erolkan

Girdev Yaylasından Kyron Manzaraları [emoji1][emoji1250] Video: https://youtu.be/hXubVcI_RSc SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  17. erolkan

Video: https://youtu.be/coBoHAqeJXo SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  18. erolkan

Bu arada Hava fılıtresı kutusundan turboya giden hava emiş hortumu geldi ve takıldı...400Tl..

19. erolkan

Geçen haftadan beri radyator yedek su deposunun üstünde nemlenme vardı.Kapaktandır dıyerek gm nın Kyrona uygun kapağından taktım.Ama yınede nemlenme geçmedi.Yedek depoya dikkatli bakınca yedek deponun kapağının geçtiği yivlerinde 1-2 tanesinde aşınma olmuş.tahmının basınç çok olunca bu aşınmanın...
  20. erolkan

Aliexpressten yaklaşık 28 gün önce sipariş ettiğim vakum modulatorü geldi.Gerçi 2010 modellere uygun olanı göndermişler ama ufak dokunuşla benim aracın vakum modulatorü lastik kılıfının içine yerleştirdim..Hemen bi deneme sürüşüne çıktım.Sanki gaza basınca tepkimesi bi tık arttı gibi [emoji1]...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri