Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet ustam ben nöbete devam ederken aracımın işlerini tamamlamış..
Toplamda yapılan masrafım;
Elektrıkçıye şarj dınamosu tamır,kasnak vs gibi işler için 1100tl
kyron alternator kayış,v kayış gergi bilyası ve v kayış sabıt bılya 1000tl
işçilik+4 adet balata spreyı...
Bugün öğleden sonra Roy ustama aracı bıraktım.İlk önce elektrıkçı şarj dınamosunu kontrol etmış.Resımdekı parça değişmiş.İşçilikle beraber 1100tl..
Diğer işlemlerle ilgilide yine buradan yazacagım :)
Yine ben :)
Annemın hastane işleriyle uğraşırken Koca Oğlan(Kyron) 4-5 gün yattı.Bu arada araçta mai70 kamera sistemi var süreklı kayıt yapıyor..Antalya dan geldıgımızde dun çalıştırdım biraz ilerledıkten sonra ışıklarda dururken aku ışığı yanmaya başladı.Hareket ettığımde ıse yanıp yanıp...
El frenini indirmeme rağmen el freni balatası sıkmaya devam ediyordu. Antalya Ymy oto dan el freni tellerinden sipariş verdim. Bugün sanayideki ustamla sağ ve sol el freni telini değiştirdik. Sonuç mükemmel.. Hem gayet sıkı tutuyor hem de rahatça el frenini bırakıyor..
Pandemi dolayısıyla fazla turlayamadım Rks ile.Henuz daha 100 km oldu.Genel anlamda gayet ıyı.Tek şikayetım selenın çok sert olması.Şarjı şehiriçi kullanıma göre 35km cıvarları gıdıyor.Henuz tam yokuş denemesı yapmadım.Ama ileride kı planlarım arasında var..
Şehirdışı Kyron 7_8lt aralığı Dizel
Forester da 8lt Benzin yakıyordu..
Bagaj ve Arazi öncelikse Kyron
Yol tutuş ve Hafif arazi öncelikliyse Forester ..
Ama bi daha Forester alırsam gerçekten zevkini çıkarmak için 2.5 turbo alırım.Atmosferik o kadar zevk vermiyor konu Subaru olunca [emoji4]...
Merhaba ..Daha önce 2004-2007 ve 2009 kasa Forester kullandım...Forester daha çok asfalt ve yol tutuş dahaağır basar ve hafif arazide iş yapar..Gerçi Kullanıdıgım Forester larım Benzınlı ve lpg liydi...Yakıt Kyronda şehiriçi 11lt nın altına düşürmek zor.Çünkü gaz pedalının altındakı 310nm torku...