Arama sonuçlarınız

1. erolkan

Mondial Rx3i Evo Deneyimlerim...

2016 Rx3i mi alalı 2886 km oldu.Genel olarak; Motorun gidiş,çekişi ve yakışı güzel :) ilk kalkıştan 2500 devire kadar biraz cansız ama 2500 devırden sonra gayet ıyı hızlanıyor.. Yakış olarak şehırıçı 4-4.5lt arasında dolaşıyorum.Benzın ışığı yandıktan sonra 10lt benzın alıyor.Ben deponun 14lt...
  2. erolkan

2000 Model 4.7 V8 Grandcherokee Mi Aldım Sonunda..

Ne yazıkki yapılan lpg ve benzın zamlarından sonra Wj yı bıraktım.Motorla devam edıyorum :)

3. erolkan

Sürüşüne alıştıkça daha bi hoşuma gidiyor bu motoru sürmek...:)
  4. erolkan

Dün Rx3 ün 2000km bakımını yaptırdım.. 86Tl :)

5. erolkan

Bugün ilk uzun yolumu yaptım Evoyla genel anlamda gidişi,çekişi,frenleri gayet yeterli
  6. erolkan

Ufak ufak gezmelere devam rx3 le :)
  7. erolkan

Bugün 1-2-3 ve 4. viteste motoru fazla zorlamadan maxımum kaç km yapıyor onu denedim :)

8. erolkan

Yenılerın fıyatlarıda yurtdışındakı satış fiyatlarına bakarsak normal duzeyde.Amerıkada 2018 rx3 lerin satış fiyatı 4.295$ bunu ülkemıze uyarlarsak 4.5*4.295 =19.327 Tl yapıyor :)

9. erolkan

Bende vitesli motora başlangıcımı Rx3 le yaptım ve gayette memnunum.. eger butçenız fazla değilse ve uzun yola çıkmayacaksanız rx1 leri de düşünebılırsınız...
  10. erolkan

Düşük hızda slalom denemeside yaptım kendi çapımda :)

11. erolkan

Bugün trafıgın az oldugu güvenli oldugunu düşündüğüm yolda 0-124 km denemesi yaptım :) Rüzgar fazla oldugu için 124 km de kestim :)
  12. erolkan

Sislerimide bağlattım.... Video: https://youtu.be/QDAtQKYG0ME F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. erolkan

F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

14. erolkan

Sislerimde geldi. En kısa sürede montajını yaptıracagım.. http://i.hizliresim.com/Q2W6Pr.jpg F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. erolkan

Yokuşu gayet iyi çıkıyor Rx3i ;) Video: https://youtu.be/rszM3WhyEL8 F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

16. erolkan

980 KM LIK kullanım deneyımlerıme gelirsek, Motoru ılk kalkıştan ıtıbaren 100 km ye kadar hızlanması gayet serii Amortısorlerın çukurlardakı zıplamaları emmesi iyi yol tutuşuda iyi ama lastıgı değiştirince daha da ıyı olacagına inanıyorum.. Vites aralıkları ıyı.Şehırıcınde 5 ve 6. vıtesı...
  17. erolkan

Evet arkadaşlar ilk 1000km bakımını yaptırdım Mondıal yetkılı serviste ... Yağı değişti,filitreler temızlendı,Gevşeyen cıvatalar sıkıldı,Debrıyaj kolu ayarı yapıldı,Su kontrolu yapıldı.. Fiyat 120 Tl...:) Yağ olarakta Castrol kullanıldı..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri