Arama sonuçlarınız

1. kumita45

Arabalı Aile(3) Vamos A Barcelona & Madrid

Hocam beni gerçekten çok onure ettiniz teşekkür ederim, sizden ve arkadaş çevremden aldığım bu pozitif dönüşler ve tabiri caizse dağıttığım ilhamdan dolayı galiba ben bir gezginim galiba artık ben oldum diyorum kendi kendime..:) çok keyif alıyorum tekrar tekrar mutlu oluyorum, gezi dönüşünde...

2. kumita45

İgo Primo İçin Çeşitli Avrupa Ülke Haritaları

Utku bey merhaba Almanya Hollanda Belçika Fransa lüksemburg en güncel haritaları paylaşabilir misiniz teşekkürler Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  3. kumita45

Orta Avrupa Seyahatİmİz Uçak+kİralik Araç İkİ Aİle 10 Gece 2300 Km. Ve 6 Ülke

Teşekkür ederim hocam, artık bir grup arkadaş birbirimizi tanıyoruz sanırım burada, evet bahar geldi benim içim kıpır kıpır, Ramazan bayramında yine aynı ekip aynı konsept, uçak+kiralık araç ile yine 10 gün, Köln, Amsterdam, Brüksel, Brugge, Paris rotasında yeni bir yolculuk ( road trip) bizi...

4. kumita45

Global rent a car dan yaptık cüzi bir ücret karşılığında sınır çıkışı yapabiliyorsunuz (10 ila 40 Euro arası) Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  5. kumita45

Teşekkür ederim Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. kumita45

İyi seyirler Video: https://youtu.be/JgJrn45TBEw Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7. kumita45

Ne güzel şeyler yazmışsınız, çok teşekkür ederim, vallahi köfte nasıl dayanıyor ben anlamıyorum uzmanına bir sorayım..:)
  8. kumita45

Uzun bir aradan sonra tekrardan merhabalar, son günüde yazarak gezi raporumuzu sonlandıralım, bugün günlerden 04.05.2018 Cuma, Kranjska Gora’dayız yeşillikler, doğa ve kuş sesleri içerisinde harika bir güne uyanıyoruz, kahvaltı sonrası aracımızı yükleyip, marşımıza bastığımızda saatimiz 09:10’u...

9. kumita45

Bir Ayda Avrupa Turu

Hoş geldiniz, değerli paylaşımınız için çok teşekkürler, astrom bey şuan Hatay’dan Malatya’ya doğru bir otobüste yolculuk ediyorum ve yaklaşık bir saatte sayfanızı keyifle okudum, birde ben aynı yolu sizinle beraber dolaştım İpsala’dan çıktım döndüm geldim Dereköy’den girdim, ne kadar güzel oldu...

10. kumita45

Tekrardan merhabalar dokuzuncu gün ile karşınızdayım bugünün ismini “Aşk” koyuyoruz, çünkü bugün yolculuğumuz tarlalar dolusu sarı çiçekler ile başlıyor, Alp dağlarının eteğinde, göl kenarında masallardan çıkmışçasına, sanki gerçek değilmiş de, biz bir masala misafir oluyormuşçasına kapısını...
  11. kumita45

Petrin gözetleme kulesi Prag kale önündeki meydan köpek görünce dayanamıyoruz Prag Kalesi St. Vitus Katedrali Trdelnik Charles Köprüsü üzerinde özellikle Türk’lerin çok ilgisini çeken bir heykel bulunuyor Osmanlı heykeli. Heykel Hristiyanlara birbirinize destek olmazsanız Türk’ler sizi...

12. kumita45

Sekizinci gün ile herkese merhabalar bugün 02.05.2018 günlerden çarşamba kahvaltılar yapıldı, azıklar hazırlandı, Prag’da ikinci gündüzümüz ve bugün Vltava nehrini karşıya aşıp çevre yolundan daha hızlı giderek 17 km. yol alarak Strahov Manastırı’yla günümüze başlıyoruz, saatimiz 13:00’ı...
  13. kumita45

Merhaba bugün yedinci gün 01.05.2018 Salı dün gece biraz geç yattık ama sabah saat 10:40 civarı eve yaklaşık 500 metre mesafedeki marketten taze ekmek ve birkaç eksik malzeme almak için ayaktayım, ardından ev ahalisi de uyanıyor ve kahvaltı, kahve faslından sonra aracımız ile saat 13:45 civarı...
  14. kumita45

Altıncı gün ile herkese merhabalar, bugün 30.04.2018 günlerden pazartesi, sabah saat 09:00’gibi kahvaltı masasındaydık, 10:30 – 10:45 arası 330 km. mesafedeki Prag’a doğru tekerleği döndürdük, ilk hedefimiz yolumuzu çok değiştirmeden 17 km. mesafedeki Kahlenberg tepesi, şöyle Viyana’ya uzaktan...

15. kumita45

Hundertwasser evlerinin karşısındaki hediyelik eşya satılan ve aynı zamanda kafe olan alan
  16. kumita45

Beşinci gün yani 29.04.2018 günlerden pazar, artık biliyorsunuz sabah kalktık, kahvaltı yapıldı, azıklar hazırlandı, kahveler içildi, miskinlik yapıldı, artık evden çıkabiliriz. Bugün ki ilk hedefimiz toplu taşıma araçlarını kullanarak evimize 3.7 km. uzaklıktaki Hundertwasser evlerine gitmek...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri