Arama sonuçlarınız

1. kumita45

Uçak + Kiralık Araç Ile Amsterdam, Brüksel, Brugge, Paris, Köln (haziran 2019)

08.06.2019 günlerden cumartesi ve bugün Amsterdam'ı dolaşıp akşam yemeğine eşimin lise arkadaşı olan ve Amsterdam'a 160 km mesafede Almanya sınırına yakın bir yerde oturan Fatoş ve Ümit'in evlerine davetliyiz, arabamızı hemen dam meydanı yakınında kapalı bir otoparka koyuyoruz, dam meydanında...

2. kumita45

Tüm gün köyleri dolaştıktan sonra akşam üzeri vakitlice evimize vardık yemeğimizi yine kendimiz hazırladık, hatta yemekte tarhana çorbası, yaprak sarması, salata, fırında patates ve mangalda et vardı çok iyiyiz artık evlerimizi çok rahat buluyoruz yemeğimizi yapıyoruz, arabamıza binip planımızı...
  3. kumita45

İklil hocam o güzel köyleri hızlı hızlı dolaştık önleyemiyorum kendimi tarzım bu galiba benim ama çok keyif alıyoruz ve her gittiğimiz yere doyuyoruz valla içimize siniyor..:) köylerden güzel fotoğraflar ile sizi baş başa bırakıyorum, ara ara yağmur yağdı ama keyfimizi bozamaz bizi bilhassa...

4. kumita45

Bir deneme yapmak istedim fotoğraf yüklenebiliyor mu diye.. en son nerede kalmıştık tam bir yıl olmuş bu seyahati tamamlayalı, en son depo dibini görmüş neredeyse yolda kalıyorduk ama bunu da aştık, aksilikler olmazsa ne anlatacağız ne yazacağız demi..:) o zaman biraz daha anlatayım biraz daha...

5. kumita45

Üzgünüm ara veriyorum şimdilik yazmaya çünkü bilgisayardan fotoğraf ekleyemiyorum şuan, telefondan yaptığım fotoğraf eklemeleride istediğim gibi bir formatta çıkmıyor site ne zaman müsaade eder o zaman devam ederim, çünkü fotoğrafsız pek bir anlamıda olmaz yazdıklarımın.

6. kumita45

İlk yakıtımızı alıyoruz neredeyse yolda kalacaktık depo dibini gördük..:smiley: Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  7. kumita45

Marken’i dolaşıyoruz, birbirinden güzel köyler gezmek dolaşmak çok keyifli. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  8. kumita45

Volendam’dayız dolaşıyoruz aynı zamanda bir market alışverişi yapıyoruz. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

9. kumita45

Edam’dayız dolaşıyoruz. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

10. kumita45

Giethoorn masal köyü sanki dolaşıyoruz Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  11. kumita45

Enerjimizi bulmuşken yazmaya devam edelim, günlerden 07 haziran 2019 cuma Almanya/Siegen'deyiz sabah erken vakitte kalkıldı, evinde misafir olduğumuz Şerife ablamın ellerinden mükemmel bir kahvaltı yapıldı, geceden yüklenen aracımıza son dokunuşlar yapıldı ve saat 07:30 gibi ilk hedefimiz olan...

12. kumita45

2019 Maceramız Uçak+kiralık Araç Ile Köln, Amsterdam, Brüksel, Brugge, Paris

Gezi raporumu şuradan yazmaya başladım takip edebilirsiniz. Uçak + Kiralık Araç Ile Amsterdam, Brüksel, Brugge, Paris, Köln (haziran 2019)
  13. kumita45

Herkese merhabalar; 2019 haziran ayında 8 gece 9 gün süren, iki aile, dört yetişkin, iki çocuk ile gerçekleştirdiğimiz seyahatimizi sizlerle paylaşmak istiyorum. 2019 Maceramız Uçak+kiralık Araç Ile Köln, Amsterdam, Brüksel, Brugge, Paris Yukarıda vermiş olduğum linkte seyahate çıkmadan...
  14. kumita45

Araba Ile Avrupaya

Emin bey sıkıntı yaşamazsınız ben size özelden yazdım bana geri dönüş yapın bildiklerimi paylaşacağım. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

15. kumita45

Sıkıntı yok gayet başarılı ve eğlenceli bir gezi yaptık, henüz buraya yazıya dökecek enerjiyi bulamadım, yakın zamanda paylaşmaya başlamayı düşünüyorum. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  16. kumita45

Arabalı Aile(3) Vamos A Barcelona & Madrid

Vinyet alış noktasını kaçırdık zorunlu istikamet otobanada girince polis affetmedi..:( Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  17. kumita45

Arabalı Aile(3) Vamos A Barcelona & Madrid

İklil hocam okurken bile o kadar gerildim ki sizin hislerinizi tahmin bile edemiyorum, çok geçmiş olsun ama her şeyden önemlisi sağlık olsun diyelim ve bunuda bir anı olarak cebimize koyalım, 2015’de çıkacağım İtalya seyahatinden sadece bir gün önce “izinler iptal edildi” haberini aldım, 2016 18...

18. kumita45

Araba Ile Balkan Turumuz (mayıs 2016)

İyi yolculuklar keyfini çıkarın Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  19. kumita45

Herkese merhabalar, 2016 yılında yaptığım arabalı Balkan turu sonrasında her sene kendimi yeni bir maceranın içinde buluyorum, yada kendimi o maceranın içerisine çekmek için elimden geleni yapıyorum, şimdilik imkanımız olduğu sürece dünyayı dolaşmak, her defasında farklı yerlere gitmek, farklı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri